Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Tabi sunuda belirtmek istiyorum gerçekten bu hafta zor besleniyorum aşırı mide bulantım var ama kötü olmamak için az da olsa tüketiyorum inşallah geçer biran önce bulantım

Merhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Güncel kilom 82.55 hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte :)

Merhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Güncel kilom 82.55 hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte :)
İnşallah canım doktor mu yolladi yoksa turkiye formülünü mu aldin

Araştımalarıma göre bitmeyen sersemlik durumum ilacın yan etkisiymiş. Başka hiç yan etki yaşamadım açıkçası . Gerçi sosyal hayattan engelleyecek kadar baş dönmem yok ama tatsızlık veriyor.

Dün akşam 2,5 luk 2. İğnemi yaptım
İpneler vurulduğunda ilk 5 gün çok iyi tokluk sağlıyor ama vurulacağım son gün gerçekten kendimi tutmam gerekti akşam yemeğini iple çektim yani dedikleri gibi altıncı ve yedinci günler iştah kontrolünü iradeyle sağlamak gerekiyor galiba

O bir dilim ekmeğin ne işi var o tabakta yerine bir yumurta daha iyi olur bence.

Bugün iğnemin ertesi günü olduğu için aşırı tokum . Tek öğün yapıcam akşam balık salata yiyeceğim
günde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef

Evet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmaz

Mide bulantısı için eczaneden ilaç alabilirsiniz aslında

Günaydın herkese nasıl gidiyor arkadaşlar burayı boslamayin yazın arada kilo veriyormusunuz yan etki varmi neler oluyor huhuhu

Cevap gecikti ama yarına işe yarar belki tavuk kanadı 7 adet salata ve 2 dilim ciğer ızgara yedim bir adette kayısı

Günaydın herkese nasıl gidiyor arkadaşlar burayı boslamayin yazın arada kilo veriyormusunuz yan etki varmi neler oluyor huhuhu
Aman sakın tıka basa yemeyin başıma geldi 2 gün boyunca hazımsızlıktan kıvrandım durdum

Tam 1,5 hafta oldu -3 kg

Hanımlar merhaba, bende insülin direnci ve aneliyatlarım yüzünden ortaya çıkan bir kilo sorunu var (12 kg kadar). 3 ay kadar saxenda kullandım 6 kilo verdim ama son doza kadar gelmemize rağmen işe yaramamaya başladı. Doktoruma durumu söyledim iğneyi bırakalım işe yaramıyor dedi ve iğne satın almayı bırakınca cevap vermemeye başladı.
Şimdi mounjaroya başlayacağım. 2,5'la mı başlasam 5'le mi karar veremiyorum.
Yardımcı olur musunuz doz hakkında.

Merhaba canım aslında yine doktor kontrolünde başlasan iyi olurdu ama bilemedim ben ilk defa iğne kullandığım için 2.5 mg ile başladım 1 ay böyle 2.ay 5 mg olacak zaten mounjaronun 2.5 mg mi diğer iğnelerin 0.5 olanına eş diye biliyorum bünyen iğneye aliskinsa eğer 5 mg olabilir ama yinede doktora sormadan alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…