• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro başarısı

pamelapam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
20
1
1
29
40 yaşına kadar sırasıyla diyetler dışında akupunktur, mide balonu, mide botoksu, şok diyetler, ünlü diyetisyen diyetleri, liposuction deneyerek yine de istediğim sonuca varamayan ben bu kez yine yeni yeniden risk alıp etrafımda kimsenin de kullanmadığı bu zayıflama iğnesine başlıyorum. Kimseye de söylemedim. Hadi bakalım bugün ilk 0,25 lik iğnem vuruldu yaklaşık 1 saat önce. Her çarşamba aynı saatlerde gidip eczacım iğne yapacak orada bıraktım zaten kalanını da. Onlar muhafaza edecek sabah tartılıp ölçüleri kaydedip buraya yazacağım sevgiler..

Kilo : 67.10
bel : 76
kalça : 103
göğüs : 98
Boyum 160 bu arada. Bugün tok olarak uyandım, susadım baya, türk kahvesi ile açılışı yaptım henüz canım yemek yemek istemedi, umarım bu şekilde devam eder ilk gün sıvı beslenmek istiyorum biraz ödem atmak için, ilk günler detoks gibi olsun istiyorum kastan gitmez herhalde hemen :)
Lütfen okuyan herkes başlangıç kilosunu ve verdiği kiloyu yazsın, insan o şekilde daha motive oluyor. İğneye başlamadan önce ben forumu incelerken en çok ona dikkat ettim kendi kiloma yakın kişilerin mesajlarını okumak istedim. Her gün güncellemeye çalışacağım.

Yarın 2. doz iğne günüm hala 65.10 'um ama regl olacağım için normalde görmem gereken eksiyi görmemiş olabilirim :) incelmişim belden falan çok sevindim yarın sabah tekrar ölçüm yapacağım :)

Back
X