• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro başarısı

pamelapam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
49
9
1
40 yaşına kadar sırasıyla diyetler dışında akupunktur, mide balonu, mide botoksu, şok diyetler, ünlü diyetisyen diyetleri, liposuction deneyerek yine de istediğim sonuca varamayan ben bu kez yine yeni yeniden risk alıp etrafımda kimsenin de kullanmadığı bu zayıflama iğnesine başlıyorum. Kimseye de söylemedim. Hadi bakalım bugün ilk 0,25 lik iğnem vuruldu yaklaşık 1 saat önce. Her çarşamba aynı saatlerde gidip eczacım iğne yapacak orada bıraktım zaten kalanını da. Onlar muhafaza edecek sabah tartılıp ölçüleri kaydedip buraya yazacağım sevgiler..

Kilo : 67.10
bel : 76
kalça : 103
göğüs : 98
Boyum 160 bu arada. Bugün tok olarak uyandım, susadım baya, türk kahvesi ile açılışı yaptım henüz canım yemek yemek istemedi, umarım bu şekilde devam eder ilk gün sıvı beslenmek istiyorum biraz ödem atmak için, ilk günler detoks gibi olsun istiyorum kastan gitmez herhalde hemen :)
Lütfen okuyan herkes başlangıç kilosunu ve verdiği kiloyu yazsın, insan o şekilde daha motive oluyor. İğneye başlamadan önce ben forumu incelerken en çok ona dikkat ettim kendi kiloma yakın kişilerin mesajlarını okumak istedim. Her gün güncellemeye çalışacağım.

Yarın 2. doz iğne günüm hala 65.10 'um ama regl olacağım için normalde görmem gereken eksiyi görmemiş olabilirim :) incelmişim belden falan çok sevindim yarın sabah tekrar ölçüm yapacağım :)

Kilo : 67.10
bel : 76
kalça : 103
göğüs : 98
Boyum 160 bu arada. Bugün tok olarak uyandım, susadım baya, türk kahvesi ile açılışı yaptım henüz canım yemek yemek istemedi, umarım bu şekilde devam eder ilk gün sıvı beslenmek istiyorum biraz ödem atmak için, ilk günler detoks gibi olsun istiyorum kastan gitmez herhalde hemen :)
Lütfen okuyan herkes başlangıç kilosunu ve verdiği kiloyu yazsın, insan o şekilde daha motive oluyor. İğneye başlamadan önce ben forumu incelerken en çok ona dikkat ettim kendi kiloma yakın kişilerin mesajlarını okumak istedim. Her gün güncellemeye çalışacağım.
Güncelleme : 10. Gün
Reglin ilk gününe rağmen
Kilo: 64.10
Bel : 73
Kalça :98
Göğüs: 94

Merhaba 11 eylülde başladım 80 kg ile, bugünlerde 73 kg diyebilirim artık.
Bir ayda vücut ağırlığınızın %10 unu vermişsiniz bence herkes max bu kadar verebilir umarım ben de öyle %10 verebilirim.
2. Doz bende daha bi etkili oldu canım yemek yemek istemiyor 2 gündür tatlı vs midem bulanıyor düşününce iğnenin ilk günleri çok güzel bu yüzden. Artık aklımdan yemek tatlı hamur işi çıksın istiyorum. Ne tuhaf bir his bu ya hiç hoşuma gitmiyor.

Bir ayda vücut ağırlığınızın %10 unu vermişsiniz bence herkes max bu kadar verebilir umarım ben de öyle %10 verebilirim.
2. Doz bende daha bi etkili oldu canım yemek yemek istemiyor 2 gündür tatlı vs midem bulanıyor düşününce iğnenin ilk günleri çok güzel bu yüzden. Artık aklımdan yemek tatlı hamur işi çıksın istiyorum. Ne tuhaf bir his bu ya hiç hoşuma gitmiyor.
Evet ilacın en güzel yanı sürekli yemek düşünmemek ya da en sevdiğiniz şeyi yanınızda yeseler bile canınızın istememesi 🥳
Umarım verirsiniz, tabi sağlıkla

Tatlı görünce gözüm kalan ben bir çatalla yemek istemiyorum diyebiliyorum çok güzel :) umarım hep birlikte :)

20. Günüm
Kilo: 63.2
Bel: 70 🥰
Göğüs: 91
Kalça: 98
-4 kilo oldu 20 günde hedefim son haftamda -5,5-6 civarı
Bu 3 haftada birçok kez kaçamak yaptım Küçük porsiyonlarla da olsa gözleme gibi hamur işleri yendi kremalı kahveler içildi
Hiç kasmadım hiç yürüyüş dahi yapmadım günlük 6-7 bin adımlarda kaldım.
Biraz daha dikkat etsem daha iyi olur bu hafta sağlıklı besleneceğim :)

4. iğnemi cuma günü oldum. Bugün pazar. Bir tabak yemeği bitiremedim. Ama öncesinde gidip gelip ağzıma bişeyler attım. Ceviz peynir domates bir parça gevrek bir parça poğaça derken bugün niye böyle oldu anlamadım :) kahvaltı ve öğle yemeği yemediğim için sanırım böyle ayakta atıştırınca ne yediğimi anlamıyorum.
Bundan sonra da 0,25 e devam edeceğim beni idare ediyor çünkü. Sonraki ay belki 5 e geçerim artık. Çevremdekiler fark edip sormaya başladı bu çok güzel. Nasıl kilo verdin falan diye soruyorlar, cevap tabiki aralıklı oruç :) bir beden inceldim 5 kiloya veda ettik bakalım umarım böyle devam eder

Elinizden geldiğince besin günlüğü tutun Hatta saatiyle yazın.

Neyi ne kadar yediğinizi gün gün sonra hafta ve ay bazında görünce ne kadar sık yediğinizi farkedebilirsiniz.

O deftar sürekli el altında olunca atıştırma alışkanlığınızı azaltmaya başlarsınız. Böyle böyle yaşam tarzınız beslenme tarzınız değişebilir diye düşünüyorum:KK200:

Elinizden geldiğince besin günlüğü tutun Hatta saatiyle yazın.

Neyi ne kadar yediğinizi gün gün sonra hafta ve ay bazında görünce ne kadar sık yediğinizi farkedebilirsiniz.

O deftar sürekli el altında olunca atıştırma alışkanlığınızı azaltmaya başlarsınız. Böyle böyle yaşam tarzınız beslenme tarzınız değişebilir diye düşünüyorum:KK200:
Evet haklısınız. Minik detaylar fark yaratıyor sık yediğimizi bazen fark etmiyoruz kaloriler alıp başını gidiyor :)

Arkadaşlar bu zayıflama iğnelerinin arasında en etkili Mounjaronu mu acaba? İnternette bir şey okudum. Sonrasında yüz çok çöküyormuş.

4. iğnemi cuma günü oldum. Bugün pazar. Bir tabak yemeği bitiremedim. Ama öncesinde gidip gelip ağzıma bişeyler attım. Ceviz peynir domates bir parça gevrek bir parça poğaça derken bugün niye böyle oldu anlamadım :) kahvaltı ve öğle yemeği yemediğim için sanırım böyle ayakta atıştırınca ne yediğimi anlamıyorum.
Bundan sonra da 0,25 e devam edeceğim beni idare ediyor çünkü. Sonraki ay belki 5 e geçerim artık. Çevremdekiler fark edip sormaya başladı bu çok güzel. Nasıl kilo verdin falan diye soruyorlar, cevap tabiki aralıklı oruç :) bir beden inceldim 5 kiloya veda ettik bakalım umarım böyle devam eder
güncelleme bekleniyor :KK49: :KK200:

Arkadaşlar bu zayıflama iğnelerinin arasında en etkili Mounjaronu mu acaba? İnternette bir şey okudum. Sonrasında yüz çok çöküyormuş.
Sindirim süresini uzatıyor diğer iğnelere göre, o yüzden baya iyi. Yüz çökmesi çok hızlı kilo verenlerde oluyor. Mesela gereksizken de yüksek doza geçip hızlı vermek istiyorlar. Bir de iştahı yok ettiği için yemek yedirmiyor, o zaman da eksik protein,besin alımından kastan kilo kaybı oluyor,yüz çöküyor. Yani güzel beslenmek şart.

Back
X