- Emoji Skoru
- 25
- Puanlar
- 3
Merhaba, öncelikle tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermişsiniz, bende 168 boyunda 72.80 ile başladım. Bugün 2. 5mg iğnemi yaptım. Bir buçuk ayda 7 kilo ancak verdim ve anlamadığım şekilde 5 mg da daha fazla faydasını görürüm derken yavaşladı. 65.66 arasında gittim geldim ilk 5. mg iğnemde veremedim. Bugün 2.yi oldum, sizin yazdıklarınızı da okudum ben onların hiç birini de yiyemiyorum, su bol tutmaya çalışsamda 2 lt yi geçmiyordur ve vitaminlerimi eksik etmemeye çalışıyorum. Hedefim 58-60, ama yavaşladı hatta durdu, tavsiyeniz varmı mptivasyonum düştü birazselamlarr 56,5kgden sonra bugün kontrol ettiğimde 56kg olduğumu gördüm, 500 gr daha gitti. yaaaaaani gayet iyi ama haftada 1 kg verdiğim günlerden sonra daha da azaldığını görmek biraz garip geldi ama şimdi düşününce yediğim şeyleri gayet hak veriyorum vücuduma. mesela dün kıymalı makarna ve yaglı köfte yemem gerekmisti üstüne bi de 2 büyük ekler vesaire de yemiştim. neyse en azından ödem almadım diyelim :dDD
40-42 bedene 2 yıldır mahkum kaldıktan sonra 36 beden olduğumu bile kabullenemedim bir süre ama 34 bazı kalıbı büyük ürünlerin de bana olduğunu görebilmek şu aşamada bana çok zevk veriyor ndksjnmskd