İğneyi yaptım ertesi gün leke geldi, bugün biraz daha arttıregl iğneyi olduğunuz zaman hemen sonra oldunuz mu ? ben 10 gündür çok şiddetli şekilde regl durumdayım iğne ilk dozu yaptığım zaman başladı.2.dozda aşırı arttı
benim de 3 gün lekelenme şimdide durmuyorİğneyi yaptım ertesi gün leke geldi, bugün biraz daha arttı
Bunu duyduğuma çok sevindim çünkü üç yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı. Bu iğnenin tüm risklerini bebek sahibi olabilmek için göze aldım zatenMerhabalar
Ben 2 ayda bir regl oluyordum. O da bitkisel şeyler ya da ilaçla anca. Ve sadece 3 gün falan. 3. Dozdan sonra 7 günlük regl oldum çok mutluyum. Endokrin doktorum beni bu konuda bilgilendirdi, yumurtalıklara ve kadın hastalıklarına iyi geldiğine dair. Bu sebepten Avrupa'da gebelik oranlarının patladığını ve ilacı kullandığımız müddetçe tedbiren korunmak gerektiğini ve iğneyi bıraktıktan sonra en az 3 ay sonra gebelik düşünülebileceğini söyledi. Ben de gebelik düşünüyordum o yüzden bu haberlere çok sevindim ki kendi açımdan 3. Dozda etkisini gösterdi diyebilirim. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama iğnenin kadın sağlığı üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Sağlıklı zayıflamalar
Aynı durumdayızBunu duyduğuma çok sevindim çünkü üç yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı. Bu iğnenin tüm risklerini bebek sahibi olabilmek için göze aldım zaten
Kolaylıkla olsun inşallah hepimiz içinAynı durumdayızBen ilacın riskli olduğunu düşünmüyorum ki dünya geneli akademik makaleler de onu gösteriyor. Bütün mesele acıkmıyorum diye yememezlik yapmamak. Kontrollü menülerle ilerlememiz gerekiyor. Ve tabii ki kesinlikle doktor kontrolünde. Ben tüm gebelik denemelerim başarısız olunca zayıflayıp bu işe devam etme kararı aldım. Kadın doğum doktorum zaman kaybetmememi söyledi ama ona rağmen önce zayıflayacağım ve diyabetimi yola koyacağım inşallah. Allah yardımcımız olsun
Çok güzel tebrik ederim ben de 110,80le devam ediyorumMerhabalar herkesegeçen hafta 8 eylülde ilk dozumu oldum 96,65 ile başladım bugün 1.haftam bitti birazdan iğnemi olmaya gideceğim.Sabah ölçüm yaptım 94,25 e düşmüşüm.1 haftada 2,40 vermişim Arada leslie yaptım,aralıklı oruç yapmaya çalıştım,protein ve lifli gıdalar tercih ettim
Çok teşekkür ederim bende sizleri tebrik ederim inşallah sağlıkla hedeflerimize ulaşırızÇok güzel tebrik ederim ben de 110,80le devam ediyorum
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum sanırım vücudum bu doza alıştı hiç yan etki yok cuma günü son 2,5 dozu vurup 5e geçeceğim bakalım 5ten beklentim yüksekMerhaba bende 3 çocuk annesiyim 27 yaşındayım 169 boy kilo 87 ile başladım geçen hafta pazartesi ilk dozu başladım dün akşam 2. Dozu yaptım ilk dozu yaptığımda 3 gün yeme isteğim hiç yoktu ama son günlere doğru tam eskisi gibi oldu iştahım dün yaptığım 2. Doz da midebulantisi olmadı tok tutuyor ama geçen hafta etkisi daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?