Mounjaro sürecim

katibee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
9
4
1
33
Merhaba hanımlar. 5 Eylül Cuma günü dahiliye kontrollerim sonrasında mounjaroya başladım. Doktor tavsiyesi ve kontrolü olmadan başlamaya cesaret edememiştim, siz de etmeyin. Cuma günü 2,5 mg olan flakonu uyguladım. Tokluk hissi çok çabuk geldi. Yan etki olarak bende uyku yaptı ve ilk gece ishal oldum. Hatta o kadar sancılı bi ishaldi ki iğne yaptığıma o gece pişman oldum diyebilirim ama ishal durunca pişmanlık hissi de geçti çünkü porsiyonlarım istemsizce %70 küçüldü abur cubur istemiyorum yemekten sonra uykum gelmiyor daha az yorgunum. Bu arada 168 boy 114,50 kilo ile başladım. Pcos ve insülin direncim var. D vitaminim 5 çıktı b12 düşük çıktı onların ilaçlarına da başladım. Cuma günü tartılacağım buraya yazarım güncel durumu. Ha bir de 58 gündür değil olmuyordum bugün regl oldum

Reactions: AAD
regl iğneyi olduğunuz zaman hemen sonra oldunuz mu ? ben 10 gündür çok şiddetli şekilde regl durumdayım iğne ilk dozu yaptığım zaman başladı.2.dozda aşırı arttı

regl iğneyi olduğunuz zaman hemen sonra oldunuz mu ? ben 10 gündür çok şiddetli şekilde regl durumdayım iğne ilk dozu yaptığım zaman başladı.2.dozda aşırı arttı
İğneyi yaptım ertesi gün leke geldi, bugün biraz daha arttı

Merhabalar
Ben 2 ayda bir regl oluyordum. O da bitkisel şeyler ya da ilaçla anca. Ve sadece 3 gün falan. 3. Dozdan sonra 7 günlük regl oldum çok mutluyum. Endokrin doktorum beni bu konuda bilgilendirdi, yumurtalıklara ve kadın hastalıklarına iyi geldiğine dair. Bu sebepten Avrupa'da gebelik oranlarının patladığını ve ilacı kullandığımız müddetçe tedbiren korunmak gerektiğini ve iğneyi bıraktıktan sonra en az 3 ay sonra gebelik düşünülebileceğini söyledi. Ben de gebelik düşünüyordum o yüzden bu haberlere çok sevindim ki kendi açımdan 3. Dozda etkisini gösterdi diyebilirim. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama iğnenin kadın sağlığı üzerindeki etkisinden kaynaklanıyor olabilir. Sağlıklı zayıflamalar

Bunu duyduğuma çok sevindim çünkü üç yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı. Bu iğnenin tüm risklerini bebek sahibi olabilmek için göze aldım zaten

Bunu duyduğuma çok sevindim çünkü üç yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmadı. Bu iğnenin tüm risklerini bebek sahibi olabilmek için göze aldım zaten
Aynı durumdayız Ben ilacın riskli olduğunu düşünmüyorum ki dünya geneli akademik makaleler de onu gösteriyor. Bütün mesele acıkmıyorum diye yememezlik yapmamak. Kontrollü menülerle ilerlememiz gerekiyor. Ve tabii ki kesinlikle doktor kontrolünde. Ben tüm gebelik denemelerim başarısız olunca zayıflayıp bu işe devam etme kararı aldım. Kadın doğum doktorum zaman kaybetmememi söyledi ama ona rağmen önce zayıflayacağım ve diyabetimi yola koyacağım inşallah. Allah yardımcımız olsun

Kolaylıkla olsun inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…