- Konu Sahibi betty_boop
-
5 Haziranda başladım. Ara ara doz düşürmesi ve mola verdiğim oldu. Umarım sizler de hedeflerinize ulaşırsınız. Benim için çok kolay geçmedi ama. Hatta ara vermelerim iğnenin ruh halinden çıkmak için olduNe kadar sürede gitti 19 kilo ? Harikaymış ya darısı bana ve tüm isteyenlere :)
Ne kadar istikrarlısınız maşallah sizeSelamlar herkese umarım herkes istediği sonuçları alarak ilerliyordurgeçen hafta güncelleme yapmayı unutmuşum bu hafta ile beraber yazacağım Geçen hafta 900 gram vermiştim,bu hafta da 1 kilo 650 gram verdim.İğneye başlayalı 49 gün olmuş.49 günde toplamda 10 kilo verdim.Kas kaybı çok yaşamadım 1,5-2 kilo civarı su ve kas kaybım oldu toplamda kalanını yağdan verdim.Bu zamana kadar büyük yan etkiler yaşamadım,iğneyi vurulduğum ilk ve ertesi günü biraz uyku ihtiyacı,halsizlik ve hafif sırt boyun ağrısı yaşıyorum ama günlük hayatımı etkileyecek derecede değil.
Başlangıç(08.09.2025):96,65
1.Hafta(15.09.2025): -2,40
2.Hafta(22.09.2025): -1,70
3.Hafta(29.09.2025): +0,25
4.hafta(06.10.2025): -1,85
5.hafta(13.10.2025): -1,80
6.hafta (20.10.2025): -0,90
7.Hafta(27.10.2025): -1,65
Güncel:86,65
Çok teşekkür ederimNe kadar istikrarlısınız maşallah sizeben her hafta duraklamaya giriyorum bi noktada, siz spora devam ediyor musunuz nasıl besleniyorsunuz benim çok yavaş gidiyor artık sanki
Uzun zamandır 62 yi görmemiştim ondan sanırım bi de. Aslında açlık hissetmiyorum. Ondan dozu yükseltmek istemiyorum ama bakalım en kötü artıracağım hep böyle devam ederse..3 gündür 15-25 bin adımlardayım. Normalde sıfır spor. Bakalım iyi gelecek mi.. bitter çikolata ayrıntısı da hoşuma gitti :) teşekkür ederimmÇok teşekkür ederimsporu haftada 2 veya 3 kez yapıyorum yarım saat leslie yapıyorum evde 2 yaşındaki kızımda gün içinde peşinden koşturduğu için oda çok hareketli olmamı sağlıyor beslenme olarak günde 2 öğün besleniyorum sabah genelde kahve içiyorum öğlene doğru ilk öğünümü yiyorum protein ağırlıklı oluyor peynir yumurta vs,gün içinde bazen meyve yiyorum bazende hiç yemediğim günler oluyor.Akşamlarıda evde ne pişiriyorsam ama genelde 1 tabağı bitiremiyorum,pilav makarna vs karbonhidrat tüketmiyorum ekstra kalori açığa çıkarmaya çalışıyorum.Kilom yüksek başladığım için çok çok vermem çok normal büyük ihtimalle 70 lerde benimde yavaşlayacak.Suyu çok tüketemiyorum suyu bol tüketmek çok iyi birşey çünkü yağlar suda çözünüyor çok etkisi oluyor.İğneye direnç gösteriyor olabilir mi vücudunuz?Bugün eczacım ile konuşurken bir kişinin daha duraksadığını vücudunun direnç gösterdiğini söyledi.0,25 ile başlamış,5 ile devam etmiş sonra tekrardan 5 almış ama ona direnç göstermiş vücudu.Acaba dozumu yükseltseniz.Bu arada bugün eczacım bir bilgi daha ekledi her gün 1-2 kare çikolata yersek safra kesesi taşı riskini engelliyormuş firma eczacımıza böyle bir bilgi vermiş.
Merhaba kızımda yüzde ve dudakta şişme ağızda aft oldu başına gelen var mı?Herkese merhaba tekrardan konu sahibesi olarak guncelleme yapmaya geldim :) 3. Igmemi gectigmiz sali oldum aslinda 4.ignem olmaliydi fakat araya bayram girdi ve ben tatile gittigimden yaptirmak istemedim. 28 mayista ilk doz ignemi 66.8 le vurulmuştum bugun 21 haziran sabah 61.9 geldim tartida. Bilmiyorum bu igne bana asiri iyi geldi onumuzdeki hafta ilk kutum bitiyo duruma gore 0,50 lige gecerim. Benim hedefim 55 kilo baktim tekrar 60 i goruyorm hemen bi igne daha bu sekilde ilerlemeyi planliyorum igneyide yavas birakicam atiyorum 2 haftada 1 vurulcam gibi.. Gelismeleri yazarim haa bu arada ben tabir i caizse tam bir tatli canaviriydim gunde 3-4 magnum falan yerdim bu igne sayesinde bir lokma tatli cekmiyo canim badem sutlu latte iciyorm onun bile sekeri beni bayiyo midemi bulandiriyo bi sure sonra umarim herkes istedigi kiloya gelir gercekten bu is bir dert.. yine yazarim 58 lerde gorusmek uzere
Sevgiler
Selamlar hayır ılk baslangıscta 2.5 ıle baslatıyor 1 ay kullanılacak vucudu alıstırma dozu ki 2.5 ıle baslayıp etkı eden bir suru kişi var mesela biri de benim 4. Haftamın sonundayım 2.5 ıle ve 7.5 kılo verdım 2.ayımı da 2.5 ıle devam edecegım .ama ılk ay alıstırma dozu verıyor doktor endıkronolojı takıbınde olmanızı tavsıye ederım ılk ay sonunda kan tahlılı isteyecek karacıger ve safrakesesı ıcın sızdenHanımlar şu doz ve masraf olayına beynim yandı,Allahaşkına aydınlatıverin.
Haftada bir uygulanıyor , başlangıç 2,5 mg. 1 kutuda 4 tane varmış, kutusu 9151 tl. yani aylık toplam masraf 9151 mi?
Diğer sorum, mesela ilk 2 hafta 2.5mg , son 2 hafta 5mg'lik vuramıyor muyuz? O zaman 2 farklı dozdan 2 kutu mu almak zorundayız? (9151 tl + 11932 tl )2 flakon da çöp.
Çünkü toplamda 1 ay kullanmak istiyorum ve 2.5 mg çoğu kişide etki etmemiş, 5'e geçmek için illa 2 ay mı yapmak zorundayım?
Teşekkürler şimdiden
Süper. Kaç kiloda başlamıştınız,boy yaş neydi, ben dün ilk dozu yaptım bakalım neler olucak :) sizde ilk günden etki etti mi?Selamlar hayır ılk baslangıscta 2.5 ıle baslatıyor 1 ay kullanılacak vucudu alıstırma dozu ki 2.5 ıle baslayıp etkı eden bir suru kişi var mesela biri de benim 4. Haftamın sonundayım 2.5 ıle ve 7.5 kılo verdım 2.ayımı da 2.5 ıle devam edecegım .ama ılk ay alıstırma dozu verıyor doktor endıkronolojı takıbınde olmanızı tavsıye ederım ılk ay sonunda kan tahlılı isteyecek karacıger ve safrakesesı ıcın sızden
Selamlar,40 yasındayım 168 boy hasınato teshısımden sonra 58 kılodan 69 kıloya kadar cıktım,sımdı 5.haftam 59 kıloya dustum,soyle ki ılk ggun 4. Saatten sonra etkı ettı 2.5 ıle devam edıyorum hala ıstahım yok ıgnenın 6.gununde bır aclık gelıyor ancak istesenız de cok yıyemıyorsunuz mıde küçülüyor huzursuzluk verıyor zaten .Süper. Kaç kiloda başlamıştınız,boy yaş neydi, ben dün ilk dozu yaptım bakalım neler olucak :) sizde ilk günden etki etti mi?
Evet mesela ben tatlı yemeden gunum gecmıyordu,5 haftadır aklımın ucundan bıle gecmıyor,bir kere glutensız ve hurma ıle yapılan bir tatlıdan(2.haftamdı)1 catal yemek ıstedım o kadar sekerlı geldı ki yutamadım cıkarttım,sadece nohut ya da baklıyatlarda dıkkatlı olmanızı onerırım mıdede sındırmesı gercekten zor oluyır ve 4 saatte acıkmamız gereken yerde 12 saat mıdede tokluk olarak kalıyor kendimi taş yemiş gıbı hıssettımArkadaşımın endokr. doktoru şöyle bir beslenme önermiş: Sabah klasik proteinli kahvaltı, peynirini,cevizini,yumurtanı mutlaka ye demiş,illa ekmek dersen tam buğday olur demiş ama mümkünse ekmeği çıkart demiş.
Öğlene zaten birşey yemek istemeyeceksin, sütlü kahveyi çok sevdiğin için laktozsuz sütle kahve olur demiş.
Akşama da: Et/tavuk/balık salata.
Ayda 1 gün de kaçamak günü yaptıysan da yap, zaten o verdiği histen hoşlanmayacaksın artık demiş.
Arkadaşım şarap ,bira vs sormuş, dene bak zaten zevk almıycaksın iğneden sonra demiş.
Normalde doktorun kendisi mutlaka ayda bir gün serbest yaparmış, dolu dolu canı ne çektiyse bazlamasına kadar yermiş. Diyet/ Yemek için kendini kasma, bu dediğim düzende dön, ayda bir gün hadi bilemedin 2 gün serbestim diye düşün demiş.
Sürekli ne yiyeyim ,ne yiyeceğim,ay kaçırır mıyım vs yemek düşünme,bu sistemi bu şekilde basitçe oturt demiş. Bir daha da kilo almazsın demiş.
Önüne pasta vs bişey mi geldi ,hayır bugün serbest günüm değil zamanı gelmedi de geç demiş. Ama serbest gününde de hakkını ver demiş.
Zaten iğne yedirtmeyecekmiş eskisi gibi,bu düzeni oturtki geri alma demiş.
Bakalım inşallah azalan iştahımızla uygulayabiliriz.
yaa yiyememek,tatlı k.hidrat aramamak mükemmel , ben de beynimde ne kadar çok yemek düşüncesi yer tutuyormuş ona şaşkınımEvet mesela ben tatlı yemeden gunum gecmıyordu,5 haftadır aklımın ucundan bıle gecmıyor,bir kere glutensız ve hurma ıle yapılan bir tatlıdan(2.haftamdı)1 catal yemek ıstedım o kadar sekerlı geldı ki yutamadım cıkarttım,sadece nohut ya da baklıyatlarda dıkkatlı olmanızı onerırım mıdede sındırmesı gercekten zor oluyır ve 4 saatte acıkmamız gereken yerde 12 saat mıdede tokluk olarak kalıyor kendimi taş yemiş gıbı hıssettım
Acıkcası yemek zorunda gibi hissetmıyorum bazen tek ogun yıyıyorum bazen de atıstırmalık zeytın,cevız badem ıle oglen öğünü de eklemıs oluyorum,yumurta her sabah canım cekmıyor maalesef kahve ıle gecıstırıyorum(normalde de pek kahvaltıyla aram yok) 2.5 lt su ve proteıne ozen gostermek gerekıyor aksam muhakkak proteın tuletmenız gerekıyor (bana 60 gram protein dedi diyetisyenım)et cok severken agır gelmeye basladı bır tek tavukta mıdemı huzursuz etmıyor benım.
Çook doğru harfiyen katılıyorum. Olay burda iğneyle düzenimizi sağlıklı seçimlere dönüştürmek.Merhaba günlerdir yazacağım diyorum anca yazabiliyorum,
Ben de ilk dozumu pazartesi günü vuruldum dayanamayıp her gün tartılıyorum, 6 günde ise 2 kilo 35 gram verdim. Haftalık olarak da takibini buradan sizlerle beraber yapacağım.
93.80 le başladım şu an 91.45teyim,
Okuduğum yorumlarda dikkatimi çeken bi şeyi nacizane burada yeni başlayacak arkadaslarla da paylaşmak isterim, bu iğne biz yemeye devam ederken bir yandan kilo vermemizi sağlamıyor. Diyetimize yardımcı olmak için iştahımızı kapatarak daha az yememize destek oluyor. Yani iğnenin etkisi yüksekken kendi porsiyonlarınızı minimumda tutmalısınız. KENDİNİZİ BİR TABAK BİTİRMEYE ZORLAMANIZ kilo vermenizi yavaşlatacağı gibi doz yükseltmeye de ihtiyacınız olmasına sebebiyet verir. Amaç zaten bir tabak yiyememeniz. Yani özetle ' normalde rahat yediğim bir porsiyonu zar zor yedim' cümlesi yanlış yaptığınız anlamına geliyor.
Şu an ben çok ümitli ve hırslı başladım çok seri kilo vereceğime inancım tam :)
Günlük olarak proteinle besleniyorum bu sayede 2.35 nin yalnızca 0.09 u kastan gitti kalanı yağdan gitti.
Bazen ani bi yeme isteği geliyor elimin altına çiğ kuruyemiş koydum 1-2 tane ağzıma attığımda atağım yok oluyor.
Ben iğneyi vurulduğum günden beri her yemeği eşit derecede istiyor ve istemiyorum. Artık bütün yemekleri 3 te 1 porsiyon alıyorum tabağıma, hiç yemek yapabilecek durumda değilsem ve aniden çok acıkmışsam da hemen 2 yumurta kaynatıp öğünü onunla geçiştiriyorum