- 1 Haziran 2021
- 89
- 209
- 43
- Konu Sahibi betty_boop
-
Merhabalar ben izmirdeyim urladan aldım ama şu an hiçbir eczanede 5 mg bulamıyorum. 2.5 mg olan 9 civarıydı 5 olan da yanlış hatırlamıyorsam 10-11 arası bir fiyattaydı. Net aklımda değil.Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok iyi geldi, umarım uygularımÇok iyi kilo vermişsiniz, umarım bende düşebilirim o kilolara bence verdiğiniz emeği düşünün, verdiğiniz parayı düşünün ve yememeye çalışın, bide eğer gece yeme ataklarınız varsa gün içinde yeterli proteini almıyor olabilirsiniz. Günlük aldığınız Proteine dikkat edin. Bu önemli bir nokta ayrıca çok zorlanıyorsanız insülin ölçtürün tekrar. E vitamini mutlaka kullanın. Aslında sağlıklı beslenmek bir rutin. Çok zor ama uygulamazsanız tekrar eskiye dönebilirsiniz. Eski fotoğraflarınıza bakın bol bol hatta eski yeni kolaj yapın neymişim ne olmuşum deyin. Kendi kendinizi motive edin. Ve canınız bir şey isterse kısmayın o gün yiyin ama ertesi gün telafisini yapın. Naçizane tavsiyelerim
merhaba şu an nasıl durumlar kimse yazmamış aylar sonraki hallerini, merak ediyorumMerhaba, çarşamba günü 76 kg ile başlayarak ilk dozumu oldum bir günde etki etti iştahım tamamen kapalı. Dün iyiydi ama bugün çok halsizlik ve baş ağrısı yaptı. Bu sabah tartıldım 74,8 kg olmuşum.
merhaba nasıl gidiyor bilgilendirin bizi :)Herkese merhabalar bugün 15.günüm bitti ikinci ölçümümü yaptım 1.70 vermişim,birazdan 3.dozumu olacağım.Bu hafta fazla spor yaptım çok yapınca bana yaramıyor su tutuyor vücudum
Başlangıç(08.09.2025):96,65
1.Hafta(15.09.2025): -2,40
2.Hafta(22.09.2025): -1,70
Güncel:92,55
9160 TL ye eczaneden aldım, 0,25 lik.Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?
Haziranda başladım, 3 ay kullandım 13 kg verdim, son bir aydır tekrar yeme atakları yaşıyorum 1 kg geri aldım; şimdilik kendimi yememek için tutmaya çalışmakla geçiyor zaman.merhaba şu an nasıl durumlar kimse yazmamış aylar sonraki hallerini, merak ediyorum
Fiyatlar eczaneye göre değişmiyor, alınan ilacın dozuna göre fiyat söylüyorlar.Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?
merhaba nasıl gidiyor bilgilendirin bizi :)
Aynı gün başlamışız umarım kısa sürede bol eksi görürüz ben bugün normalde yiyebileceğim bir öğünü çok zor yedim sanırım bugün böyle tek öğün olarak kalacak başka bir şey yiyemeyeceğim. Sizin tokluk durumunuz nasıl01.10.2025 de dahiliye ve endokrin dr. tavsiyesi ile iğneye başladım adı m... olan iğneden ilk dozum 01.10 da yapıldı güncel kilom 110,8 idi bende deneyimlerimi burada paylaşmal istedim. herkese bol eksiler
Merhaba 2,5 mg vurulurken son dozdan sonra iştah kaybı olmadı mı. Ben son dozumu vuruldum 5 e geçmesem mi acaba diye düşünüyorumSelamm:)bugün 4.haftam bitti 1 kilo 850 gram vermişim 1 haftadaArtık alıştırma dozu bitti 0.5i vuruldum daha demin şimdi aşağıya güncel durumumu bırakıyorum
Başlangıç(08.09.2025):96,65
1.Hafta(15.09.2025): -2,40
2.Hafta(22.09.2025): -1,70
3.Hafta(29.09.2025): +0,25
4.hafta(06.10.2025): -1,85
Güncel: 91
Merhabalar oldu son haftada iştah kaybım,ben pazartesi vuruluyordum cumartesi,pazar gibi iştahım artmaya başlıyordu.Mesela bugün 5 vuruldum şu anda birkaç lokmada doyuyorum daha çok iştah kesti 5 bende. Zamanla vücut dozlara alışıyormuş diye duymuştum. Ama 5 bayağı kapattı iştahımı 2,5 ta iştahsızdım ama yine 1 tabak bitiyordum bugün 1 tabak bitiremedimMerhaba 2,5 mg vurulurken son dozdan sonra iştah kaybı olmadı mı. Ben son dozumu vuruldum 5 e geçmesem mi acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?