- Konu Sahibi betty_boop
-
bol su içinMerhaba bugün 2. Günüm kabızlık ve uyku isteğim var ama iştahtan bir şey eksilmedi .Ağzımda da hep muşmula yemişim gibi bir tad var . Sizce normal mi
Teşekkür ederimbol su için
çiğ nane çiğneyin
kabızlık içinde bir kaşık zeytinyağı için
ben de hiç o kadar gitmedi o yüzden sizin harikaaa,devamm.Merhaba, dün üçüncü haftam bitti. Ne yazık ki bu hafta tartı günüm regl günüme denk geldi, doğrucu bi sonuç olmadığını umuyorum çünkü diyete çok sadık kalmama rağmen yalnızca 1.35 kilo vermişim.
ilk haftam 93.80 le başladım, hafta bittiğinde 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım,hafta bitiminde 89.15, yani -1.95
Üçüncü haftaya 89.15 le başladım, hafta bitiminde 87.80 dim yani -1.35
Şu an toplam 6 kilo gitti 21 gün oldu. Bilemiyorum ya çok sabırsızım umarım regl olmam 5 kilo falan eklemiştir bana
5'lik doz yan etkiler vardı sizde, nasıl şimdi durum? ben de geçsem mi diyorum da. 2-3 kg anca gitti. yarın da son dozum 2.5.Merhaba. Güncelleme.
Şu an 68 kilo oldum. Toplamda 21 kilo gitmiş oldu. Hala 5lik dozda devam ediyorum.
Boy 168 Yaş 38
merhaba ,
uzun bir süredir iğne yoktu stokta ve başka iğne kullandım hayattan tiksindim mide bulantısı kusma beni benden aldı iğnenin yarısı duruyor ama işe yaramadı stoğa gelince hemen aldım dün başladım
yaklaşık 3 ay oldu bırakalı kilo almadım ben 83.7 ile tekrar başladım.
açlık hissi hiç yok mide bulantısı yok kusma hissde yok arada mide yanması o kadar
Merhaba bugün 2. Günüm kabızlık ve uyku isteğim var ama iştahtan bir şey eksilmedi .Ağzımda da hep muşmula yemişim gibi bir tad var . Sizce normal mi
merhaba tablo güzel olmuş takip açısından. elinize sağlıkGÜNCELLEMELER BEKLENİYOR :)
@pofudukbiri @Derya000 @kaya73 @didonutella B betty_boop C ctrldel @polestar @peryna @pamelapamMonica_ @thesh34 @perles
@Sue07 @talena @lalince @cezamibu @katibee @deryabdsNeysesakinim
Mounjaro Bilgi/Takip Grubu
Eki Görüntüle 3678113
Eki Görüntüle 3678114
Eki Görüntüle 3678115
yoo direk 5mg dan başladım benim başlangıçta da yan etkısı yoktu hala yok - ben iğneyi tüm türkiyeye sordurdum genel olarak depolarda yoktu 2,5 luk var ama 5mg yoktuben de hiç o kadar gitmedi o yüzden sizin harikaaa,devamm.
5'lik doz yan etkiler vardı sizde, nasıl şimdi durum? ben de geçsem mi diyorum da. 2-3 kg anca gitti. yarın da son dozum 2.5.
sizin aslında 3 haftada 7 gitmişti, 5'e geçme sebebiniz neydi? çünkü etkisi de güzelmiş 2.5 mg nin.
oh buldunuz mu ,süper. Peki düşük dozdan mı tekrar başladınız? 1 ay ara verince vücuttan atıldığı için başa dönülüyor diye doktor önerisi okumuştum . 5 mg'deyken bırakmıştınız.Bu arada hangi şehirdesiniz, stok sorunu neresi? belki başka alanların da yardımı dokunur .
Bende de uyku yapıyordu ilk gün,sonra geçiyordu. 3.haftada da uykusuzluk yaptı yine 1 günde geçti. Ağız kuruluğu başta çok yaptı bende, bol su iyi geliyor.
aman ne bileyim alışma dozu diye demiştir belki o doktor , neyse yan etkisizse ne güzel. bende de motivasyon bitti, 3.haftam bitiyor, tartı aynı. 3 kg gitmişti, bugün yine başa dönmüşüm gibi çıktıyoo direk 5mg dan başladım benim başlangıçta da yan etkısı yoktu hala yok - ben iğneyi tüm türkiyeye sordurdum genel olarak depolarda yoktu 2,5 luk var ama 5mg yoktu
çok geçmiş olsuuun, çok geri gelmemiş ne güzel.merhaba tablo güzel olmuş takip açısından. elinize sağlık
ben hastalıklarımdan dolayı 2 hafta ara verdim. kilom da 65 i görmüştüm ama geri 66 oldum.
yarın tekrar 2.5 mg yaparak devam edeceğim.
Merhaba,
12 haziranda 76 kg ile başlayıp 3 ay kullandım. 2,5 ile başlayıp 5 ile devam edip 63 kg ile bitirdim.
İlacı bıraktıktan 1 ay sonra yeme atakları geri geldi, olabildiğince baskılamaya çalışsam da hala atak yaşıyorum ve yiyorum, güncelde 65,5 kg ile sabitim 1-2 aydır.
yanı olabilir bende 2,5 luk pek etkı etmedı ama ben yınede 3 ay kullandım yürüyüş yaptım detoks ıle destekledım her bünye farklı benım zor ve ınatcı öyle 1 ay da10 kılo hiç bir zaman olmadı bendeaman ne bileyim alışma dozu diye demiştir belki o doktor , neyse yan etkisizse ne güzel. bende de motivasyon bitti, 3.haftam bitiyor, tartı aynı. 3 kg gitmişti, bugün yine başa dönmüşüm gibi çıktı
5'liğe mi geçsem acep
bu arada doktor yönlendiriyor zatenaman ne bileyim alışma dozu diye demiştir belki o doktor , neyse yan etkisizse ne güzel. bende de motivasyon bitti, 3.haftam bitiyor, tartı aynı. 3 kg gitmişti, bugün yine başa dönmüşüm gibi çıktı
5'liğe mi geçsem acep
Yan etki ayn şekilde devam ediyor. İğneyi haftada bir vurmuyorum. Bazen 10 günde vuruyorum. Kendi ihtiyacıma göre karar veriyorum. 5 e geçme sebebim tokluk sürem 1 hafta sürmüyordu. 5. günde acıkmaya başlıyordum. Şu anki tecrübemle tekrar aynı süreci yaşasam 2.5 tan devam ederdim5'lik doz yan etkiler vardı sizde, nasıl şimdi durum? ben de geçsem mi diyorum da. 2-3 kg anca gitti. yarın da son dozum 2.5.
sizin aslında 3 haftada 7 gitmişti, 5'e geçme sebebiniz neydi? çünkü etkisi de güzelmiş 2.5 mg nin.
Selamlar evet normal hatta dil kuruması da yapabılıyor kas agrılarınız var mı ?Merhaba bugün 2. Günüm kabızlık ve uyku isteğim var ama iştahtan bir şey eksilmedi .Ağzımda da hep muşmula yemişim gibi bir tad var . Sizce normal mi
Yan etki olmasaydı 5'likte tokluk daha uzun sürdü yani. Aslında dozdan 4-5 gün sonra açlık başlıyor. Çoğunluk böyleydi.Yan etki ayn şekilde devam ediyor. İğneyi haftada bir vurmuyorum. Bazen 10 günde vuruyorum. Kendi ihtiyacıma göre karar veriyorum. 5 e geçme sebebim tokluk sürem 1 hafta sürmüyordu. 5. günde acıkmaya başlıyordum. Şu anki tecrübemle tekrar aynı süreci yaşasam 2.5 tan devam ederdim
İlk aylarda 1 haftadan uzun sürdü etkisi. Şu an 1 hafta sürüyor. Ben kullanım sıklığını azaltmak ve aynı zamanda kendimi de alıştırmak için 1 haftadan sonra biraz daha beklemeye çalışıyorum.Yan etki olmasaydı 5'likte tokluk daha uzun sürdü yani. Aslında dozdan 4-5 gün sonra açlık başlıyor. Çoğunluk böyleydi.
Benim 4.doz zamanı geliyor, sanırım 5.dozda geçeceğim.
Ağrı gibi değil de üşütmüşüm gibi bir hisSelamlar evet normal hatta dil kuruması da yapabılıyor kas agrılarınız var mı ?
Vucut adapte olmaya calısıyormus ben kurulup doktora gıtmıstım 3.gunde ıyı degılım diyeAğrı gibi değil de üşütmüşüm gibi bir his
Yan etki ayn şekilde devam ediyor. İğneyi haftada bir vurmuyorum. Bazen 10 günde vuruyorum. Kendi ihtiyacıma göre karar veriyorum. 5 e geçme sebebim tokluk sürem 1 hafta sürmüyordu. 5. günde acıkmaya başlıyordum. Şu anki tecrübemle tekrar aynı süreci yaşasam 2.5 tan devam ederdim
Umarım işe yararVucut adapte olmaya calısıyormus ben kurulup doktora gıtmıstım 3.gunde ıyı degılım diyenormal oldugunu soyledı ishal ve şiddetli kusma olursa gelın demıstı .4.gunumde toparlamaya baslamıstım.2.dozda hıc yan etkım olmadı vucut alısıyor.
Hangi kgda başladınız, be kadar sürede 21 kg gittiMerhaba. Güncelleme.
Şu an 68 kilo oldum. Toplamda 21 kilo gitmiş oldu. Hala 5lik dozda devam ediyorum.
Boy 168 Yaş 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?