Mounjaro

ben de hiç o kadar gitmedi o yüzden sizin harikaaa,devamm.

Merhaba. Güncelleme.
Şu an 68 kilo oldum. Toplamda 21 kilo gitmiş oldu. Hala 5lik dozda devam ediyorum.
Boy 168 Yaş 38
5'lik doz yan etkiler vardı sizde, nasıl şimdi durum? ben de geçsem mi diyorum da. 2-3 kg anca gitti. yarın da son dozum 2.5.
sizin aslında 3 haftada 7 gitmişti, 5'e geçme sebebiniz neydi? çünkü etkisi de güzelmiş 2.5 mg nin.

oh buldunuz mu ,süper. Peki düşük dozdan mı tekrar başladınız? 1 ay ara verince vücuttan atıldığı için başa dönülüyor diye doktor önerisi okumuştum . 5 mg'deyken bırakmıştınız.Bu arada hangi şehirdesiniz, stok sorunu neresi? belki başka alanların da yardımı dokunur .

Merhaba bugün 2. Günüm kabızlık ve uyku isteğim var ama iştahtan bir şey eksilmedi .Ağzımda da hep muşmula yemişim gibi bir tad var . Sizce normal mi

Bende de uyku yapıyordu ilk gün,sonra geçiyordu. 3.haftada da uykusuzluk yaptı yine 1 günde geçti. Ağız kuruluğu başta çok yaptı bende, bol su iyi geliyor.

merhaba tablo güzel olmuş takip açısından. elinize sağlık

ben hastalıklarımdan dolayı 2 hafta ara verdim. kilom da 65 i görmüştüm ama geri 66 oldum.
yarın tekrar 2.5 mg yaparak devam edeceğim.

yoo direk 5mg dan başladım benim başlangıçta da yan etkısı yoktu hala yok - ben iğneyi tüm türkiyeye sordurdum genel olarak depolarda yoktu 2,5 luk var ama 5mg yoktu

yoo direk 5mg dan başladım benim başlangıçta da yan etkısı yoktu hala yok - ben iğneyi tüm türkiyeye sordurdum genel olarak depolarda yoktu 2,5 luk var ama 5mg yoktu
aman ne bileyim alışma dozu diye demiştir belki o doktor , neyse yan etkisizse ne güzel. bende de motivasyon bitti, 3.haftam bitiyor, tartı aynı. 3 kg gitmişti, bugün yine başa dönmüşüm gibi çıktı
5'liğe mi geçsem acep

merhaba tablo güzel olmuş takip açısından. elinize sağlık

ben hastalıklarımdan dolayı 2 hafta ara verdim. kilom da 65 i görmüştüm ama geri 66 oldum.
yarın tekrar 2.5 mg yaparak devam edeceğim.
çok geçmiş olsuuun, çok geri gelmemiş ne güzel. kolaylıkla gitsiin

Bırakma dozu yapmış mıydınız? 14 günde 1 düşük doz öneriliyormuş. Acaba ondan da mı atak oldu?
Bu arada 3 ayda hedefe varmak da süper

yanı olabilir bende 2,5 luk pek etkı etmedı ama ben yınede 3 ay kullandım yürüyüş yaptım detoks ıle destekledım her bünye farklı benım zor ve ınatcı öyle 1 ay da10 kılo hiç bir zaman olmadı bende

Yan etki ayn şekilde devam ediyor. İğneyi haftada bir vurmuyorum. Bazen 10 günde vuruyorum. Kendi ihtiyacıma göre karar veriyorum. 5 e geçme sebebim tokluk sürem 1 hafta sürmüyordu. 5. günde acıkmaya başlıyordum. Şu anki tecrübemle tekrar aynı süreci yaşasam 2.5 tan devam ederdim

Merhaba bugün 2. Günüm kabızlık ve uyku isteğim var ama iştahtan bir şey eksilmedi .Ağzımda da hep muşmula yemişim gibi bir tad var . Sizce normal mi
Selamlar evet normal hatta dil kuruması da yapabılıyor kas agrılarınız var mı ?

Yan etki olmasaydı 5'likte tokluk daha uzun sürdü yani. Aslında dozdan 4-5 gün sonra açlık başlıyor. Çoğunluk böyleydi.
Benim 4.doz zamanı geliyor, sanırım 5.dozda geçeceğim.

Yan etki olmasaydı 5'likte tokluk daha uzun sürdü yani. Aslında dozdan 4-5 gün sonra açlık başlıyor. Çoğunluk böyleydi.
Benim 4.doz zamanı geliyor, sanırım 5.dozda geçeceğim.
İlk aylarda 1 haftadan uzun sürdü etkisi. Şu an 1 hafta sürüyor. Ben kullanım sıklığını azaltmak ve aynı zamanda kendimi de alıştırmak için 1 haftadan sonra biraz daha beklemeye çalışıyorum.

Ağrı gibi değil de üşütmüşüm gibi bir his
Vucut adapte olmaya calısıyormus ben kurulup doktora gıtmıstım 3.gunde ıyı degılım diyenormal oldugunu soyledı ishal ve şiddetli kusma olursa gelın demıstı .4.gunumde toparlamaya baslamıstım.2.dozda hıc yan etkım olmadı vucut alısıyor.

Umarım işe yarar

Merhabalar
1 ay 1 haftalık aradan sonra 15 Kasım’da 88’le yeniden başladım. 22 Kasım’da 87.3 idim. Yani -900’le devam ediyorum. Tabloyu hazırlayan simca12 enerjini ve vaktini ayırdığın için teşekkür ediyor, bu takibini çok kıymetli buluyorum. Ellerine sağlık arkadaşım, sağlıklı zayıflamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…