- Konu Sahibi betty_boop
-
merhaba bıraktığınız günden sonra kilo alımı oldu mu ?kilonuzu korumaya devam ediyormusunuz? ilacı bırakanlar kilo alımı olabiliyormuş ne durumdasınız bizleride bilgilendirimisiniz?Desteğiniz için çok teşekkürler.
Doktor kontrolünde değil kendim başladım ve devam ettim. Doz azaltımına gitmeden direk bırakacağım geçen çarşamba son dozumu yaptım, artık 5 mg işe yaramıyor 7,5 mg’a geçmeye hem cesaretim hem maddi gücüm yok.
Artık kendi nefsimi terbiye ederek kilomu korumayı istiyorum, midem küçüldü tıka basa yemeyi bıraktım, doyduğum yerde tabağımı bırakıyorum önceden bitirmeden bırakmazdım. İlaçla zaten belli bir kiloya kadar gelmeyi hedeflemiştim.
merhaba,merhaba bıraktığınız günden sonra kilo alımı oldu mu ?kilonuzu korumaya devam ediyormusunuz? ilacı bırakanlar kilo alımı olabiliyormuş ne durumdasınız bizleride bilgilendirimisiniz?
Hayırlı olsun sağlıkla gitsin kilolar inşallah. Açlık hissi varsa (tokluk hissetmiyorum demişsin) su isteği de olabilir ya da midende sıkıntı varsa reflü ülser gibi ondan da oluyor, öğün atlamamaya dikkat et, o da sebep oluyor buna. Bir sebep yoksa da İlk dozunmuş. Normal, ikinci dozda daha net hissedeceksin. Gittikçe yan etkisi azalıyor etkisi artıyor.merhabalar ben pazar akşamı ilk dozumu yaptırdım 3. günüm iştahım kesilmedi yani kendimi tok hissetmiyorum ama yeme isteğim de yok anlamadım herkes tokluk hissi yaşıyo acaba daha erken mi sonradan mı olur ne düşünüyorsunuz( bu arada ben hastanede yaptırdım reçetemle )
bana hastanede koldan yaptılar böyle arka tarafından aslında video izleyerek ve kan konrtolü yaparak sizde evde yapabilirsiniz benim hafta bir b12 iğnem de olduğu için mecbur gidiyorum hastaneyeHayırlı olsun sağlıkla gitsin kilolar inşallah. Açlık hissi varsa (tokluk hissetmiyorum demişsin) su isteği de olabilir ya da midende sıkıntı varsa reflü ülser gibi ondan da oluyor, öğün atlamamaya dikkat et, o da sebep oluyor buna. Bir sebep yoksa da İlk dozunmuş. Normal, ikinci dozda daha net hissedeceksin. Gittikçe yan etkisi azalıyor etkisi artıyor.
Benim de doktor yazdı doktor kontrolünde oluyorum ama hastane uzak biraz evde kendi yapan çok eczanedeki tanıdık da kendi yapıyor ilk ona yaptırdım ama o da uzak ve hep müsait değil. Kendim yapacağım inşallah
Güncelleme 5 lik doza tekrar çıktım. Tekrar kilo vermeye başladım. Bir şeyi farkettim iğneyi vurduktan sonraki ilk bir kaç gün tıkır tıkır aşağıya iniyor kilo. Sonra yavaşlıyor. Saçlarım çok dökülmeye başladı. Bir şeyleri yanlış yaptım ama neyi bilmiyorumGüncelleme 2,5 luk doza vücudum asla tepki vermedi. Daha yavaş kilo veririm diye düşünürken hiç veremedim. Hatta almış bile olabilirim. 5 e tekrar çıkacağım. Kalan 10 kiloyu bu şekilde vermeyi gözüm hiç yemiyor çünkü duygusal açlığım beni yeniyor.
Merhaba, durumunuz nedir acaba nasıl gidiyormerhaba 12 Ağustosta başlayan serüvenim bugün tarihi itibariyle 4.500 kg vermiş bulunuyorum ,
ilk ay 0.25 lik iğneyle düzenli vurulmuştum, ilk hafta kabızlık ve ishal bagırsak mide problemleri, 2. hafta ciddi bir yan etki hissetmedim,3. hafta sersemlik ve baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ciddi belirti şeklinde yaşadım son hafta iğnenin etkisi hiç olmadı bosuna vuruldum gibi hissetmiştim, baktımki 0.25 lik hiç etkisi yok dün ilk kez 0.50 lik dozla inanılmaz bir etki yaşadım,
dün tek menü ile yaşadım hiç bir açlık hissetmiyorum bu gün de hala tek öğün yiycek kadar bile iştahım yok sabah 1 yumurta haslanmıs yanında 3 adet badem , öğlen 1 yeşil elma ve 1 bardk filtre kahve sade, akşama doğru acıkırmıyım bilmiyorum sıfır iştah nerdeee 0.25'likte böyle bir etki hiç hissetmemiştim umarım kilo vermeye hızlı bir sekılde devam ederim spor yapamıyorum yogun calısıyorum cnku keske yapabılsem ,güncel durumumu yazarım tekrar görüşürz
Merhabalar öncelikle ideal kilonuza ulaştınız mı . Birini takipteyim baya kilo vermiş koruma döneminde ve ara ara hatırlatma dozu yapıyorlar ufak ufak. Ne sıklıkla yapıyorlar emin değilim ayda 1 mi, yoksa örneğin 2 ay ara verip sonra 1 ay mı onu bilmiyorum. Ama araştırmanızı öneririm bunu.Merhaba,
İğneyi bıraktıktan sonra kontrollü gidiyordum ama geçen hafta birden iştahım açıldı ve eskisi gibi sürekli yemek yemeyi düşünmeye/yemeye ve geceleri yeme atağı geçirmeye başladım.
Son dozu 27 ağustosta yapmıştım en son; ilk ay 2,5 son iki ay 5 mg vurulmuştum. Çözüm sunabilecek olan varsa yazarsanız sevinirim, 13 kg vermişken yeniden kilolu olmak istemiyorum
Evet ideal kiloma sporsuz bir şekilde yemeyerek 3 ayda 76’dan 63 kiloya ulaştım, ancak şu son 10 gündür aldığımı hissediyorum ve zaten yiyorumMerhabalar öncelikle ideal kilonuza ulaştınız mı . Birini takipteyim baya kilo vermiş koruma döneminde ve ara ara hatırlatma dozu yapıyorlar ufak ufak. Ne sıklıkla yapıyorlar emin değilim ayda 1 mi, yoksa örneğin 2 ay ara verip sonra 1 ay mı onu bilmiyorum. Ama araştırmanızı öneririm bunu.
Çok iyi kilo vermişsiniz, umarım bende düşebilirim o kilolara bence verdiğiniz emeği düşünün, verdiğiniz parayı düşünün ve yememeye çalışın, bide eğer gece yeme ataklarınız varsa gün içinde yeterli proteini almıyor olabilirsiniz. Günlük aldığınız Proteine dikkat edin. Bu önemli bir nokta ayrıca çok zorlanıyorsanız insülin ölçtürün tekrar. E vitamini mutlaka kullanın. Aslında sağlıklı beslenmek bir rutin. Çok zor ama uygulamazsanız tekrar eskiye dönebilirsiniz. Eski fotoğraflarınıza bakın bol bol hatta eski yeni kolaj yapın neymişim ne olmuşum deyin. Kendi kendinizi motive edin. Ve canınız bir şey isterse kısmayın o gün yiyin ama ertesi gün telafisini yapın. Naçizane tavsiyelerimEvet ideal kiloma sporsuz bir şekilde yemeyerek 3 ayda 76’dan 63 kiloya ulaştım, ancak şu son 10 gündür aldığımı hissediyorum ve zaten yiyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, araştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?