Mounjaro

Merhaba arkadaşlar,
çok güzel anlatmışsınız yaşadıklarınızı. Bende şu an 2 yaşındaki oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum ki böylece iğnelerime başlayayım. İnşallah bende sizler gibi güzel sonuçlar alırım

Merhabalar,
Ben de dün ilk dozumu yaptım. 2,5 mg ile başladım. Endokrinin de içinde olduğu 3 bölümün tavsiyesiyle başladım. Benim kolesterol yüksekliğim ve başka kronik rahatsızlıklarım olduğu için temkinli davranıyorum.
73 kilo ile başladım. Hedefim 10 kilo kadar vermek 1 ay sonunda tekrar endokrine gideceğim ve doktor nasıl devam edeceğime karar verecek.
Süreçlerini paylaşan herkese teşekkür ederim

Reactions: AAD
merhaba bıraktığınız günden sonra kilo alımı oldu mu ?kilonuzu korumaya devam ediyormusunuz? ilacı bırakanlar kilo alımı olabiliyormuş ne durumdasınız bizleride bilgilendirimisiniz?

Merhabalar bugün tam 1 hafta oldu iğneye başlayalı birazdan gidip tekrardan iğnemi yaptıracağım.1 haftada 2 kilo 400 gram vermişim.Başlangıç kilom 96,650 olarak başladım bugün 94,250 olarak ölçüldüm.Birkaç gün yarım saatlik leslie yaptım,aralıklı oruç tarzında beslendim saatlerim uymasada kalori açığı oluşturmaya çalıştım.Haftaya tekrardan güncelleyeceğim

merhaba bıraktığınız günden sonra kilo alımı oldu mu ?kilonuzu korumaya devam ediyormusunuz? ilacı bırakanlar kilo alımı olabiliyormuş ne durumdasınız bizleride bilgilendirimisiniz?
merhaba,

kilo almadım ancak iştahım açıldı ve yersem geri alacağım çok büyük ihtimal. ama eskisi gibi aç gözlülük yok, doyduğum an bırakıyorum önceden doysam bile sonuna kadar yerdim. ekstra ara öğün yapma ihtiyacı hala hissetmiyorum midem de küçüldüğü için şimdilik rahatım.

Merhabalar kullananlara bir sorum olacak, enjeksiyonu kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa birine mi yaptırıyorsunuz? Ben bir kere eczanede bir kere sağlık ocağında bir kere de hastanede diyabet hemşiresine yaptırdım. Evde kendim yapmak istiyorum ama biraz da endişe duyuyorum yapamazsam ilaç boşa giderse diye. Bana gösterdikleri şekil önce kalın iğne ucunu insülin iğnesine takıp ilacı çekmek sonra insülin iğnesi ucunu takıp vurmak. Siz kendiniz yapıyorsanız nasıl yapıyorsunuz.

merhabalar ben pazar akşamı ilk dozumu yaptırdım 3. günüm iştahım kesilmedi yani kendimi tok hissetmiyorum ama yeme isteğim de yok anlamadım herkes tokluk hissi yaşıyo acaba daha erken mi sonradan mı olur ne düşünüyorsunuz( bu arada ben hastanede yaptırdım reçetemle )

Hayırlı olsun sağlıkla gitsin kilolar inşallah. Açlık hissi varsa (tokluk hissetmiyorum demişsin) su isteği de olabilir ya da midende sıkıntı varsa reflü ülser gibi ondan da oluyor, öğün atlamamaya dikkat et, o da sebep oluyor buna. Bir sebep yoksa da İlk dozunmuş. Normal, ikinci dozda daha net hissedeceksin. Gittikçe yan etkisi azalıyor etkisi artıyor.

Benim de doktor yazdı doktor kontrolünde oluyorum ama hastane uzak biraz evde kendi yapan çok eczanedeki tanıdık da kendi yapıyor ilk ona yaptırdım ama o da uzak ve hep müsait değil. Kendim yapacağım inşallah

bana hastanede koldan yaptılar böyle arka tarafından aslında video izleyerek ve kan konrtolü yaparak sizde evde yapabilirsiniz benim hafta bir b12 iğnem de olduğu için mecbur gidiyorum hastaneye

Merhabalar ilk sayfalarda yazan arkadaşlardan hiç
Bir dönüş alamadık çok merak ediyorum özellikle konun sahibesi olan acaba son durumu nasıl?

Güncelleme 5 lik doza tekrar çıktım. Tekrar kilo vermeye başladım. Bir şeyi farkettim iğneyi vurduktan sonraki ilk bir kaç gün tıkır tıkır aşağıya iniyor kilo. Sonra yavaşlıyor. Saçlarım çok dökülmeye başladı. Bir şeyleri yanlış yaptım ama neyi bilmiyorum onu da halledicez. Kaldı 7 kilo
Sizde durumlar nasıl? Güncellemeleri merak ediyorum :)

Herkese merhabalar bugün 15.günüm bitti ikinci ölçümümü yaptım 1.70 vermişim,birazdan 3.dozumu olacağım.Bu hafta fazla spor yaptım çok yapınca bana yaramıyor su tutuyor vücudum
Başlangıç(08.09.2025):96,65
1.Hafta(15.09.2025): -2,40
2.Hafta(22.09.2025): -1,70

Güncel:92,55

Merhabalar durum güncellemesi yapmak istedim. 29 ağustos'ta başlamıştım 2.5 mg ile cuma 1 ay doluyor. Şu an 5 kilo verdim. 41 cm tüm bölgelerin toplamında incelme var. Cuma 5 e geçiyoruz. Doktorum öyle karar verdi. 2.5 son dozunda hafif mide bulantısı yaşamaya başladım umarım 5 bana yan etki olarak çok etki yapmaz. Kolaylıkla gitsin kilolar hepimize sağlıkla bol eksiler dilerim

Merhaba, durumunuz nedir acaba nasıl gidiyor

Merhaba,

İğneyi bıraktıktan sonra kontrollü gidiyordum ama geçen hafta birden iştahım açıldı ve eskisi gibi sürekli yemek yemeyi düşünmeye/yemeye ve geceleri yeme atağı geçirmeye başladım.

Son dozu 27 ağustosta yapmıştım en son; ilk ay 2,5 son iki ay 5 mg vurulmuştum. Çözüm sunabilecek olan varsa yazarsanız sevinirim, 13 kg vermişken yeniden kilolu olmak istemiyorum

Merhabalar öncelikle ideal kilonuza ulaştınız mı . Birini takipteyim baya kilo vermiş koruma döneminde ve ara ara hatırlatma dozu yapıyorlar ufak ufak. Ne sıklıkla yapıyorlar emin değilim ayda 1 mi, yoksa örneğin 2 ay ara verip sonra 1 ay mı onu bilmiyorum. Ama araştırmanızı öneririm bunu.

Evet ideal kiloma sporsuz bir şekilde yemeyerek 3 ayda 76’dan 63 kiloya ulaştım, ancak şu son 10 gündür aldığımı hissediyorum ve zaten yiyorum

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, araştıracağım.

Merhaba arkadaşlar bugün 2. Dozumu vuruldum tartı 4 kg eksik gösteriyor
İştahım biraz kesildi daha çok tatlıya isteğim nerdeyse yoktu ki ben çikolata çok severim...
İnşallah haftaya tekrar güzel haberler ile dönüş yaparım

Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?

Çok iyi kilo vermişsiniz, umarım bende düşebilirim o kilolara bence verdiğiniz emeği düşünün, verdiğiniz parayı düşünün ve yememeye çalışın, bide eğer gece yeme ataklarınız varsa gün içinde yeterli proteini almıyor olabilirsiniz. Günlük aldığınız Proteine dikkat edin. Bu önemli bir nokta ayrıca çok zorlanıyorsanız insülin ölçtürün tekrar. E vitamini mutlaka kullanın. Aslında sağlıklı beslenmek bir rutin. Çok zor ama uygulamazsanız tekrar eskiye dönebilirsiniz. Eski fotoğraflarınıza bakın bol bol hatta eski yeni kolaj yapın neymişim ne olmuşum deyin. Kendi kendinizi motive edin. Ve canınız bir şey isterse kısmayın o gün yiyin ama ertesi gün telafisini yapın. Naçizane tavsiyelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…