- Konu Sahibi betty_boop
Bende almıştım titreşim faydasını gördünüz müben katlanır koşu bandı edinmiştim Allah'tan, bir de titreşim aleti, bayadır yapmamıştım ama başladım, çok iyi geliyor hakkaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende almıştım titreşim faydasını gördünüz müben katlanır koşu bandı edinmiştim Allah'tan, bir de titreşim aleti, bayadır yapmamıştım ama başladım, çok iyi geliyor hakkaten
Hastasıyım aletin. Benim belim, sırtım genelde ağrıyor,masa başı iş yüzünden. Bu aleti çok kg verip incelen arkadaş önermişti kesin alın diye. Baya övmüştü. Hakkaten kasları çok rahatlatıyor. Direkt wc çıkartıyor. Sıkılaştırıyor .Bende almıştım titreşim faydasını gördünüz mü
Selamlar benım de TSH degerlerım cok yuksekken euthyrox ıle basladıktan 1.5 sonra tekrar godıp kan tahlılı verdım eger ılac ıse yaradıysa doktor hemen baslatıyor,tiroid degerleri yoluna gordıyse zaten cok daha hızlı kılolar gıdıyor,ancak benım endıkronolojı dr um 2.5 ıle devam ettırmıstı.merhaba,
iğne kullanan arkadaşların postlarını hergün takip ediyorum..
bende 53 yaşındayım 1.68 boyum.. 69 kilo son 1-1,5 yılda menopozunda etkisiyle 8 kğ aldım
bu iğneyi ilk kez görümcemden duydum görümcem ve kızı iğneyle 3 ay gibi bir sürede 12-18 kğ arası verdiler, hiç bir yan etki yaşamadılar.. bende bu gazla eczaneye gidip 25mğ lik bir kutu aldım, (eylül sonunda) eczacıya saklamasını kan tahlilinden sonra başlayacağımı söyledim. dahiliye doktoruna giderek kan verdim.. 2017 yılında haşimato teşhisi konmuştu, eutraks 25mğ lik kullanıyordum.. doktor tekrar kan tahlili yaptığında tsh değeri çok yükselmiş diyrek ilacımın dozunu artırdı.
eczacı bayanda bu değerlerle iğneyi yaptırmamam gerektiğini değerlerin düzeldikten sonra başlamamı söyledi.. 2 aydır değerlerimin düzelmesini bekliyorum... haftaya kan vereceğim eğer değerlerim düzeldiyse bende başlayacağım.. umarım bendede etkili olur fazla olan 8 kiloyu veririm...
eczaneden her ihtimale karşı bir kutu daha alıp stoklamayı düşünüyorum..
sizin tsh değeri kaç ken başladınız ? kaç kiloyla başladınız, ne kadar sürede kaç kilo verdiniz?Selamlar benım de TSH degerlerım cok yuksekken euthyrox ıle basladıktan 1.5 sonra tekrar godıp kan tahlılı verdım eger ılac ıse yaradıysa doktor hemen baslatıyor,tiroid degerleri yoluna gordıyse zaten cok daha hızlı kılolar gıdıyor,ancak benım endıkronolojı dr um 2.5 ıle devam ettırmıstı.
yeni rakama düşmek çok güzel, hadi inşallah gelsin 7'lerMerhaba,
An itibariyle bir ayımı tamamladım.
ilk haftam 93.80 le başladım, hafta bittiğinde 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım,hafta bitiminde 89.15, yani -1.95
Üçüncü haftaya 89.15 le başladım, hafta bitiminde 87.80 dim yani -1.35
Dördüncü haftaya 87.80 le başladım, hafta bitiminde 86.20 idim yani --1.60
Bir ayda toplam 7.60 kg verdim. Ben doz arttırmayı tercih etmedim çünkü bende gerçekten etki ediyor, 2.5 mg ile devam edeceğim.
Bana etki etmiyor ya da ben neden acıkıyorum diyen arkadaslar için küçük bir hatırlatma yapmak istedim, arkadaslar acıkınca kendinize iki yumurta kaynatırsanız iğnenin etkisini göreceğinizi düşünüyorum. Çünkü asla doymam dediğiniz o porsiyonun yettiğini gördüğünüzde yemeğe bakış açınız değişiyor. Ben de acıkıyorum, mesela su an hafif bir açlığım var canım tost istiyor, ama yine aynı yolu deneyip kendime bir çorba iç eğer doyurmazsa tost söyleriz diyeceğim, çorbamın da 3. kaşığından sonra doyacağım.
Yani şahsi olarak - asla uzman görüşü değil - ben açlıkla savaşmaktansa arada gelen açlığı kolayca bastırmanın bi yolunu bulmaya çalıştım. Kendimi de demek ki vücudum o kadaaaaar acıkmış ki iğneye rağmen açlık hissi geliyor diye düşünüyorum :)
Bu ay için hedefim 78 i görmek olacak. Bakalım nasıl ilerleyeceğim, bekliyorum. Dün artık bir ayı tamamladığım için bir kaçamak yapıp küçük bir hamburger söyledim ama çok pişmanım, iki ısırık aldım midem ağzıma geldi sabah oldu hala midem toplanmış değil. Kesinlikle bu iğne yanına sağlıklı besinler eklenmezse insana eziyet oluyor.
Kayıpsız 1. Haftadan sonra hatayı nerede yaptığımı buldum sanırım. Ben kas kaybı olmasın diye protein ağırlıklı beslendim evet kalori hesabı yaptım ancak öğün atlamadım yemeye devam ettim. 2. Hafta için vermediğim kiloların kas kaybı mı olur diyerek çok aç hissetmedikçe yememeye çalışacağım. Bir de alışkanlıklarımı gözden geçireceğim
Benimde ilk dozun 5. günü uyumalara doymuyorum .. zaten ilk gün uykudan gözümü alamamıştım ama geçmedi uyku hali .. ve bel ağrım da devam ediyor .Merhaba çarşamba günü ikinci dozu yaptım şuan güncel kilom 66.700
ilk hafta 70 kilodaydım başlarken.
İlk hafta bulantım çok fazlaydı şuan bulantı yok ama o kadar uyku yapıyor ki sürekli uyuma isteği oluyor. Sizdede uyku halsizlik yapıyor mu merak ettim
Benim sırt ve bel ağrım bu hafta azaldı, 3. dozdan sonra yani, uyku hali devam ediyor, gece 1-2ye kadar otururdum, şu an dayanamıyorum, sabahta uyanamıyorum, çok zorlanıyorum.Benimde ilk dozun 5. günü uyumalara doymuyorum .. zaten ilk gün uykudan gözümü alamamıştım ama geçmedi uyku hali .. ve bel ağrım da devam ediyor .