• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Zamlı tatlı yeni fiyatlar:KK1:

Eklentiler

• 1000061896.webp
    1000061896.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
Kan tatlili dışında da tetkikler isteyen, ayrıntılı inceleyip ilaç öneren bir doktor var mıdır İstanbul'da önerebileceğiniz?
Bakırköy Sadi Konuk Endokrinolojinin kontrolünde kullanıyorum. Tüm ultrasonlarıma bakıldı tiroit vs ayrıca kanserle ilgili iltihapla ilgili testlere de gayet ilgililerdi devlet hastanesi olmasına rağmen

Günaydın, bi süredir güncelleme yapamadım. 8 aylık bi bebişle uğraşırken hayat zor 😂
5 mg doza geçtim, iki sefer uyguladım. Bunda da hiçbir yan etki olmadı. Bünyeme maşallah diyelim 🧿😂
19 kasımda kullanmaya başlamıştım. Yani 3 gün sonra tam 6 hafta olacak ve 7 kg verdim. Bende öyle çoğu kişinin yazdığı gibi tek öğün beslenme olmadı yine üç öğün yiyorum ama çok az az. Tatlı ihtiyacım da pek olmuyor olsa da ufacık bi parça yetiyor. Şimdilik durumlar böyle :)

Bende kendi gelişmemle ilgili bilgi vermek istedim.
3. Haftam 2 gün sonra bitecek ve toplamda 5kg eksideyim. Artık kilo verdiğim farkedilemeye başlandı :) Zaten +10 kilom vardı .. çok kilolu değildim . İlk 2 dozda kabızken 3. Doz bende de ishal yaptı .. Hala düzgün beslenemiyorum .. düzeltmem gerekiyor ki zaten önümüzdeki aydaki 4 dozda azaltarak bırakacağım ilacı ..
Bende aşırı uyku ve mide bulantısı kalıcı olarak devam ediyor yan etki olarak , belki de bu sayede yiyemiyorum ve kilo verebiliyorum ..
Bu arada ne yazıkki hayatımda spor yok . Sonraki aşamada egzersiz yapmaya başlayacağım .

Günaydın, bi süredir güncelleme yapamadım. 8 aylık bi bebişle uğraşırken hayat zor 😂
5 mg doza geçtim, iki sefer uyguladım. Bunda da hiçbir yan etki olmadı. Bünyeme maşallah diyelim 🧿😂
19 kasımda kullanmaya başlamıştım. Yani 3 gün sonra tam 6 hafta olacak ve 7 kg verdim. Bende öyle çoğu kişinin yazdığı gibi tek öğün beslenme olmadı yine üç öğün yiyorum ama çok az az. Tatlı ihtiyacım da pek olmuyor olsa da ufacık bi parça yetiyor. Şimdilik durumlar böyle :)
Merhaba tebrik ediyoruum :) ben 2nci dozda (2,5 mg) hiç tokluğum yok yaa :( ilk hafta böyle değildi :(

Kan tatlili dışında da tetkikler isteyen, ayrıntılı inceleyip ilaç öneren bir doktor var mıdır İstanbul'da önerebileceğiniz?
Benim doktorum troid ve tüm batın ultrason da istemişti. Antalya da kendisi ama online görüşebiliyorsunuz. Bende istanbuldayım ve online takip ediyor beni.

Bakırköy Sadi Konuk Endokrinolojinin kontrolünde kullanıyorum. Tüm ultrasonlarıma bakıldı tiroit vs ayrıca kanserle ilgili iltihapla ilgili testlere de gayet ilgililerdi devlet hastanesi olmasına rağmen
Çok teşekkürler. Baktım da eğitim ve araştırma hastanesiymiş; sizi tek doktor takip etmiyordur sanırım, değil mi? Sorun yaşadınız mı bu anlamda?

Benim doktorum troid ve tüm batın ultrason da istemişti. Antalya da kendisi ama online görüşebiliyorsunuz. Bende istanbuldayım ve online takip ediyor beni.
Batın, tiroid dışında kalp, pankreas bakanlar da var. Biz de dahiliye doktoruna gittik ama sadece kan tahliline baktı, başka bir şey istemedi. Belki de yeterlidir ben evham yapıyorumdur ama kardeşimin (erkek) ciddi kilosu ve buna bağlı rahatsızlıkları olduğu için detaycı bir doktor bulmaya çalışıyorum. O sebeple yüz yüze olması motivasyon açısından da daha iyi olur düşüncesindeyim, çok sağolun.

Çok teşekkürler. Baktım da eğitim ve araştırma hastanesiymiş; sizi tek doktor takip etmiyordur sanırım, değil mi? Sorun yaşadınız mı bu anlamda?
Tek doktor ve hemşiresi takip ediyor . Çok istedim Çam Sakura ya da İstanbul Eğitim ve Araştırma. Orada direkt obezite bölümü var fizyoterapist diyetisyen ve psikologla devam ediyorsunuz ücretsiz iğneden kas kaybını en aza indirerek en güzel şekilde fayda almış oluyorsunuz ama oradan da bulmak imkansız

Back
X