ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen
canim ilcalarim 1200 civariydiCanim aspirin bildigim kadariyla bebegin tutunmasini sagliyomus onu herjeze veriyolar sanirim ilaclarin ne kadar tuttu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim telden giriyom cok tsk ederim lazim olursa dönerim sana dün transferim yapildi hayırlısi inşallah :)Merhaba tatlım bence bütün sorularının bir uzmanla konuşarak bulabilirsin ben 2 sene önce tüp bebek tedavisi ile nur topu gibi bir bebeğe sahip oldum doktorumuz Dr. mürüde çakartaş dağdelendi internette telefonu var bulabilirsin yada özelden mesaj at bana ben yazarım sana
umarim hersey iyi gider ve bebisini alirsin kucagna zor bi islemmi transfer ben devlete gidiyorum 3 yili doldurmadigim için 3 ay daha beklicem bakalim nasipcanim ilcalarim 1200 civariydi
tsk ederm transferim yapildi dün nasip bakalim canim rabbim herseyin hayirlisini versin cümlemize
yok inan anlamiyosun bile bende devlette yaptirdim bekliyorum naspse onumuzdeki cuma sonuc ögrencem rabbm inşallah herkezin gönlüne göre verir hic korkma canimumarim hersey iyi gider ve bebisini alirsin kucagna zor bi islemmi transfer ben devlete gidiyorum 3 yili doldurmadigim için 3 ay daha beklicem bakalim nasip
yok inan anlamiyosun bile bende devlette yaptirdim bekliyorum naspse onumuzdeki cuma sonuc ögrencem rabbm inşallah herkezin gönlüne göre verir hic korkma canim
aminn canim inşallah cümlemize ben 4,5 yildir evliyim ilaclarim 1200 tuttu hastanye 410 verdik ama canim ilaçlar teshise gore degisiyo benim cok tutmusdu 600 de tutan var 400 de belli olmuyo rabbim seninde gönlüne gore versin canimsen ne kadrlık evlısın canım bıde ne kadar odedın ınsallah hersey gönlünce olur pozıtıfı gorursun alırsın bebegını kucağına rabbım kımseyı bu yolda oyalamasın
aminn canim inşallah cümlemize ben 4,5 yildir evliyim ilaclarim 1200 tuttu hastanye 410 verdik ama canim ilaçlar teshise gore degisiyo benim cok tutmusdu 600 de tutan var 400 de belli olmuyo rabbim seninde gönlüne gore versin canim
aminnn canim inşallah rica ederim nedemek herzamanteşekkür ederım bılgıerın ıcın haftayada ınsallah gebıs haberlerınıde alırız
aminnn canim inşallah rica ederim nedemek herzaman
canim malesef tutmadimerak ettım nasılsınız nasıl haberler
arkadaşlar merhaba
ben ilk kez bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlıyorum, tavsiyeleriniz varsa duymayı çok isterim.
Teşekkürler
ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen
arkadaşlar merhaba
ben ilk kez bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlıyorum, tavsiyeleriniz varsa duymayı çok isterim.
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?