mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

umut_61

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
122
9
16
Kocaeli
ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen

Canim aspirin bildigim kadariyla bebegin tutunmasini sagliyomus onu herjeze veriyolar sanirim ilaclarin ne kadar tuttu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen

Merhaba tatlım bence bütün sorularının bir uzmanla konuşarak bulabilirsin ben 2 sene önce tüp bebek tedavisi ile nur topu gibi bir bebeğe sahip oldum doktorumuz Dr. mürüde çakartaş dağdelendi internette telefonu var bulabilirsin yada özelden mesaj at bana ben yazarım sana

Canim aspirin bildigim kadariyla bebegin tutunmasini sagliyomus onu herjeze veriyolar sanirim ilaclarin ne kadar tuttu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ilcalarim 1200 civariydi
tsk ederm transferim yapildi dün nasip bakalim canim rabbim herseyin hayirlisini versin cümlemize

canim telden giriyom cok tsk ederim lazim olursa dönerim sana dün transferim yapildi hayırlısi inşallah :)

canim ilcalarim 1200 civariydi
tsk ederm transferim yapildi dün nasip bakalim canim rabbim herseyin hayirlisini versin cümlemize
umarim hersey iyi gider ve bebisini alirsin kucagna zor bi islemmi transfer ben devlete gidiyorum 3 yili doldurmadigim için 3 ay daha beklicem bakalim nasip

umarim hersey iyi gider ve bebisini alirsin kucagna zor bi islemmi transfer ben devlete gidiyorum 3 yili doldurmadigim için 3 ay daha beklicem bakalim nasip
yok inan anlamiyosun bile bende devlette yaptirdim bekliyorum naspse onumuzdeki cuma sonuc ögrencem rabbm inşallah herkezin gönlüne göre verir hic korkma canim

yok inan anlamiyosun bile bende devlette yaptirdim bekliyorum naspse onumuzdeki cuma sonuc ögrencem rabbm inşallah herkezin gönlüne göre verir hic korkma canim

sen ne kadrlık evlısın canım bıde ne kadar odedın ınsallah hersey gönlünce olur pozıtıfı gorursun alırsın bebegını kucağına rabbım kımseyı bu yolda oyalamasın

sen ne kadrlık evlısın canım bıde ne kadar odedın ınsallah hersey gönlünce olur pozıtıfı gorursun alırsın bebegını kucağına rabbım kımseyı bu yolda oyalamasın
aminn canim inşallah cümlemize ben 4,5 yildir evliyim ilaclarim 1200 tuttu hastanye 410 verdik ama canim ilaçlar teshise gore degisiyo benim cok tutmusdu 600 de tutan var 400 de belli olmuyo rabbim seninde gönlüne gore versin canim

aminn canim inşallah cümlemize ben 4,5 yildir evliyim ilaclarim 1200 tuttu hastanye 410 verdik ama canim ilaçlar teshise gore degisiyo benim cok tutmusdu 600 de tutan var 400 de belli olmuyo rabbim seninde gönlüne gore versin canim

teşekkür ederım bılgıerın ıcın haftayada ınsallah gebıs haberlerınıde alırız

arkadaşlar merhaba
ben ilk kez bu ayın sonunda tüp bebek tedavisine başlıyorum, tavsiyeleriniz varsa duymayı çok isterim.
teşekkürler

mrhba folbiol bebeğin sinir sisteminin gelişmesinde fayda sağlıyor. coraspirin bebeğin tutunması için başlanıyor. Fakat coraspirini yumurta toplama işleminden bir gün sonra başlatıyorlar die biliyorum. Rabbim inşallah emeğinizi boşa çıkartmaz yüzünü güldürür...

Folbiol bebeğin sinir sistemi ve beyin gelişimi için, coraspin ise kan sulandırıcı yani pıhtılaşmayı önlüyor rahim içindeki ince kılcal damarlardan geçebilecek kadar kanı sulandırıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam ben Aralık 2013 da ilk tüp maceram başladı ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttu şimdi 24+4 haftalığım Rabbim isteyen herkese versin tek tavsiyem inanmak kendinize , doktorunuza , merkezinize tabikide önce Allah'a hergün Kuran'ı Kerim'de Meryem süresini kıbleye karşı okuyun ben her banyodan sonra okurdum ve sonraları iş yerinde telefondan kulaklık ile internetten takip ettim dinledim sabahlara kadar yalvardım Allah'a sizin de dualarınızı kabul etsin içimizde atan minik kalbi sizlerede duyursun şimdi attığım her adımda şükrediyorum 🙏🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…