mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

puregon igne ile basladim iki gundur de ek olarak orgalutran kullanıyorum, yanlis hatirlamıyorsam yarin doktorum catlatma ignesini alacagimi soyledi. bir an once olup bitsin istiyorum tabi hayırlısiyla.. moon8187 ayni aşamalardayız surecinle ilgili bilgilendirirsen çok sevinirim :)

lizz_1702 evet genelde herkes ilave birşeyler daha kullanyor ama ben sadece Menopur kullanıyorum cumartesi kontrol esnasında sanırım ilaveler olucak,yumurta gelişimlerine göre belkide dozu arttırıcak umarım gerek kalmaz ama hayırlısıyla olsunda nasl olursa olsun:) evet ben artık sürekli buralardayım bi aksilik olmazsa gelişmeleri paylaşmaya çalışıyorum:) İNŞALLAH tez vakitte müjdeli haberler veririz birbirimize:)

Hayatımda hiç gebelik testi yapmadım ALLAH yapmayı ve o 2 çizgiyi görmeyi nasip eder hayırlısıyla İNŞALLAH cümlemize:)

L lavanta34 ve lizz_1702 ve bebek sahibi olmak isteyen herkes lütfen Yusuf ve Meryem surelerini okusun...Herşey ALLAH'ın elinde,şüphesiz ki O herşeyi bilen,gören,işitendir...
Ayrıca Şura suresinde bir ayet dikkatimi çekti;
49.Ayet :Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine dişiler armağan eder, dilediğine de erkek armağan eder.
50-.Ayet:Veya erkekler ve dişiler olarak çift (ikiz) verir. Dilediğini kısır bırakır. Gerçekten O, bilendir, güç yetirendir.

Yarınnn yumoşların ilk kontrolü varrrrrrr:) Biraz korkuyorum gelişmediler diye birazda heycanlıyım gelişme gösterdilerse tedavi devam edicek diyee ualarınızı eksik etmeyin RABBIM müjdelendirsin bizi

ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen

bence fobiol herkese veriliyor, içinde folik asit, kalsiyum falan bir çok vitamin var bebeğe faydalı olan. aspirini anlamadım ama doktorun verdiyse ya tel ile doktoruna sor, yada tüp bebek olayında bu alınması gerekiyor olabilir bence. . .

Selam arkadaşlar bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ilk denendi Allahima şükür olsunki 11+4 haftalık hamikeyim suan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Birşey sormak isterseniz memnuniyetle cevap veririm

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

selamlar test sonucunu merak ettim tatlim. ne yaptin...

maşAllah şuan hamilsesin sanırım ne güzel. bende cumartesi günü başladım. nacizane önerilerin veya ne bileyim söylemek istediğin bişeyler var mı ? kimseye bişey soramıyorum

maşAllah şuan hamilsesin sanırım ne güzel. bende cumartesi günü başladım. nacizane önerilerin veya ne bileyim söylemek istediğin bişeyler var mı ? kimseye bişey soramıyorum
Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah bize güzel haberlerini verirsin.. bu forumda çok güzel başlangıçlara şahit olduk uzun zamandır :):) sana tevsiyem sadece rahat ol. kendini kasma, vücuduna hasta muamelesi yapma, ilk andan itibaren kendini hamile gibi hisset, yemene içmene dikkat et ya da etme, sırt üstü yat ya da yatma inan bunların hiç önemi yok. sadece bedenini stresten uzak tut ve bebeğin olacağına inan, sürekli dua et hayırlısını iste :):) moralini de yüksek tut sonuçta sen bir anne adayısın, güçlü olman lazım :) inşallah en kısa zamanda sen de bizimle güzel haberleni paylaşırsın arkadaşım dualarımız seninle...

inşAllah ben de sizin aranıza katılırım :) ganol kullanıyorum cumartesi başladım eşim vuruyor ben vuramıyorum. sanki kassık bölgemde gerilme şişlik hissediyor gibiyim . yarın doktoruma da soracağım inşAllah. sizce normal mi?

vücuduna hormon yüklemesi yapılıyor canım endişe etmene gerek yok, ben bu ilacı kullanmadım ama yumurtaları büyütmek için sanırım :) daha bir çok değişiklik yaşayacaksın ama emin ol hepsi o kadar güzel değişiklikler ki bebeğini gödüğünde ne acı ne sıkıntı ne ağrı kalıyor.. hepsini unutursun :):)

Insallah bizde subat ayinda tedaviye baslayacagiz..ilk denemem olacak simdiden cok hecanliyim..hep arastiriyorum bisiyler ogrenmeye calisiyorum..hatane igne vs cok korkan biriyim Allah cesaretini verir insallah..

Kizlar hepiniz icin dua ediyorum..RABBIM yar ve yardimciniz olsun umudunuzu asla kaybetmeyin ben bundan 3 ay once asla bu günlerimi hayal edemezdim çok sukur RABBIM'e..Dr.larin bile şaşirdigi sekilde oldu RABBIM hepinizi mucizelerle mujdelendirsin..ben catlatma ignesinden 11 gün sonra evde test yaptim negatif cikinca zaten biliyodum dedim ve butun evi kaldirdim sinirden temizlige vurdum kendimi koca koltuklari cektim 3 gun sonra kan testi de cikinca esimde bende sok olduk koca avm'nin ortasinda sarilip agladik RABBIM hepinize bu mutlulugu nasip etsin İNŞALLAH cani gonulden duacinizim..

canım ben 3 tüp bebek denemesi yaptım bir gün önce negatifse 1 gün sonrada negatif oluyor tecrübeme dayanarak yazıyorum. ama idrar testi yanıltıcı olabiliyor. bu yüzden kanda o değeri görmeyene kadar net bir sonuç gözüyle bakılmıyo. allahtan hayırlısı.. güzel haberlerini alırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…