teşekkür ederim bilgilendirdiğin için oradan da takip ederim :)lizz_1702 http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tüp-bebek-tedavisine-başladımmm.754886/ burayada konu açmıştım tüp bebek tedavimle ilgili orayada beklerim gerçi takip etikçe gelişmeleri yazarım ama gözün ordada olsun
ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen
Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Herkese merhaba.
Biz de 1 hafta önce ilk tüp bebek tedavisine başladık, şuan iğnelerimi kullanıyorum, yarın yine kontrolüm var . 1 haftadır kullandığım iğneler bende şişkinlik ve kasık ağrısına yol açtı acaba bu normal bi durum mu ? sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı hissediyorum. buradaki yazıları okamayana kadar da pek bi bilgim yoktu aslında doktoruma danışıyorum tabiki ama yine de kendimce yeterli olmuyor, benim gibi bu sorunu yaşayanlarla iletişim halinde olmak çok güzelmiş. İnşallah hepimiz en kısa zamanda olumlu sonuçlar alıp burada paylaşırız...
Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah bize güzel haberlerini verirsin.. bu forumda çok güzel başlangıçlara şahit olduk uzun zamandır :):) sana tevsiyem sadece rahat ol. kendini kasma, vücuduna hasta muamelesi yapma, ilk andan itibaren kendini hamile gibi hisset, yemene içmene dikkat et ya da etme, sırt üstü yat ya da yatma inan bunların hiç önemi yok. sadece bedenini stresten uzak tut ve bebeğin olacağına inan, sürekli dua et hayırlısını iste :):) moralini de yüksek tut sonuçta sen bir anne adayısın, güçlü olman lazım :) inşallah en kısa zamanda sen de bizimle güzel haberleni paylaşırsın arkadaşım dualarımız seninle...maşAllah şuan hamilsesin sanırım ne güzel. bende cumartesi günü başladım. nacizane önerilerin veya ne bileyim söylemek istediğin bişeyler var mı ? kimseye bişey soramıyorum
Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah bize güzel haberlerini verirsin.. bu forumda çok güzel başlangıçlara şahit olduk uzun zamandır :):) sana tevsiyem sadece rahat ol. kendini kasma, vücuduna hasta muamelesi yapma, ilk andan itibaren kendini hamile gibi hisset, yemene içmene dikkat et ya da etme, sırt üstü yat ya da yatma inan bunların hiç önemi yok. sadece bedenini stresten uzak tut ve bebeğin olacağına inan, sürekli dua et hayırlısını iste :):) moralini de yüksek tut sonuçta sen bir anne adayısın, güçlü olman lazım :) inşallah en kısa zamanda sen de bizimle güzel haberleni paylaşırsın arkadaşım dualarımız seninle...
canım ben 3 tüp bebek denemesi yaptım bir gün önce negatifse 1 gün sonrada negatif oluyor tecrübeme dayanarak yazıyorum. ama idrar testi yanıltıcı olabiliyor. bu yüzden kanda o değeri görmeyene kadar net bir sonuç gözüyle bakılmıyo. allahtan hayırlısı.. güzel haberlerini alırız inş.Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?