- 16 Haziran 2009
- 428
- 448
- 358
Nasılda heyecanla tek tek koymuşsun hepsi çok güzel güle güle ağız tadıyla kullanın canım :) kendi düğün hazırlığım geldi aklıma.. Bu arada beyaz eşyaların aynıları var sadece buzdolabım siyah çok memnunum.. Şunu ekleyeyim (olduğunda beni hatırla) buzdolabı gece tak tuk diye buz kırıyor eşim diyor ki birgün ayaklanıp bizi dövecekmiş :) herşeyin harika mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim canımbeyaz eşyalarınız ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? bu arada güle güle kullanın hepsi çok hoş.
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallahmaşallah canım
hepsi çok güzel, ağız tadıyla kullan inşallah
Skocum teşekkür ederimmCanım bütün her şeyini güle güle kullan
Skocum teşekkür ederimm
En yakın zamanda seninkileri de görmek istiyorus
Aç tabikide. Birbirimize yardımcı oluyoruz bu sayedeSizin çeyizleri gördükçe özeniyorum valla.
Ben de açacağım sanırım yakında çeyiz topiği.
Herşeyin çokkkkkk güzel, kaliteli ve kullanışlı çeyizdaşım, kardeşiiiimm
Rabbim güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin.
Daha öncedende konuştuk bunu hatırlıyorum yine aynı şey dikkatimi çekti. Misafir yemek takımının deseni ile çatal bıcağın deseni ne kadar uyumluuu
Yerim kıs seniKK' nın bana kazandırdığı en güzel şey sizlersiniz ne yalan söyliyim
Aminn kuzum inşallah
Evet daha öncede konuşmuştukÇünküsüm onlar takım kardeşleri
canım herşeyin okadar güzelki aşkla kullan heryini tatlım.ne kadar heyecanlı oluyor almak paylaşmak kimbilir kullanması nasıl olur..şu günlük yatak örtünün ve bornoz takımının markalarını nerden aldıklarını sorsam çok mu olurumGünlük Yatak Örtümüz
Eki Görüntüle 1382043
Battaniyemiz
Eki Görüntüle 1382046
canım herşeyin okadar güzelki aşkla kullan heryini tatlım.ne kadar heyecanlı oluyor almak paylaşmak kimbilir kullanması nasıl olur..şu günlük yatak örtünün ve bornoz takımının markalarını nerden aldıklarını sorsam çok mu olurum
saol tatlımm borboz arayışındayım bu çok iyi oldu.inşşalah rabbim ağzımızın tadını bozmadan sevdiceklerimizle kulanmayı nasip etsinÇok çok teşekkür ederim canım. Böyle yorumlar aldıkça heyecanım 2 kat daha artıyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Rabbim daha da güzellerini sana nasip etsin inşallah
Olur mu canım sor tabikide sorun değil
Yatak örtümün markası Evlen Home, bornoz setim ise Özdilek canımBulunduğum ilçedeki bir çeyiz avm mağazasından almıştım
Amin canım benimsaol tatlımm borboz arayışındayım bu çok iyi oldu.inşşalah rabbim ağzımızın tadını bozmadan sevdiceklerimizle kulanmayı nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arzunun-ceyizi.782128/ buda benm topiğm kuzum
Büşüm ruh kardeşim herşeyin kaliteli şık cici şeker daha nice söylenecek söz varsa sağlıkla aşkla huzurla kullan canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?