Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Nasılda heyecanla tek tek koymuşsun hepsi çok güzel güle güle ağız tadıyla kullanın canım :) kendi düğün hazırlığım geldi aklıma.. Bu arada beyaz eşyaların aynıları var sadece buzdolabım siyah çok memnunum.. Şunu ekleyeyim (olduğunda beni hatırla) buzdolabı gece tak tuk diye buz kırıyor eşim diyor ki birgün ayaklanıp bizi dövecekmiş :) herşeyin harika mutluluklar dilerim

beyaz eşyalarınız ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? bu arada güle güle kullanın hepsi çok hoş.

Sabah sabah ağzım kulaklarıma vardı yorumunuzu okuyunca

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle hatırlayacağıma emin olabilirsin. İnşallah bende memnun kalırım. Çok özenerek araştırdık seçtik. Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah

Herşeyin çokkkkkk güzel, kaliteli ve kullanışlı çeyizdaşım, kardeşiiiimm

Rabbim güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin.

Daha öncedende konuştuk bunu hatırlıyorum yine aynı şey dikkatimi çekti. Misafir yemek takımının deseni ile çatal bıcağın deseni ne kadar uyumluuu

Yerim kıs seni KK' nın bana kazandırdığı en güzel şey sizlersiniz ne yalan söyliyim

Aminn kuzum inşallah

Evet daha öncede konuşmuştuk Çünküsüm onlar takım kardeşleri

Çok çok teşekkür ederim canım. Böyle yorumlar aldıkça heyecanım 2 kat daha artıyor, nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Rabbim daha da güzellerini sana nasip etsin inşallah

Olur mu canım sor tabikide sorun değil

Yatak örtümün markası Evlen Home, bornoz setim ise Özdilek canım Bulunduğum ilçedeki bir çeyiz avm mağazasından almıştım

saol tatlımm borboz arayışındayım bu çok iyi oldu.inşşalah rabbim ağzımızın tadını bozmadan sevdiceklerimizle kulanmayı nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arzunun-ceyizi.782128/ buda benm topiğm kuzum

Büşüm ruh kardeşim herşeyin kaliteli şık cici şeker daha nice söylenecek söz varsa sağlıkla aşkla huzurla kullan canım arkadaşım

Büşüm ruh kardeşim herşeyin kaliteli şık cici şeker daha nice söylenecek söz varsa sağlıkla aşkla huzurla kullan canım arkadaşım

Utandım kıs

Teşekkür ederim canım benim Bir çok şeyde beraber konuştuk karar verdik. Hatta çeyiz kardeşi bile olduk Rabbim ağız tadıyla kullanmamızı da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…