- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin kuzum inşallahUtandım kıs
Teşekkür ederim canım benimBir çok şeyde beraber konuştuk karar verdik. Hatta çeyiz kardeşi bile olduk Rabbim ağız tadıyla kullanmamızı da nasip eder inşallah
Sağol kuzum benimAmin kuzum inşallahzaten ütüne ve tost makinesini almana ayrıca sevindim
Bende çok beğenerek aldım. Stoklara girene kadar bekledimcanım gunluk yemek takımın cok guzelmiş ozellıkle pembe olan ıyı gunlerde kulllan :)
Forumlarda gezinirken senin sevincini gördüm mutluluğunu gördüm..senin için sağlık .huzur,mutluluk, aldığın eşyaları ağız tadıyla kullamanı diliyorum..evinde yuvanda kocanla bir ömür mutluluklarr.
Amin hepimiz ve herkez içinn...Öncelikle dualarınıza aminn diyeyim
Yorumunuz gözlerimi doldurmaya yetti, hala böyle insanlar var mı dedirttiİnananın çok çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim o güzel yorumlarınız için
Rabbim sizede mutluluk, huzur, sağlık versin eşiniz ve çocuklarınızla
hayırlı olsun canım güle güle kullan herşeyn çok güzel. Buzdolabınzı ne kadara aldınız lowfrost mu ?
peki neden vazgeçtiniz ? bayi de ki adam bayağı bize övdüde kararsız kaldım açıkçası :)Teşekkür ederim canım
Low frost alacaktım son dakikaya kadar ufak bir araştırmadan sonra vazgeçtim ve No frost aldım fiyatı 2.685 tl
Yeni ürünleri satmak için çok normal değil mi bu övgü?peki neden vazgeçtiniz ? bayi de ki adam bayağı bize övdüde kararsız kaldım açıkçası :)
ÖzdilekBoRnozunuz nereden
Kesinlikle çok iyi yapmışsın kuzum her sofrada beyaz şıktır aşkla kullan çok güzellerServis TabaklarımızTercihim beyazdan yana oldu. Her yemek takımına uyum sağladığı için
Eki Görüntüle 1400723 Eki Görüntüle 1400724 Eki Görüntüle 1400725 Eki Görüntüle 1400726 Eki Görüntüle 1400727 Eki Görüntüle 1400728 Eki Görüntüle 1400729
Teşekkür ederim kuzum. Ayrı bir empatim var servis tabaklarınaKesinlikle çok iyi yapmışsın kuzum her sofrada beyaz şıktır aşkla kullan çok güzeller
Benimde çok güzel sanki sofrayı onlar renklendiriyor yemek takımımın içinde 3 tane var ama ben yine 3-4 tane alacağım ortaya koymalık bir de salata kasesi almak istiyorum farklı şekillerde ufak ufak bakalımTeşekkür ederim kuzum. Ayrı bir empatim var servis tabaklarınaHer gördüğümde aşk yaşıyorum, hepsi benim olmalı diyorum
çeyizdeki tümaldıklarına bayıldım hepsini iyi günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?