Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Forumlarda gezinirken senin sevincini gördüm mutluluğunu gördüm..senin için sağlık .huzur,mutluluk, aldığın eşyaları ağız tadıyla kullamanı diliyorum..evinde yuvanda kocanla bir ömür mutluluklarr.

Öncelikle dualarınıza aminn diyeyim
Yorumunuz gözlerimi doldurmaya yetti, hala böyle insanlar var mı dedirtti İnananın çok çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim o güzel yorumlarınız için

Rabbim sizede mutluluk, huzur, sağlık versin eşiniz ve çocuklarınızla

Amin hepimiz ve herkez içinn...

hayırlı olsun canım güle güle kullan herşeyn çok güzel. Buzdolabınzı ne kadara aldınız lowfrost mu ?

hayırlı olsun canım güle güle kullan herşeyn çok güzel. Buzdolabınzı ne kadara aldınız lowfrost mu ?

Teşekkür ederim canım

Low frost alacaktım son dakikaya kadar ufak bir araştırmadan sonra vazgeçtim ve No frost aldım fiyatı 2.685 tl

peki neden vazgeçtiniz ? bayi de ki adam bayağı bize övdüde kararsız kaldım açıkçası :)
Yeni ürünleri satmak için çok normal değil mi bu övgü? Açıkcası ben alacağım ürünü internetten araştırıp gittim ve karar verdiğimiz ürünleri aldık geldik. + olarak herhangi bir yorum ve açıklama dinlemedim. Ürünü yerinde gördüm ve karar verip aldık.

Neden vazgeçtiğime gelirsekte lowforstlar bildiğin üzere buz tabakası oluşturarak soğutma sağlıyorlar. Buz kırma zamanında ise özellikle geceleri çok fazla ses olduğunu yazmış kullanıcılar. Bense çıt sesine uyanan bir insanım ve bu tarz şeylerden hiç haz etmem. Ayrıca lowfrostun çok kullanıcısı olduğunu da görmedim. Ne tarz bir arıza verir, verirse ne derece çözüm üretilebilir bilmiyorum. Çünkü çok yeni teknoloji. Bunlar kafamı karıştıran şeyler oldu. Bu nedenle tercihimi bir çok kişinin kullandığı no frosttan tercih ettim.

Teşekkür ederim kuzum. Ayrı bir empatim var servis tabaklarına Her gördüğümde aşk yaşıyorum, hepsi benim olmalı diyorum
Benimde çok güzel sanki sofrayı onlar renklendiriyor yemek takımımın içinde 3 tane var ama ben yine 3-4 tane alacağım ortaya koymalık bir de salata kasesi almak istiyorum farklı şekillerde ufak ufak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…