- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi Denizliche
Ajitasyon..başka ne olabilir ki?..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa arkadaşlar anlayıp dinlemeden, yok sinir olurum, gıcık olurum dıye şeyler yazıyorsunuz. karşınızda etten kemıkten acı çeken bır ınsan var. nıye böyle kuçumsuıyorsunuz, belkı çocuk acılamadı yazdı, hıkayesını bılmıyorsunuz, çektıklerını bılmıyorsunuz, direk yargı. yapmayın lutfen. ben de eşimle imali mesajlar gönderırdım, mutluluk kalıplara sıgmaz, orada onun yazılarını görup çılgınlar gıbı hopladıgım sevındıgım gunler oldu. sız sevmesezsınız o ayrı, ama yapanları da yok coluk çocuk işleri, yok saçma gıbı ithamlarla kınamanız dogru değil. hepinize azıcık tatlı dıllı olmanızı, bızı kırmanın sıze bırşey katmayacagını hatırlatmak isterım.
konu sahıbı arkadaşıma gelınce, aşkta gurur olmaz, bu çocugun senı sevdıgı bellı. al karşına konuş, neden ayrıldık, sorunlarımız neler, neler yapabılırız, ayrılık olmalı mı gibi duzgun bır konuşma yapın. canının yanması çok normal tatlım, ama kendınıze ezıyet etmeyın bıran önce ya unutun ya bırleşin yenıden. kıyamam sana.
[arkadaşım çok teşekkür ederim çok mantıklı aynı zamanda da duygusal bi cevap vermişsin dün geceden beri konuşmaya başladık azda olsa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2yaa arkadaşlar anlayıp dinlemeden, yok sinir olurum, gıcık olurum dıye şeyler yazıyorsunuz. karşınızda etten kemıkten acı çeken bır ınsan var. nıye böyle kuçumsuıyorsunuz, belkı çocuk acılamadı yazdı, hıkayesını bılmıyorsunuz, çektıklerını bılmıyorsunuz, direk yargı. yapmayın lutfen. ben de eşimle imali mesajlar gönderırdım, mutluluk kalıplara sıgmaz, orada onun yazılarını görup çılgınlar gıbı hopladıgım sevındıgım gunler oldu. sız sevmesezsınız o ayrı, ama yapanları da yok coluk çocuk işleri, yok saçma gıbı ithamlarla kınamanız dogru değil. hepinize azıcık tatlı dıllı olmanızı, bızı kırmanın sıze bırşey katmayacagını hatırlatmak isterım.
konu sahıbı arkadaşıma gelınce, aşkta gurur olmaz, bu çocugun senı sevdıgı bellı. al karşına konuş, neden ayrıldık, sorunlarımız neler, neler yapabılırız, ayrılık olmalı mı gibi duzgun bır konuşma yapın. canının yanması çok normal tatlım, ama kendınıze ezıyet etmeyın bıran önce ya unutun ya bırleşin yenıden. kıyamam sana.
[arkadaşım çok teşekkür ederim çok mantıklı aynı zamanda da duygusal bi cevap vermişsin dün geceden beri konuşmaya başladık azda olsa kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
off off napıcam ne edicem bilmiyorum yaa allahım yardım etsin bana ve benim gibi acı çekenlere :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:kızlar konuştuk bi kaç kere telde çok şarhoştu beni beni istemedğini söyledi bi gel sarıl dedi falan filan ama kesin olarak istemiyo snırım yada ondan nişan öncesi ayrıldığım için intikam alıyo bilmiyorum ama ben herşeye rağmen istiyorum onu off offff yardım edin akıl verin kızlar nasıl geri döndürücem [/QUOTEErE
Erkekler bizden daha dayanıklı bu yüzden biz ağlayıp,sızlayıp,hatta hasta olarak geçiriyoruz ama hep biz arıyoruz.Seviyorlar köpek gibi ama yapcaklarından,söyliceklerindende vazgeçemiyorlar.Çünkü onlar aşkta gurur olmaz lafına pek inanmıyorlar.Ama bu herkesin yaşadığı ilişkiye ve yaşadığı olaylara göre değişir.Birbirinizi seviyorsanız,aranızdada çok kötü şeyler olmadıysa siz yine barışırsınız merak etme canım.......AMA ŞUNU SÖYLERİM HEP ALLAH KADINLARA MERHAMETLİ ERKEK NASİP ETSİN DİYE.Ben o kadar inatçıyımdır ama kavgada inat falan takmam arardım ama o çok özlerse arardı.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an msnden sildi beni kuzenim bazı yalanlar söyledi ona sevgilisi war falan diye hesap sormak için aradı bağırdı çağırdı falan gecede aradı konuşuyoduk ama ertesi gün bi anda değişiverdi yine![]()