Msn geçmişi nasıl getirilir yardım edin ne olur

yasemen01

herşeyi boşverdim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
166
0
96
Adana
Msn geçmişi nasıl getirilir yardım edin ne olur
Moralim çok bozuk,öylesine eşimin adresini karıştırırken 2009 yılına silinmemiş mesaj buldum
Başka mesajlar varmı diye bakmak istiyorum

canım ya adresinin @ işaretinden önceki kısmını pc de arat, gizli dosyalarda da ara bulabilirsin belki. bu arada 2009 da neler yazıyodu, o zaman evli miydiniz?

Silinmiş mailler nasıl getirilir bilmiyorum ama msn de daha önce kaydolmuş bir geçmiş dosyası varsa pc de ve silinmişse pc deki bütün silinmiş her türlü geri dosyayı getiren bir program vardı. Adını tam bilmiyorum ama bulunduğunuz bir bilgisayarcıya gidip sorabilirsiniz, bir dosyamı yanlışlıkla sildim geri getirmek istiyorum gibisinden. Benim de bilgisayarıma format atılmıştı ama öncesinde bazı ödev dosyalarımı almayı unutmuştum, bir bilgisayarcıyla konuşup hepsini geri getirtmiştim ve o zamana kadar sildiğim bütün dosyalar geri gelmişti. Siz de böyle bişey yapabilirsiniz.

hımm faydalı bir başlık olmuş.. benim de işime yarayabilir bu sorunun cevabı , şüphelerim yok değil!!.. canım, umarım sıkıntına fayda olabilecek cevaplar çıkar..

recovery programlarıyla geri getirmek mümkün. googledan aratın beğendiğinizi yükleyin

Back
X