teşekkür ederim.pişman oldum zaten ama kontrol yöntemleri içinde gittim aslında.bilgi almak için inan kötü bişey olduğunu bilmiyordum.arkadaşlardanda giden olunca normal sandım.kendimi suçlu gibi hissettim.bişeyden şüphelendimde oyüzden gittim gibi oldu sanki.Şİmdi aklıma geldi
evlenmeden önce bende kontrol için gitmeyi düşündüm
Bebiş düşünmüyoduk heemen( 2 sene geçti hala düşünmüyozya neyse)
Bana uygun dogum kontrol yöntemleri neler ögreneyim die...
Sonra gitmedim...
Senin ki bu sebebten degilmiş be canım
Durup duruken k z muaynesi de nerden çıktı ?
Evlilik stresi yaşıyosun anladıgım kadarıyla hiç endişelenme ilerde geride de olabilir...
Benim fikrim sonra gitmen eger stresten vs vs kan gelmezse sonra dr a git...
Önce gitmen evlenmeden önce yani sonra duyulursa daha çok sorun açar başına
Benim düşüncem bu canım...Allah kolaylık versin.
arkadaşlar geçen çok samimi olduğum bir arkadaşım muayene olmuş.oda benim gibi evlenecekti.birçok kişi muayene oluyo sanıyorum.kesinlikle nişanlım istemedi.haberi yok bile.artı meraktan dediysem nedeni biraz da olsa korku.
ben sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim,geride olmasıyla ilgili.benim gibi olan yada bi bilgisi olan varmı diye?
artı cevaplarınıza da çok kırıldım.demekki insanlara korku neler yaptırıyormuş.ben ciddi bir soru soruyorum.içinde sakın art niyet aramayın.rica ediyorum.
Şİmdi kızlık zarınızın derdine kendiniz düşüyorsunuz acaba yerindemi diye iki gün sonra elin adamı ver çarşafı anneme diyince aşağılanmış hissediyorsunuz.
Önce kendinize güvenin sonra karşıdan güven bekleyin bence arkadaşım.
Eleştirim tamamen ypıcıdır lütfen yanlış anlamayın.
bir yanlış anlaşılma olmuş galiba, yazınızı kendi adıma cevaplayacağım.
kızlık zarımın derdine düştüğüm yok, kaldı ki nişanlım da carsaf vs ısteyecek kadar cahıl bır ınsan değil. ben saglık acısından muayene oldum kendıme uygun korunma yontemlerını ogrendım ve o gece neyle karsılasacagımı bılmek ıcın yapısını ogrendım. canım cok yanarmı? kanamam olurmu? vs...
sımdı bunun kendıne guvenle ne alakası var arkadasım anlatabılırmısın bana?
doktora gidip ne dediniz çok merak ettim?
nasıl denirki böyle bişey...
yakın bir zamanda evleneceğim için kadın doğum uzmanına gittim geçen.kızlık zarı ve iltihabım için...(düzeltme:bu konu çok uzadı insanlar cevap vermekten çok niye gittiğimle ilgilenmiş.oyüzden biraz değiştirdim.)öncelikle şunu belirteyim.şimdiye kadar hiç birlikte olmadım.hiçbir şekilde cinsel ilişkiyede girmedim.arkadaşalrımda gitmişti.
doktor kızlık zarı için geride olduğunu,göremediğini ve zorlamak istemediğini söyledi.arkadaşlar görememesi sizce normalmi?.bide geride olması ne demek.lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?