muayane için yardım

Dediğin gibi bayanın ilk gecesinde kanaması olmadığı için eşi tarafından muayeneye götürülmesi çok çirkin bişey ama ömür boyu o şüpheyle yaşayacaksa tabi giderim.hoş eşek değil ya ilk ilişki olduğunu anlar heralde.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.kanaması daha sonra olmuş derken bir sonraki birliktelkten sonra olmuş demek istedin değil mi?:uhm:

Son düzenleme:
bizim ordada kiz tarafi evlenecek olan kizlarini konturole götürüyor.dügün yakin olanlarinkini.carsaf bekleme olayi oluyor ya bir nevi erkek tarafi kiz degildi ilk gece derlerse bu onun kaniti olsun diye.kimisininki önde kiminin ki arkada oluyor.kimininki kalin kiminin ki de esnek oluyor canim.cesit cesit.benimkide gerideydi.gayet normal kanamam oluyor.su cahaletten kurtulamadik gitti.evlenecek kizlar sirf bu konu yüzünden cok korkarark geciyriyor ilk gecelerini.güven cok önemli.cok masum kizlar var ve ilk gece kanamasi olmadi diye kara leke sürülüp bosuyorlar.ALLAH islah etsin onlari

gayet normal arkadaşım iyki doktora gitmissin bak sonradan karşılasağın bi probmlemi şimdiden öğrenmiş oldun...kızlık zarın çok geride ise bu doğum yaparken de bozula bilir...bunu çok sıkıntı etme bı kız arkadasıımın da ırsi kızlık zarı esnekmiş eşi ile doktara gittiler evlenmeden önce başka sorn varmı amaçlı..bence sen doğru olanı yaptın eş adayınla paylaş ve başka uzmanlara da danış bence... sağlıkla kal

bunları nasıl soracağını sormamıştım ki ben?
doktora gidip benim kızlığım yernde mi acaba diyemi soracak?
çünkü doğm kontrol değil arkadaşın amacı...
yani evlenmemiş kimseylede beraber olmadığı halde doktora bunu nasıl soracak diye sordum bende...
ayrıca arkadaşım kızlığın yerinde yada değil namus iki bacak arasında değildir bence fazla takılma...

feyza paylaşımın için teşekkür ederim.geride olmasına rağmen,sende normal zamanda oldu sanırım değil mi?esnek olanı duymuştum ama geride olabilme durumunu ilk defa duyuyorum.fisfisfis

evet canım , daha sonra ki birleşmelerinde kanaması olmuş . belki de kızlık zarı biraz kalındı kolay yırtılmamıştı . Açıkçası ben eltime neden kanaması olmadığını neden sonradan kanaması olduğunu asla sormadım . ben incitmekten korkarım . zaten zamanında problem yaşamışlar. Tam 7 çeşit kızlık zarı olduğunu biliyor musun ? Boşver Sen içini ferah tut.

canim ozellikle geride diye birsey yok cunku her kadinda vajinanin 3cm icinde oluyor bu degismez bir bilgi ama doktorun niye oyle dedi bilmiyorum ayrica evlenince yani iliskiye girincede yerinden kaybolmuyor sadece yirtilmalar oluyor.baska bir doktora git acikca yazayim ki senin bile gorebilecegin bir yerde.

canım ben internette okudum doktor geride deyince araştırdım biraz.aynen aktarıyorum"Kızlıkzarı girişten yaklaşık 1.5 cm içerde bulunmaktadır ( bu ortalama bir uzaklıktır, bazen daha geride veya kızlık zarı bazen daha önde de olabilmekte)"
yani geride de olabiliyormuş.
bide eşeklik bende gittim devlet hastanesine,özele gitsem nasıl ilgilenirlerdi.daha beni muayene etmeden,ikinci hastayı alıyo içeri,sonuçta ilk olduğunu anlar heralde eşim.çok elhamlıyım.doktor hiç aydınlatmadı beni o yüzden kadınlar kulubunde sormaya karar verdim.bide iltihap çok şükür şimdilik ilaçla geçti.
kızlar az kaldı çok korkuyorum ya.hayatım ders çalışmakla geçti yemin ederim of ya:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…