- 5 Ekim 2016
- 135
- 99
- 13
- 34
Iki haftada bir cagirmasi gayet normal riskli gebelik diosun benimde riskliydi bende iki haftada bir gidiodum tmm ucreti cok fazla ama bence en azindan bir ay daha devam etmelisin doktor cok onemli 20.haftada bebegim dogmaya kalkti ama once Allah sora doktorum sayesinde bebrgim benimle cok sukurevet banada öle geldi iki haftada bir çagiriyor. durumu da sıkışık malum bi sürü borcumuz var.. napıcaz bilmiyorum doktora nasıl diyecegiz:/
Hayır İstanbul'dayımeskişehirde misiniz?
az kalmış zaten,5 kere gidicekcin 5*400=2000 eder, sonuna kadar doktorunagit bencemerhaba arkadaşlarim konun yeri burasi mi bilmiyorum.
7 aylık hamileyim oldukça zor bir hamilelik geçiriyorum. hergün kan sulandirici igne ve bebe aspirin içiyorum.
özel muayeneye gidiyoruz. doktorum tıp fakültesi hastanesine bağlı bir profesör.. özel muayenesi var oraya gidiyoruz.
iki haftada bir muayeneye çagiriyor. kan değerlerimi yaptırıyor çok iyi bir doktor fakat muayene ücreti 400 aliyor. bizim o kadar iyi durumumuz yok. aylık 800 lira gidiyor sizce çok degilmi?
doktora nasıl sölemeliyim nasıl sölemeliyim ? olmazsa devlette doğum yapacagiz ama o doktoruma çok güveniyorum herşeyi tedbir aliyor. kontrol ediyor. doğumada az kaldi. maddi imkamlarimiz da az. bebege alacagim kıyafetleri felan ücret hepsi doktora gidiyor. napalım işte işte sağlıklı doğsun da gerisi boş.
napmaliyim bilmiyorum durumu sıkışık içindeyiz...
ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim. ikinciye hamileyim bunu da kaybetmekten korkuyorum.
yardim edin..
para birkitirmiş olsa valla o parayi muayeneye ayırırdım.az kalmış zaten,5 kere gidicekcin 5*400=2000 eder, sonuna kadar doktorunagit bence
aslında illa profa gitmeyegerek yok,devletastaeleri son derece iyipara birkitirmiş olsa valla o parayi muayeneye ayırırdım.
harcadik işte keşke harcamasaydik diyorum ne bilim böle olacagi..
kasımın sonunda başladik o doktora henüz yeni.. riskli olduğu söledi iyice incelemişti o zaman 300 aldi.. iki hafta sonra ikinci muayenede nstye soktu kasılma akıntı varmi diye alttan bakıldı ondan 400 alindi. yinede 2 haftaya çagirdi bu gidiş 4, gidişim olucak. ilk gittiğimde tahilleri istemişti ertesi gün yaptırdık ondan ücret almamişti. işte 4. gidişim oluyor.
keşke biriktirseydim bu kadarda hiç de sorun etmezdim öncelik SAĞLIK.. tek dilegim bebegimi sağ salim kucagima almasi para hiç önemli degil birkitridiğim parada yok. maaştan ayda 500u muayeneye ayırıyoruz. ayda 400 versem 100 yol parasi versek sıkıntı da degil. rahat rahat muayene olucam tabi ayda 800 çok o kadarda imkanimiz yok maalesef. doktorumla konuşucam bakalim neler olacak.
doğumu devlette yaptırmayi düşünüyorum o yüzden devletede gidiyorum. riskli olduğum için özel profesöre gidiyoruz. ilerde daha risk çikarsa diye korkuyorum.aslında illa profa gitmeyegerek yok,devletastaeleri son derece iyi
Kan pıhtılaşma problemin varsa gebeligini takip eden doktorun doğumu gerçekleştirmesi gerekiyor çünki aşırı kanama oluyomuş kan sulandırıcı kullandığın için benimde aynı problemim var hamile degilim tedavi sürecindeyim devlete gidiyorum ve doktor eger gebelik olursa gebeligini takip eden doktorun sabit biri olsun çünkü seni bilen birinin doğuma girmesi gerekiyordu demiştimerhaba arkadaşlarim konun yeri burasi mi bilmiyorum.
7 aylık hamileyim oldukça zor bir hamilelik geçiriyorum. hergün kan sulandirici igne ve bebe aspirin içiyorum.
özel muayeneye gidiyoruz. doktorum tıp fakültesi hastanesine bağlı bir profesör.. özel muayenesi var oraya gidiyoruz.
iki haftada bir muayeneye çagiriyor. kan değerlerimi yaptırıyor çok iyi bir doktor fakat muayene ücreti 400 aliyor. bizim o kadar iyi durumumuz yok. aylık 800 lira gidiyor sizce çok degilmi?
doktora nasıl sölemeliyim nasıl sölemeliyim ? olmazsa devlette doğum yapacagiz ama o doktoruma çok güveniyorum herşeyi tedbir aliyor. kontrol ediyor. doğumada az kaldi. maddi imkamlarimiz da az. bebege alacagim kıyafetleri felan ücret hepsi doktora gidiyor. napalım işte işte sağlıklı doğsun da gerisi boş.
ilk bebegimi 8 aylıkken kaybettim. ikinciye hamileyim bunu da kaybetmekten korkuyorum.
yardim edin..
merhaba arkadaşlarim konun yeri burasi mi bilmiyorum.
yardim edin..
konuşucaz işte haftaya gidicem bakalım nolucak.Allah maddi manevi ferahlık versin canım. İstersen doktora indirim yapmanız mümkün mü, maddi durumumuz cok yok bizi artık çok zorlamaya başladı diye sorabilirsin.
bende düşünüyorum kiprofesöre gitmek maalesef o fiyatta, 350-400 ama yine de çok bence.
insanları düşünen yok, sağlık bile ticaret olmuş artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?