muayene ücreti.

devletteki dr.lar yada ebeler dışlayabiliyolar bazen sürekli aynı kişiye muayene olman gerekiyor benim dr. hep aynıydı sonra tayini çıktı başka dr.a kaldım başka hastane ama yapmadıkları kalmadı niye çünkü onların hastası değildim dr.un değilde ebelerin diyim dr. çok iyiydi
böyle saçma sapan muamelelerle karşılaşabiliyosun saçma ama yapacak bişey yok

Biraz çok ama madem için rahat etsin istiyorsun ayda bir git kendi doktoruna ayda birde devlet hastanesine gidersin. İstersen araştır özelde de iyi doktorlar var. Ben aylık 55 tl ye gidiyordum. O bile bazen tahlildi şuydu buydu insana çok geliyo.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini. .

Ankara memorial kadındoğum ücreti 230 tl
Benim muayehanedenki prof doktorun ücreti 400 dü 300 e anlaşmıştı sizede yardımcı olacaklardır mutlaka ayrıca 15 günden önce gidilenler muayene olmuyor kontrol olur. Kontrollerde ücretli değildir. Sizde 16. Günde değil 14. Günde kontrol randevusu alın
Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inş.

evet banada öle geldi iki haftada bir çagiriyor. durumu da sıkışık malum bi sürü borcumuz var.. napıcaz bilmiyorum doktora nasıl diyecegiz:/
Iki haftada bir cagirmasi gayet normal riskli gebelik diosun benimde riskliydi bende iki haftada bir gidiodum tmm ucreti cok fazla ama bence en azindan bir ay daha devam etmelisin doktor cok onemli 20.haftada bebegim dogmaya kalkti ama once Allah sora doktorum sayesinde bebrgim benimle cok sukur

az kalmış zaten,5 kere gidicekcin 5*400=2000 eder, sonuna kadar doktorunagit bence

Çok fazla bir ücret.
Durum müsait olsa neyse ama değilmiş.

Ben devlet hastanesine gidiyorum.
Doktorumdan çok memnunum.
Özel muayeneye gitmişim gibi ilgileniyor.

Devlet hastanesinde veya makul muayene ücreti olan özel hastanelerde doktor araştırabilirsiniz.

ben hamileyken birkaçkez doktor değiştirdim, insanı etkiliyor amamecburdum, ama ene güzel olanı tek kişiylesonuna kadarsüreci götürmek çok zorunlu değilse.

az kalmış zaten,5 kere gidicekcin 5*400=2000 eder, sonuna kadar doktorunagit bence
para birkitirmiş olsa valla o parayi muayeneye ayırırdım.
harcadik işte keşke harcamasaydik diyorum ne bilim böle olacagi..
kasımın sonunda başladik o doktora henüz yeni.. riskli olduğu söledi iyice incelemişti o zaman 300 aldi.. iki hafta sonra ikinci muayenede nstye soktu kasılma akıntı varmi diye alttan bakıldı ondan 400 alindi. yinede 2 haftaya çagirdi bu gidiş 4, gidişim olucak. ilk gittiğimde tahilleri istemişti ertesi gün yaptırdık ondan ücret almamişti. işte 4. gidişim oluyor.
keşke biriktirseydim bu kadarda hiç de sorun etmezdim öncelik SAĞLIK.. tek dilegim bebegimi sağ salim kucagima almasi para hiç önemli degil birkitridiğim parada yok. maaştan ayda 500u muayeneye ayırıyoruz. ayda 400 versem 100 yol parasi versek sıkıntı da degil. rahat rahat muayene olucam tabi ayda 800 çok o kadarda imkanimiz yok maalesef. doktorumla konuşucam bakalim neler olacak.

aslında illa profa gitmeyegerek yok,devletastaeleri son derece iyi

Kan pıhtılaşma problemin varsa gebeligini takip eden doktorun doğumu gerçekleştirmesi gerekiyor çünki aşırı kanama oluyomuş kan sulandırıcı kullandığın için benimde aynı problemim var hamile degilim tedavi sürecindeyim devlete gidiyorum ve doktor eger gebelik olursa gebeligini takip eden doktorun sabit biri olsun çünkü seni bilen birinin doğuma girmesi gerekiyordu demişti

Allah maddi manevi ferahlık versin canım. İstersen doktora indirim yapmanız mümkün mü, maddi durumumuz cok yok bizi artık çok zorlamaya başladı diye sorabilirsin.

Canım dolduruşa gelme bence.

8 aylık bir bebek kaybetmişn seni perinatolog takip etmeli, bebeğin fırfırlı giysileri olmasın ama sağlıklı doğsun. Başka dokyotları tercih etme memnunsan.. ama doktorunla konuş ya da ona mail at, indirim iste..

Allah maddi manevi ferahlık versin canım. İstersen doktora indirim yapmanız mümkün mü, maddi durumumuz cok yok bizi artık çok zorlamaya başladı diye sorabilirsin.
konuşucaz işte haftaya gidicem bakalım nolucak.

profesöre gitmek maalesef o fiyatta, 350-400 ama yine de çok bence.
insanları düşünen yok, sağlık bile ticaret olmuş artık...

Bencede devam et riske atma
Drla konusursa uygun bi indirim yapacaktır
Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

belik senin durumun yakın takip gerektiriyor diğer bebegini 8 aylıkken kaybetmissin doktora birsey diyemem .cogu hastanenein profu özel muayahanede cok yüksek alıyor .türkiye sartları devlette yada ünide o kaliteyi bulamıyorsun. bebeginin neye ihtiyacı var erkek mi kızmı

bebegine alıs veril yapsan kıyafet besik ve arabba hariç 200 civarı tutar . bazen alısveris sitelerinde bile cok uygun oluyor .kıyafetleri 3 ay dan yukarı al kalıplar nasılsa bazen 0.3 aylıklar olmuyor. hatta biz 6 aylık aldık olmadı bir kac gün giydi

profesöre gitmek maalesef o fiyatta, 350-400 ama yine de çok bence.
insanları düşünen yok, sağlık bile ticaret olmuş artık...
bende düşünüyorum ki
maddi durumu iyi olmayip da yıllardir çocuklari olmayan hep düşükle sonuçlanan kaç kişi var ki.. onlari düşünsün demi..
tıp ilerledi.. durumu iyi olan sağsalim aliyor. peki ya durumu iyi olmayanlar hamile kalip da bebegini kucagina almayi 4 gözle bekleyen insanlar.. onlara noluyor. profesörler bunu düşünsün tamam durumu çok iyi olabilir.. sağlığı veren Allahtir.. sağlık olmadiktan sora naparsin hiç bişey yapamiyosun işte.
bizim durumuz çok iyi degil. ayda 400 olsa vermeye bile raziyim. ayda 800e verecek imkanimiz yok. doktorlar durumu düşünsün o kadarda abartmasin işte doktorla konuşucaz zaten 14 günde bi gidiyoruz ik hafta işte. çok geldi eşimde o kadarda vercek paramiz yok dedi eşimle bunu kara kara düşünüyoruz hamileliğim riskli zaten. tek dilegimiz bebegimizi sağlıkça kucagimiza almak.. Allah yardim eder inş.. korkuyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…