Birkaç gün giremedim burası 24 sayfa olmuş ve sanki artık fikir beyan etmeden, gergin bi tartışma ortamına dönmüş. acaba neden ?
Bana gelen sert ilişkilere, sinirlenerek hırsla yaşıtlarıma saldırıp, onları yatıp kalkmalarla barlarda sürtmelerle suçladığımı düşünen bayanlar, yapmayalım lütfen. Yatıp kalkmak lafını yazdığımın arkadasında parantez açıp bu böyle olmadı özür dilerim demişim. Gençlerin yaptıkları ile ilgili konuşurken, maksat kınamaktan ziyade ben yapmaktan hoşlanmıyorum deme gereğini ise nerde duymuşum ? durduk yerde mi ? hayır. O yorumdan önce bir bayan, sanki kahveyi bugün sütlü değil sade iç dermiş gibi, koskoca bir kararla alakalı, git yaşıtlarınla takıl gez toz demiş. Sanki elimdeymiş, ben kasıntıdan böyle yapıyormuşum gibi. Yoksa rahat olalım, ben de gezdim tozdum, yaşadım ettim, ama sadece çabuk bitti enerjim o konuda. Birden dinginleştim. Demeye çalıştığım bu idi.
Sürekli olgunum ben olgunum ben var ya fena olgunum, deyü, nerede yazdım, kime inatla bunu kanıtlamaya çalışmak gibi bir aptallık ettim?? nerden bu kanıya varılmış anlamak mümkün değil. Dikkat edin, yorumunuz için teşekkürler iletisi dışında, ancak ancak, soru geldiğinde cevap verdim. O yorumlar, bir cevap.
Sen nasılsa evlenceksin, herkese cevap veriyorsun, o zaman ne soruyorsun tarzı konuşanlar olmuş, e zaten bu konuda aksine herkesi dinlediğimi, zaten burdan bi kararla çıkmayacağımı sadece konuşmak istediğimi söyledim. E bacım, akıl var mantık var, zaten evlilik gibi bir kararı internet sitesinden mi oylayacağım? Daha önce de dedim. Dertleşmeye geldim.
yani anlamak mümkün değil, zerre tanımadığımız insanlar bize birşeyler soruyor, biraz daha yorum yapabilmek için ayrıntı sormayı değil, ilk yorumdan hemen yaftalamayı daha bir seviyoruz. Bütün yazışmaları okumadan, orta sayfada gördüğümüz yoruma dayanarak hemen bir sinir öfke bir laf yapıştırma çabası. Ben burda birşeyi paylaştım. Kimseyle tartışmadım, herkese eyvallah dedim, herkese elimden geldiğince edeple cevap verdim, kimseye de sinirlenmedim, sinirlencek birşey yok, fikrini söyler.
Amca diyebilir, iğrenç diyorlar, olur diyenler, olmaz diyenler örnek verenler, herkes kendisine göre yorumlar. Ben de bazılarına cevap verme hakkına sahibim sanıyorum.