• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

Deniyorum, deniyoruz tartmayı... Belki daha fazla zaman... bilirsiniz çok da düşünmekle bulunmuyor bazı cevaplar...ya da hayat verilen iyi yada kötü cevapların tam uygulamasıyla da geçmiyor. teşekkürler yine de içten cevap için.

işin açıkcası bence de yaş farkı çok fazla.... ben 8 hatta 10 yaşa bile makul diyebilirim ama 20 çok fazla.dış kpının dış mandallarına takılmamanız çok güzel. ancak düşünün 10 yıl sonrasını,20 yıl sonrasını.... bir arkadaşım var eşi ile arasında 20 yaş var. kadın benimle aynı yaşta, en büyük sorunları cinsellik.... bana demişti ki, evinin dağınık olması, yemek yapman yapmaman....vs. hepsi aşılır, eğer ki yatak odan da mutluysan, mutluysanız.... arkadaşım mutlu değil ve bunu çok zaman sonra anladı.

Lütfen yanlış anlamayın ama, benim babamla aramda 25 yaş var..

Herkes hayata atılıyor; herkes kendince olgun düşünüyor..
Ama 20 yaş bence çok..
Bence sorun kısmı; 20 yaş büyük birine nasıl o gözle bakabildiniz? Abi/Amca bile yakışırdı hitap olarak..
Olgun sevmekle, nesil atlamak farklı şeyler olsa gerek..
Şuan her şey harika görünebilir. 3-5 sene sonra, o dede yaşına geldiğinde; siz daha 30lu yaşlarda hayatının güzel döneminde olacaksınız..

teşekkürler yorum için. bu da bir bakış açısı elbet. nasıl bakabildim... sapık mıyım sizce (=

25-45 yaşlarımız.

benim yorumum subjektif olacak size. bir kaç yıl önce bir ilişki yaşadım. tanıştığımızda ben 26 o 37 yaşındaydı. iyi anlaştık, huzurluyduk, kıymet verdik birbirimize özen gösterdik bu konularda bir sıkıntı yoktu ancak şimdi sorsan kendinden bu kadar büyük biriyle yeniden ciddi düşünür müsün diye HAYIR! şöyle bir örnekleme yapayım. belki bu örnekleme sana kendimi ifade etmemde aciz kalacak ancak aklıma şuan bu geldi. hayat bir koşuysa eğer aradaki yaş farkına bağlı performans değişiklikleri olur. bazı konularda o geri kalıyor bazı konularda sen! her ne kadar ayak uydurulmaya çalışılsa da bir şeyler eksik kalıyor bence ve insan bunu ilişkinin içinde farketmiyor. düşün ayak numaran 37. sen bir ayağında 37 bir ayağında 39 numara ayakkabıyla koşuyorsun. illa tökezlersin zorlanırsın. bunlar benim tecrubelerim ve fikirlerim tabikii. herkes bir değil. Ailenle ilgili enişelerin konusunda da anlıyorum seni. bende taşıdım aynı endişeleri.

Bence çok ama çok fazla....

7ayda bir sorun yasamamis olabilirsiniz ama evlilik çok farklı bir durum...

Ben 23 yasindayim babam 45 yasinda ... Dusunun yani aranizda kuşak farki var.... Hayata bakis acinizin ayni olduğunu hayal bile edemiyorum acikcasi... Mümkün değil gibi geldi bana...

teşekkürler yorum için. bu da bir bakış açısı elbet. nasıl bakabildim... sapık mıyım sizce (=

Hayır tabiki canım sapıklık olur mu hiç..
Dikkatsiz davranmışsın diyelim.. Çünkü kendisinden 20 yaş küçük biri adıyla hitap ediyorsa erkek zaten o yöne meyleder bunun niyeti var diye. Tam olarak anlatamıyorum ya, değişik bi durum. :(

İlginç bir başlangıçtı açıkçası. Ne ben flörtözdüm ne o. biraz sohbet muhabbet. ve alıştık sonrasında bu rahatlığa diyelim. zaten karakterlerimiz öyle değil pek. ilerisi ve çok sonrası için evet doğru tespitleriniz var. zaten o konuda emin olabilsem, ki emin olamam elbette, kimse de olamaz sanıyorum, yaşıt olduğumuz bir ilşkide bile bilemiyoruz 5 sene sonra kim ne olur, belki o zaman daha kararlı olabilirim. fakat bir de yaş farkı ile işler daha da ilginçleşiyor tabi.

ve diyorum ya daha da zoru. dışarı çıkıp zaten bana güzel gelen birşey varken, uzun süre mutsuz gezip, sonra yine aynı huzuru ve rahatı aramaya çalışmak da hiç işime gelmiyor sanırım. bazı şeylere alışıyorsunuz. hiç konuşmadığınız halde yanyana sıkılmamaya. bangır bangır dolanmak yerine sakin yürüyüşler yapmaya. her derdi birbirine atmaktansa birlikte onlarla savaşmaya. dinginliğe. gereksiz kıskançlıkların olmamasına. ne bileyim.

Merhaba,

Teyzem 32 eniştem 53 yaşında ve harikalar teyzem de onunla 27 sinde tanıştı ohooo ne sorunlar ama soonra herkes sevgilerini kabul etti. başka kriterlere dikkat et bence, sen evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorsundur oda istiyor mu? eski eş ve çocuk faktörü var mı? yaşı geç, bunlar daha önemli.

Böyle düsünün, siz 40 yasinda olunca o 60 yasinda olcak, siz o yasda daha cok enerjili ve güclü olcaksiniz, ama yaninizda yasli bir adam olcak. Bir kac sene sonrasina bakalim. Siz 50 o 70. Yasli olcak, evliliginizden birsey anlamiyacaksiniz, ve Allah korusun kaza maza hastalik olmazsa, sizden erken vefat edecegide ortada.
Sizin karariniz elbetde, ama bunlarida düsünmelisiniz.

Merhaba,

Teyzem 32 eniştem 53 yaşında ve harikalar teyzem de onunla 27 sinde tanıştı ohooo ne sorunlar ama soonra herkes sevgilerini kabul etti. başka kriterlere dikkat et bence, sen evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorsundur oda istiyor mu? eski eş ve çocuk faktörü var mı? yaşı geç, bunlar daha önemli.

Vuhu maşallah Allah daim etsin ((=

eski eş çocuk vs yok. evlilik ve çocuk ise iki tarafın da kafasında var, fakat çocuk acele etmeden. hayat görüşü açısından henüz bir problem yok. biraz karakter zıtlıkları mevcut ki güzel benzer olmamak. aileler işte. ve o biraz daha çevreye takılıyor. çünkü eticesnde insanlar daha çok ona sapık muamelesi yapıyorlar (=

ay kırılma ama çok fazla be 20 yaş babamla aramda da 20 yaş var
tabi ne yaşadığını sen bilirsin ama insan duyunca bir tuhaf hissediyor çok aşk yok tarzında birşey demiştin madem öyle yapma derim ben ama lütfen kırılma

Ben bi 10 yaşa kadar normal ordan sonrasını fazla buluyorum tamamen şahsi görüşüm ''ddilsah'' arkadaş tam anlatmak istediklerimi anlattığından tekrar aynı şeylere değinmek istedim, hakkınızda hayırlısı. :34:

18 e 38 bile yanlis.18 yasindaki halinizi hatirlayin.38 de 40 a iki kalmis.analatik olarak zaten yirmi yas farki eklenince baya fark olur.10 sene sonra ne olacak?kiz 28 adam 48,kaldi ki konu sahibi 25 sevgilisi 45 mis.cok fazla bencee

10 sene sonra emekliliği gelecek neredeyse sen hala çalışıyor olacaksın.Bence çok.Ürkütür beni bu kadar yaş farkı.

20 yaş çok fazla.. birbirinize ayak uyduramazsınız. en fazla 10 yıl sonra tansiyonu, şekeri, romatizması olan, cinsel hayat sıfır bir insanla beraber olacaksın..
ha biz söyleriz karar senin tabii ki ama yazık etme gençliğine..

Belki bir süre zaman vermeli ve ayrılmalıyız? zaten yapamıyorsak ayrı iş oraya varır. yaparsak da iş bitmiş olur. tabi zaten herşey kısmet neticesinde... Allah yazacak biz mi karşı geleceğiz.. O da biliyor gönüldekini, vermezse vardır bir bildiği... İşte sıkıldım biraz. Siz de haklısınız elbette. okumanız ve yorum yapmanız bile ne güzel sağolun.

Mutluysanız sorun yok,ama benim midem bulanırdı açıkcası.
Hadi sizin yaşınız genç,bir şekil de etkilenmiş olabilirsiniz..
Ama amcanın bir oturup düşünmesi lazımdı.
Hayat sizin,karar sizin.

Yapma etme.Olgunlukla yasin hicbir alakasi yok kanimca,yeri geliyor 10 yasindaki cocuk 20 yasinda gibi davranabiliyor.Bu yaratilis meselesidir.Kimi de gelir 60 yasina hala durulmaz.Ben su kadar yas farki idealdir diyemem,ama 20 cidden cok fazla.Sen en guzel zamanlarindayken,kendini en iyi tanidigin donemlerinde adam tansiyon ve kolestrol haplariyla ugrasacak.Sonra esim benimle neden ilgilenmiyor diye konu acarsin,ee ilgilenemez tabi adam sagligiyla mi ugrassin seni mi eylesin.Mantiksiz sevgi olmaz.

Back
X