- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorumHer ilişkinin bir dinamiği vardır canım..
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaşa mahalle baskısı gibi kk maşallah![]()
Aynen de öyle. 25 e 45 yaş farkı. Bir de anakuzusu bir insan da değilim. Ayrı evim faturam işim gücüm var. Birkaç senedir de böyleyim. Yani aslında birçok açıdan hayat şartları işte anaevini erken bıraktık (= Bilmiyorum bana yaşarken tuhaf gelmiyor bu ilşki ama dışarıdan gelen yorumlar anlamadan bilmeden olumsuz. Çok dış kapının dış mandalını takacak değilim elbette. Ama ailem sonuçta. Ve evlilik yüzünden böyle şeyler için kavga gürültü istenmeden olduğunnu düşünmek dahi istemiyorum.
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum![]()
Gayet iyiyiz 2 yıldır hiçbir sorunumuz olmadı![]()
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum![]()
Gayet iyiyiz 2 yıldır hiçbir sorunumuz olmadı![]()
22 canım![]()
Aynen de öyle. 25 e 45 yaş farkı. Bir de anakuzusu bir insan da değilim. Ayrı evim faturam işim gücüm var. Birkaç senedir de böyleyim. Yani aslında birçok açıdan hayat şartları işte anaevini erken bıraktık (= Bilmiyorum bana yaşarken tuhaf gelmiyor bu ilşki ama dışarıdan gelen yorumlar anlamadan bilmeden olumsuz. Çok dış kapının dış mandalını takacak değilim elbette. Ama ailem sonuçta. Ve evlilik yüzünden böyle şeyler için kavga gürültü istenmeden olduğunnu düşünmek dahi istemiyorum.
Afedersin ama midem bulandi ya nasil babaniz yasindaki adamlara bakiyorsunuz?hic saglikli degil.hadi amcami anladim genc kiz buldum diyorda senin niye istedigini anlamadim?gelecek dusunemezsin yaslancak ya da olcek adam.bak cok iyi tipli gencler filan var onlara baksana sen.8 yas da fazla bence.5 yas bile buyuk istemem sahsi tercihim gencler varken genc kadin bulup hayati ucundan yakalayalimci amcalara deger vermem.