Mübarek gün duacınız olurum bir el atıverin kızlar

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar

Gene bir sorun gene ben .
Erkek arkadaşımla sıkıntılarımız var eski konularımdan .
Bugün ben kız arkadaşlarımla buluştum . Bu da geldi . Çok yorgundu kırmamak için geldi oturdu biraz . Sonra biz başka yere geçtik falan . Her şey yolundaydı . Elimi bir an olsun bırakmadı falan .
Eve geldim . Mesaj attım falan konuştuk da .
iyi ki görüştük özlemişim falan dedim . İyiki görüşmüşüz o zaman dedi . Soğuk soğuk konuşuyor . Bunun başka açıklaması yok . 1 ay öncesine kadar . Meleğimler , bebeğimler eksik olmazken bu adam bu mesajda neden bunu yazmıyor .. Neden soğuk konuşuyor ne yapmam lazım benim .
Neden soğuksun dediğimde soğuk değilim canım başım çok ağrıyo bi de arkadaşlarım var ondan bakamıyorum telefona çok fazla dedi .
Bu adamın arkadaşları hep var kızlar . Ben şarj aletinin başında ayakta saatlerce mesajlaştığını biliyorum .
Hadi diyelim beni istemiyor bugün arkadaşlarının yanında neden elimi tuttu benim yanıma geldi . Değilse neden mesajları böyle .
Bir fikir verin nolur

Merhaba kızlar

Gene bir sorun gene ben .
Erkek arkadaşımla sıkıntılarımız var eski konularımdan .
Bugün ben kız arkadaşlarımla buluştum . Bu da geldi . Çok yorgundu kırmamak için geldi oturdu biraz . Sonra biz başka yere geçtik falan . Her şey yolundaydı . Elimi bir an olsun bırakmadı falan .
Eve geldim . Mesaj attım falan konuştuk da .
iyi ki görüştük özlemişim falan dedim . İyiki görüşmüşüz o zaman dedi . Soğuk soğuk konuşuyor . Bunun başka açıklaması yok . 1 ay öncesine kadar . Meleğimler , bebeğimler eksik olmazken bu adam bu mesajda neden bunu yazmıyor .. Neden soğuk konuşuyor ne yapmam lazım benim .
Neden soğuksun dediğimde soğuk değilim canım başım çok ağrıyo bi de arkadaşlarım var ondan bakamıyorum telefona çok fazla dedi .
Bu adamın arkadaşları hep var kızlar . Ben şarj aletinin başında ayakta saatlerce mesajlaştığını biliyorum .
Hadi diyelim beni istemiyor bugün arkadaşlarının yanında neden elimi tuttu benim yanıma geldi . Değilse neden mesajları böyle .
Bir fikir verin nolur

Başka biri var büyük ihtimal kalbinde,aklında ya da hayatında

Ben sadece yorgun olduğunu anladım bu yazdıklarından.Gerçekten diğer konuları da biliyorum çok takıyorsun.
Yani insan bu sonuçta yorgun olabilir,kafası dolu olabilir,müsait olmayabilir.
Robot değil ya 7/24 ilgi veremez.Bazen ben insanlarla konuşmak bile istemiyorum.Gereksiz kuruntu yapıyorsun.

Bugüne kadar hiçbir kadını sevgilim diye tanıştırmadı kimseyle .
Benim elimi tutup beni herkesle neden tanıştırsın ki

Hayır tabiki sana değer vermiştir ama bu sonsuza kadar sürecek diye birşey yok..biriyle tanışmıştır ,hoşlanmıştır,aşık olmuştur ..sevgilinin davranışları bana direkt başka bir kadını çağrıştırdı ama inşallah ben yanılıyorumdur..

Ben sadece yorgun olduğunu anladım bu yazdıklarından.Gerçekten diğer konuları da biliyorum çok takıyorsun.
Yani insan bu sonuçta yorgun olabilir,kafası dolu olabilir,müsait olmayabilir.
Robot değil ya 7/24 ilgi veremez.Bazen ben insanlarla konuşmak bile istemiyorum.Gereksiz kuruntu yapıyorsun.

Ne kadar yorgun olursam olayım bir bebeğimi eksik etmem ki sevgilimden .
ilk zamanlar sabahtan işe gidip okula gelip sınava girip sonra tekrar işe gittiğini akşam 9-10 a kadar çalışır gene de o sözleri eksik etmezdi :(

Ne kadar yorgun olursam olayım bir bebeğimi eksik etmem ki sevgilimden .
ilk zamanlar sabahtan işe gidip okula gelip sınava girip sonra tekrar işe gittiğini akşam 9-10 a kadar çalışır gene de o sözleri eksik etmezdi :(

Belki bi sıkıntısı vardır ya da bunalmıştır.İlgi göstermiyorsun diye sıkıştırıyor musun şu 1 aydır?

hemen kötü düşünmemek gerek bana kalırsa..
bazen insan kendisini iyi hissetmeyebilir, yorgun olabilir..

fazla büyütülecek bir mevzuymuş gibi gelmedi.
hemen başka anlamalar aramayın altında :)

Belki bi sıkıntısı vardır ya da bunalmıştır.İlgi göstermiyorsun diye sıkıştırıyor musun şu 1 aydır?

sıkıntısı var belli ama sıkıntıları hep vardı . Belki dozu arttı . Anlatmaz hiçbir şeyini .
Diyorum bazen niye böylesin diye :(

o zaman kuruntu yapma :51:

Diyorum ya ben onun ayak üstünde şarj aletinin başında mesajlaştığını bilirim saatlerce

hemen kötü düşünmemek gerek bana kalırsa..
bazen insan kendisini iyi hissetmeyebilir, yorgun olabilir..

fazla büyütülecek bir mevzuymuş gibi gelmedi.
hemen başka anlamalar aramayın altında :)

böyle yapma soğuk olma gibi bir konuşma yapsam mı acaba . Birazdan arar uyumadan

sıkıntısı var belli ama sıkıntıları hep vardı . Belki dozu arttı . Anlatmaz hiçbir şeyini .
Diyorum bazen niye böylesin diye :(

Diyorum ya ben onun ayak üstünde şarj aletinin başında mesajlaştığını bilirim saatlerce

Anlatmıyorsa biraz daha iyi davranacaksın belki biraz fırsat yaratabilirsin görüşmek,konuşmak için.Bazı insanlar sıkıntı konusunda ketum gibidir anlatmaz.
Ama tekrar söylüyorum kötü bir şey hissetmedim yazdığın kadarıyla.

Anlatmıyorsa biraz daha iyi davranacaksın belki biraz fırsat yaratabilirsin görüşmek,konuşmak için.Bazı insanlar sıkıntı konusunda ketum gibidir anlatmaz.
Ama tekrar söylüyorum kötü bir şey hissetmedim yazdığın kadarıyla.

İnşallah dediğin gibidir .
Biraz sonra aradığında böyle konuşma üzülüyorum falan desem mi hiç bir şey olmamış gibi mi davransam .

böyle yapma soğuk olma gibi bir konuşma yapsam mı acaba . Birazdan arar uyumadan

bence normal konuşun..
eğer gerçekten bir sorun varsa bu ilerleyen günlerde kendini belli eder zaten..

ama ortada bir şey yok ve sadece yorgunsa, siz şu an durduk yere kavga çıkartmış olabilirsiniz.

İnşallah dediğin gibidir .
Biraz sonra aradığında böyle konuşma üzülüyorum falan desem mi hiç bir şey olmamış gibi mi davransam .

Hiç bir şey yapma.Bi imada bulunma.Yorgun ve enerjik değilse ortamı sen neşelendir keyfini yerine getir ondan sonra güzel şeyler söyle hem sıkmamış olursun hem mutlu olursun :)

kelin ilaci olsa basina surermis. ne ölüyorum ne yasiyorum. surunuyorum. dua edeyim ikimize. en yakın zamanda her şey yoluna girsin. gucum kalmadu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akışına bıraaakkk.. Üzme genç yaşında kendini bukadar aşk meşk meselesine.. Nasibinde onunla güzel günün varsa ve bir hatası yoksa görürsün, varsada görürsün.. Eğer bir hata bulursan haketmeyenin bişeyi olma, hakedenin herşeyi olursun birgün.. Üzme güzel canını, kafanı yorma..

ben suan ustune gitmemeye ugrasiyorum. his ses etmiyorum. o yazarsa yazıyorum. üstüne gittikce nazlanmaya basladi. bu taktik tutarsa sana da soylerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X