Mübarek gün duacınız olurum bir el atıverin kızlar

Şeytanlar kulağıma fısıldamaya başladı deme öyle deme deme :)
İlişkiye hazırım mutluluk vadediyorum diye geldi . Tabi arkadaşken ne bilsin adam ben böyle ruh hastasıyım :)

Peki sizce ben napayım ?

ailevi problemlerini sana anlatmak istemiyorsa yapıcak bir şey yok. erkekler bu konularda biraz daha içlerine kapanık oluyorlar.

benim genel düşüncem üstüne gitmeyip zamana bırakman.

o mesaj çekmedikçe sen de çekmemeye çalış mesela. değerini anlasın, özlesin.

zaten seni seviyor ve hayatında istiyorsa bir süre sonra aklı başına gelir, davranışlarını değiştirir.

başka bir kız varsa aklında zaten onu seçerse senden bir şekilde uzaklaşacaktır.

yani kısacası zamana bırak derim:34:.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Gene bir sorun gene ben .
Erkek arkadaşımla sıkıntılarımız var eski konularımdan .
Bugün ben kız arkadaşlarımla buluştum . Bu da geldi . Çok yorgundu kırmamak için geldi oturdu biraz . Sonra biz başka yere geçtik falan . Her şey yolundaydı . Elimi bir an olsun bırakmadı falan .
Eve geldim . Mesaj attım falan konuştuk da .
iyi ki görüştük özlemişim falan dedim . İyiki görüşmüşüz o zaman dedi . Soğuk soğuk konuşuyor . Bunun başka açıklaması yok . 1 ay öncesine kadar . Meleğimler , bebeğimler eksik olmazken bu adam bu mesajda neden bunu yazmıyor .. Neden soğuk konuşuyor ne yapmam lazım benim .
Neden soğuksun dediğimde soğuk değilim canım başım çok ağrıyo bi de arkadaşlarım var ondan bakamıyorum telefona çok fazla dedi .
Bu adamın arkadaşları hep var kızlar . Ben şarj aletinin başında ayakta saatlerce mesajlaştığını biliyorum .
Hadi diyelim beni istemiyor bugün arkadaşlarının yanında neden elimi tuttu benim yanıma geldi . Değilse neden mesajları böyle .
Bir fikir verin nolur

sizinle degil buyuk ihtimal fakAt bir skntisi olabilir ailesi yda arkdaslariyla ilgili cok uzerine gitmeyin bence zamani glnce anltr derdini

Ay eksisonsuz gine miiii? Sabah sabah aaa caniim😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anammmm masallahhh nasil hemen boyle yorumluyosunuz?? Gulme krizine girdim yorumunuzu gorunce

Ben ise sizin saflığınız karşısında gülemiyorum bile..bu kadar yapanlarında eşleri,sevgilileri "benim kocişim yapmaz"cılar oluyor genelde..giriş mesajını okudum ve yorumumu yaptım sonucu hepberaber görürüz birkaç ay içinde..

İnşallah yanılan benimdir

ailevi problemlerini sana anlatmak istemiyorsa yapıcak bir şey yok. erkekler bu konularda biraz daha içlerine kapanık oluyorlar.

benim genel düşüncem üstüne gitmeyip zamana bırakman.

o mesaj çekmedikçe sen de çekmemeye çalış mesela. değerini anlasın, özlesin.

zaten seni seviyor ve hayatında istiyorsa bir süre sonra aklı başına gelir, davranışlarını değiştirir.

başka bir kız varsa aklında zaten onu seçerse senden bir şekilde uzaklaşacaktır.

yani kısacası zamana bırak derim:34:.

Bugün içinde bir de bu taktiği uygulayacağım bakalım becerebilirsem beni özlemesini sağlayacağım :)
Dün sahurdan sonra yatarken çok sevdiğini söyledi öyle uyudum . Nadir duyunca daha kıymetli oluyor . Ama bu hitap şeklini çözebilsek sorun bitecek :(

sizinle degil buyuk ihtimal fakAt bir skntisi olabilir ailesi yda arkdaslariyla ilgili cok uzerine gitmeyin bence zamani glnce anltr derdini
İnşallah bir an önce ya anlatır ya düzelir

Ay eksisonsuz gine miiii? Sabah sabah aaa caniim😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma ya :( Kendim de şiştim insanları da şişirdim

Ben ise sizin saflığınız karşısında gülemiyorum bile..bu kadar yapanlarında eşleri,sevgilileri "benim kocişim yapmaz"cılar oluyor genelde..giriş mesajını okudum ve yorumumu yaptım sonucu hepberaber görürüz birkaç ay içinde..

Benim sevgilim / kocam yapmaz demedim ben hiç .
Ama sözümüz var bizim açık olacağız diye . Beni inşallah yanıltmaz . İnşallah başka biri değildir sorun . Yoksa kaldıramam

Ya arkadas senin gibi negativ pencereden bakacagima saf olurum daha iyi. Ne bisi soruyosun noldu ne bitti diyd yok iki gun once nasildi msji vs.diye direk muhtemelen baska biri var. Bu kadar kolaymi ya?

Merhaba kızlar

Bugün ben kız arkadaşlarımla buluştum . Bu da geldi . Çok yorgundu kırmamak için geldi oturdu biraz . Sonra biz başka yere geçtik falan . Her şey yolundaydı . Elimi bir an olsun bırakmadı falan .
iyi ki görüştük özlemişim falan dedim . İyiki görüşmüşüz o zaman dedi . Soğuk soğuk konuşuyor . Bunun başka açıklaması yok . 1 ay öncesine kadar . Meleğimler , bebeğimler eksik olmazken bu adam bu mesajda neden bunu yazmıyor .. Neden soğuk konuşuyor ne yapmam lazım benim .
Neden soğuksun dediğimde soğuk değilim canım başım çok ağrıyo bi de arkadaşlarım var ondan bakamıyorum telefona çok fazla dedi .
Bu adamın arkadaşları hep var kızlar . Ben şarj aletinin başında ayakta saatlerce mesajlaştığını biliyorum .
Hadi diyelim beni istemiyor bugün arkadaşlarının yanında neden elimi tuttu benim yanıma geldi . Değilse neden mesajları böyle .
Bir fikir verin nolur

Sana yansıtmak istemediği sorunları olabilir sadece arkadaşlarına anlatabileceği türden, veya bir şeylerden bunalmış olabilir.
Sonuncusu ve en kötüsü olarak da başka birine kafayı takmış olabilir. Umarım böyle bir şey yoktur..

Sende onun gibi davran bakalım ne oluyor diye soracak mı sormazsa halinden memnun gibi
Kendini biraz çekmen en iyisi olur sanırsam :ssz:

Sana yansıtmak istemediği sorunları olabilir sadece arkadaşlarına anlatabileceği türden, veya bir şeylerden bunalmış olabilir.
Sonuncusu ve en kötüsü olarak da başka birine kafayı takmış olabilir. Umarım böyle bir şey yoktur..

İnşallah sorunları vardır .
Ya ben aradığım anda en fazla 3.çalışta o telefon açılıyor muhakkak . Mesajlarıma cevap alamadığım bir an hiç olmadı .
Yada evine çat kapı gittiğimde Perşembe günü hiç afallamadı aa hoşgeldin dedi içeri aldı direk .
Başka biri olsaydı soğutmaya çalışırdı dün sırf ben istiyorum diye gelmezdi o kadar kızın yanına .
Yanlış mı düşünüyorum :(

Sende onun gibi davran bakalım ne oluyor diye soracak mı sormazsa halinden memnun gibi
Kendini biraz çekmen en iyisi olur sanırsam :ssz:

4 saat hiç yazmadım en sonunda dayanamadım aradım . Yoğunum bir de çok susadım , acıktım falan dedi . Yorulmuş sesi kötü geliyordu .
Sanırım bu taktiği Ramazandan sonra uygulayabilirim

Başka biri var büyük ihtimal kalbinde,aklında ya da hayatında

ne demek başka biri var ya saçmalamayın :41:
ilişkilerde olur canım böyle dönemler. üstüne varma, kendi haline bırak ona sadece her türlü derdini sıkıntını benimle paylaşabilrsin ben senin sadece sevgilin değil sırdaşınım de her zamankinden daha anlayışlı davran. aklını da bulandırma içini ferah tut :)

Merhaba kızlar

Bir fikir verin nolur

Yorgun olabilir.

ilişkilerde olur canım böyle dönemler. üstüne varma, kendi haline bırak ona sadece her türlü derdini sıkıntını benimle paylaşabilrsin ben senin sadece sevgilin değil sırdaşınım de her zamankinden daha anlayışlı davran. aklını da bulandırma içini ferah tut :)

Sen bir ağzını topla sen benim yaptığım yoruma ne cürretle karışırsın!! İstediğim konuda istediğim yorumu yaparım "koçişci" seni

Az önce konuştuk . Senle hiç alakası yok gerçekten bir sıkıntım var dedi . Bende sen benim süper kahramanımsın her şey düzelecek diye telkin ettim . İnşallah bu saatten sonra bende hayatını biraz daha kolaylaştırmaya çalışacağım .

Yorgun olabilir.
Ailevi problemlerinden dolayı böyle olduğunu söyledi . Erkekler ne garip ben olsam bunun acısı asla karşımdakinden çıkarmam oysa ki

Sen bir ağzını topla sen benim yaptığım yoruma ne cürretle karışırsın!! İstediğim konuda istediğim yorumu yaparım "koçişci" seni

Lütfen sebepsiz yere gerilmeyin .

Back
X