mücadele etmek mi pes etmek mi

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
eğer evlendiğinizde eşinizin ailesiyle sorun yaşayacağınızı bilseniz ilişkinize devam edermisiniz?
daha sevgiliyken bazı şeyler açıksa mesela eltiler aaa xx senin sevgilin benim işimi yapar evlenince diyerek kendince şaka yapıyorsa? o iş yapacak olan kişide sizseniz?veya aa sen şehirli kızla evlencen o bizi beğenmez soframıza oturmaz diyen elti adaylarınız olsa? böyle boş boş konuşan 4 tane elti adayınız 2 tanede görümce adayınız olsa?
eğer eşiniz yanınızda olursa mutlu bir evlilik olabilir mi? onlardan uzakta ayrı bir şehirde yaşamayı kabul etmiş olsa?
yoksa en baştan herşey belli deyip pes mi etmeli..kimsenin zamanını almamak adına
rahat bir ailede yaşayıp tutucu kayınvalide ve kayınpeder adayınız varsa mesela? ama eşinizle az çok kıyafet konusunda anlaşabiliyor olsanız

evlenince çok büyük problemler çıkar mı? tecrübeliler bilir elbet...ne yapmalı sonu belli olan şeye umut mu etmeli vaz mı geçmeli

bir not daha sevgilim sanırım farkında onlarla anlaşamayacağımın ama bizi kimse üzemez merak etme diyor

Son düzenleme:
sevgilinin her zaman senin yanında olacağından eminsen ilişkin için bu insanlara katlanabilirsin. ama sevgilin pasif, karakteri oturmamış biriyse dolduruşa gelebilir. karakteri güçlüyse zaten onları size yaklaştırmaz. belki başka bir şehirde yaşamanızı bile kabul edebilir.

sevgilim başka fikirlerden çabuk etkilenen biri aslında..zaten başka şehirde yaşamayı kabul etti

bu konuda biraz çekingenim
bu kadar kişiyle baş edemezdim ben
ne kadar uzak olursan ol huzur bozmaya niyeti olan insan yine bozar

elbette senin kararın
ama eş adayının şu an için yanında olmasına pekte güvenme
neticede erkeklerle ilgili çok beklenti içine girmek saflıktan başka birşey degil
bana kalırsa evlendikten sonra bu adam değişecek
sende tam olarak bu sebeplerden birçokkonu açacaksın
hayırlısı...

bu konuda biraz çekingenim
bu kadar kişiyle baş edemezdim ben
ne kadar uzak olursan ol huzur bozmaya niyeti olan insan yine bozar

bu eltiler kendi aralarında hep kavga ediyorlarmış...birbirlerini evlerinden kovuyorlarmış...nasıl bir yapıdır anlamadım bizde ne olursa olsun evden misafir kovulmaz..sonuç olarakta sevgilime göre normal bir durum aman kovarsın olur biter aşkım dedi

Son düzenleme:
4 sorunlu elti,2 sorunlu görümce bi de sorun çkarmaya meyilli k.valide ve k.peder...hepsi de anlaşması zor tipler..eş adayı da kolay etkilenen biriymiş..işte olayın özeti bu,sen çkarımını yap..

Böyle İnsanlarla Yüz Göz Olmaktansa Alır Ceketimi Giderdim..
Bile Bile Ladese Gerek Yok..

4 sorunlu elti,2 sorunlu görümce bi de sorun çkarmaya meyilli k.valide ve k.peder...hepsi de anlaşması zor tipler..eş adayı da kolay etkilenen biriymiş..işte olayın özeti bu,sen çkarımını yap..

ve arada kaçakçılıktan hapse giren abileri var
neresinden baksam ailesi benim aileme göre değil
belli bi yerden sonra aşkta sevgide yetmez gibi geliyr

evlemek zorunda değilsin...keşke olmasaymışsın ama bu kimseyi istemediği birşeye zorunlu kılamaz!

bu durumla baş edemiyorum
diktirmek gibi bi düşüncem yok ben ne yaşadıysam hesabını Allaha veririm ama ilerde beni başkası sevmez.. beni bulmaz yani öyle ahh bu kızda dürüstmüş diyip sevecek erkek

diktirmek gibi bi düşüncem yok ben ne yaşadıysam hesabını Allaha veririm ama ilerde beni başkası sevmez.. beni bulmaz yani öyle ahh bu kızda dürüstmüş diyip sevecek erkek

diktirme olayı bana çok dürüstçe gelmiyor..eşini kandırmanın en kötü yollarından biri..yine de bilemeyiz tabii nasıl bir psikoloji o..neden bulmasın,neden sevmesin? seni bi zar için mi sevecekler sanıyorsun? iyi düşün,herşeyi düşün ve karar ver o zaman..

kimsenin seni sevmeyeceğini bilemezsin

sen içini temiz tuttuktan sonra elbet gönlüne göre birisi çıkar karşına bence

bu konuda yanlış düşünüyorsun ve bununda örnekleri çok.herkesin nasibi vardır bi yerlerde
ama 20inde karşılaşırsın onunla ama 30 unda

mesele şu ki aşk ta sevgide bir yere kadar diyorsan zaten yürümez yürütemezsin
görümce elti adedi önemli değil 1 kayınvalide de yeter

senın bahsettıklerının benzerını bende yasadım evlendım sorunlar kavgalar sabır sabır en sonunda patladım eltılerle bırbırımıze gırdık eslerde gırdı araya suan benım esımde gorusmuyor bende ama bu zamana gelene kadar neler yasadım eger esıme dıl uzatmasalardı bu ıs uzardı hep ben cekerdım cunku esım bosver deyıp duruodu ben cıldırıodum tabı onada kızıodum banada nısanlıyken bızı kımse uzemez dıodu ama uzuolar malesef ıcı kotu olanı engelleyemıosun bıde sen sonradan gelınce aıle otekılerın herseyını kabullenmıs oluo ıyısıyle kotusuyle sen kalıosun arada onlar ole napcan dıolar bu kadar allah buyuk en son oyunlarını baslarına gecırdı esımde herseyı ıyce gordu ama o senelerde omrum yendı hastalık sahıbı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…