mücadele etmek mi pes etmek mi

sevgilim bana çok değer veriyor..ailesi hatayda burda beni görmek için geceden sabaha kadar çalışıyor..onada kıyamıyorum olmayacaksa kendi hayatına baksın diyorum..bir yandan seviyorum..bir yandan ailemi düşünüyorum onlarda ister mi ? mesela babam sevgilimi tanıyor arkadaşım sanıyor..ve çok efendi çocuk onun gibi biriyle evlen dedi bana..bu bana umut oldu..arada şaka yapıyor seni ona vercem diye..amabu kadar ayrıntıyı bilmeden tabi
Allah hakkımda hayırlısını versin diye dua ediyorum hep
içim hep korku dolu

benim annem sdece 1 eltiden neler çekti ben şahidim..Allah yardımcınız olsun
annemde 10 yıl gibi bi süreden sonra rahata erdi tam sayılmasada çünkü onlar başka şehire taşındılar babamın gözü açıldı az çok laf etmeye başladı aynen baama hakaret geldiği için bizdede

Canim hani iki ses vardir ya icinde ki suan o yüzden konu acmissin

o sesten normalde kötü olani baskin ise aslinda durum o kadarda kötü olmayabiliyor,tabi bi arkadasin dedigi gibi yasamadanda bilemiyor insan.

bak esimde diyor ki eger erkek derse biz onlardan uzak dururuz,bunada biraz süpheli bakacaksin.

sen gerci esin olacak admi daha iyi taniyorsun,ki buda aslinda cogu insanda sonradan farklida olabiliyor,

sana demem o ki mantikli düsünmeye calis ve ama insanlarida o kadar ciddiye alma ve mesafeni koy,taviz verme fazla sende sakalarla karisik kendini savun

de ki ay abla asil tecrübeli olan sizsiniz belkide benim sizin yardiminiza desteginize ihtiyacim olacak ve gül bunun üzerine.

veya deki yoooo ben insanlarin bana karsi olan samimiyetine ve sevgisine bakarim,materiyel seylerle ölcmem.

canm aslında ananem bana arsız der kendimi hiç ezdirmedim kavga edemesem bile tatlı tatlı laf sokarım ama bir hayatımda böyle geçsin istemem

tamam hata yapmıssın ama hata hatayı getırmesın evlenmek zorunda deılsın o tarz bı aılenın ıcınde sen nerelere suruklenceksın kımbılır allah korusun daha kotu durumlara dusme senın gıbı hıkayelere sahıp sonu felaketle bıten cok ınsanlar goruoruz o yuzden evlenme kendı ayakalrının uzerınde dur bu aıle sabah bırgun ogrenır bıde bu durumu yuzunede kakarlar

meltem hatayda yaşamayacasınız değil mi????

hayır kesinlikle sevgilime anlattım kalabalık ortama alışık değilim yemin et asla hatayda yaşamayacağız diye dedim
zoruma gidiyor meltem böyle konuşman aslında ama zorla götüremem seni tam yemin ederim dedi
hatta annesi bir ev almış hataydan sevgilimin üzerine yapacakmış
sevgilim annesine hatayda yaşamaycağını iş imkanı kısıtlı olduğu için evi ya satıp ya kirasını alıp değerlendireceğini söylemiş
ailesi kabul etmiş

Bence herşey nişanda belli olur herkes kendini gösterir sen zaten herkesi azcık anlamışsın ama önemli olan işte nişanlıyken sevgilinin tepkileri

bunları çok iyi analiz edebilmen lazım...

nişanlıyken nasıllarsa evlilikte katlanarak artıyor bence...

meltem hatayda yaşamayacasınız değil mi????

canım ya bırak gitsin derim ben tabiki senin kararın bu.Ne kadar eşin onlara kızsa sen ne kadar laf soksan da ne kadar uzakta yasasanız da hayatının zından ederler emin ol.He sen de hiç yuzlerine bakma agırlığını koy saygıda kusur etme dıyeceğım ama oyle bıle olsa ımkansız ısterse esın senı ezdırmesın yıne de ezıyorlar.Tecrubeyle sabittir.Kvalidemin her işini yaparım,gorumceme saygıda kusur etmem he eltiyle bir sorun yok kaynımın yuzune bakmam.Yıne de yapacaklarını yapıyorlar.
Nişanlınla birlikte oldun diye bu ezıyetlere katlanacağım dıyorsan da benm diyecek bir seyım yok.Abla tavsiyesi kabul et.

bende ayrı sehırdeyım ama dıllerı buraya kadar uzanıodu sımdı kafam rahat ama onlarla karsılasmak haklarında bısey duymak bıle tepemı kaldırıo benı o kadar kotu duruma getırmıslerdıkı baslarına kotu bısey gelse sevınecek durumdaydım ıcıme fesatlık sokmuslardı ıstemeden kotu oluosun onlar gıbı allahım ben ne hale geldım dıodum yalanlar oyunlar planlar ıcınde kalmıstım allaha sukurler olsun gormuyor duymuorum artık ama eskı saglıgım yok malesef bas donmem yuz uyusmam krızlerım oluo arada

kızlar çok haklıısnız aslında şuan en çok üzen beni ilerde keşke çocuğun vaktini almasaydım diyecek olmam
o kadar seviyorum ki askere gidecekti ya gitme şimdi 1 yıl sonra git dedim tamam dedi planlarını değiştirdim resmen

bana tecrübelerinize dayanarak yol göstermeye çalıştınız çok teşekkür ederim aslında herşey baştan belli bende az çok farkındayım sevmeme ve sevilmeme rağmen

Evlılık ıkı kısılık gıbı gozukuyor ama bana kalırsa evlılık ıkı aılenın bırlesmesı demek.Bende Hatay'lıyım.Hatay erkeklerı ne kadar olursa olsun annesıne duskun ınsanlardır hele de kucuk memleket oldugu ıcın o ne der bu ne der elalem muhabbetlerı cok vardır.Sevgılının Hatay da yasamayacagını kesınlestırdıkten sonra evlılık kararı vermen gerekıyor.Ben onunla evlenıyorum aılesıyle degıl mantıgı bence ters.Ama uzak bır sehırde olursun ayda yılda bır aılesıyle bırlıkte olursun ozaman sevdıgın ıcın katlanırsın.

canm sevgilim hataylı arap şafi
belki bilgin vardır hani her aile farklı ama genel şeyler olur ya
annesine düşkün kendi diyor ben ana kuzusuyum annemi özlüyorum diye kim özlemez orda haklı tabi

sevgilimde diyorki ben yengelerimi biliyorum anlaşamazsın ama fatma ablam var onla anlaşırsın eminim diyor
işte o ablasıdabana parfüm ruj falan yolluyor
resimlerime bakıp ailecek beğeniyorlarmış beni
hatta teyzesi aa meltem mi kız arkadaşını facede gördüm ne güzel kız seni nasıl beğendi diyormuş :26:
ailesi beni kabul etmiş daha görmeden tanımadan ama sonra tabi işler değişebilir

ben senin yerınde olsam bile bile kendimi ateşe atmaz bu ilişkiyi bitirirdim ammma velakin birlikte oldum diyorsun ya ayrılmaya karar verip ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrenirsen napıcan yada hamile kalırsan dıyem soram ayr çok karışık bidurum

kızlar birde şöyle bişi oldu sevgilimin bir erkek kuzeni var..ankda okudu bi kaç yanımıza geldi falan
hataya dönünce sevgilimin arkasından konuşmuş..neyse bizim bi fotomuza el ele fotomuza hop aile var yazmış...bende terbiyesizliğe gerek yok kimseyi ilgilendirmez yazdım..o da o benim kuzenim sanane yazdı..sevgilimde kuzenine ne diyorsun sen haddini bil şakalarını sadece bana yapabilirsin sevgilime laf söylemezsin gibi şeyler yazdı...bunlar küstüler..sonra barıştılar..sadece selamlaşıyorlar artık..ama ne bilim beni savuncak biri gibi geliyor o yüzden

annesine düşkün kendi diyor ben ana kuzusuyum annemi özlüyorum diye kim özlemez orda haklı tabi

Bence ılk yapacagın ıs bı yolunu bulup sevgılının yasadıgı ortamı yerı gormek olsun.Hatay oyle bır yer kı ne tarz ınsan ararsan var.Farklı kulturler farklı ınsanlar farklı hayat bakısları vardır.Ben Hataylı olmama ragmen cok dıkkat ederım kultur farkı var ya o cok farklı bırsey...suan erkek arkadasım olmasaydı ben acaba nasıl bırıyle bırlıkte olurum dıye dusunmuyor degılım cunku o kadar farklı dın dıl ırk kulturler var kı ondan dolayı bı onları gorupte karar vermen bence mantıklı.
Ama yıne dıyorum Hatay da yasamamanın garantısını al oyle karar ver bence canım

o garantiyi aldım canm zaten ailemde burdan evlenip hatayda yaşamama müsade etmez
sevgilim tercihlerinde hatayı yazmıyor bile

hatay-samandağlı arap alevisi sevgilim oldu. mükemmel bi kişiydi. annem, kardeşlerim çok severdi ama bi baktım ki evlensek annesiyle evleneceğiz vazgeçtim. çok kültürlü, demokrat bi insandı ama kaynana korkusuyla vazgeçtim

hatay-kırıkhanlı biri de istedi almadım. bi kere çok iç içeler, kardeşleri sorunlu... aman bu benm kaderim zaten, nerde anneci bi erkek var beni buluyo.

bence uzak dur. ikisi de bana aynı masalı yazdı, burda evimiz var felan fişman... hep evleri, eşyaları hazır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…