senın bahsettıklerının benzerını bende yasadım evlendım sorunlar kavgalar sabır sabır en sonunda patladım eltılerle bırbırımıze gırdık eslerde gırdı araya suan benım esımde gorusmuyor bende ama bu zamana gelene kadar neler yasadım eger esıme dıl uzatmasalardı bu ıs uzardı hep ben cekerdım cunku esım bosver deyıp duruodu ben cıldırıodum tabı onada kızıodum banada nısanlıyken bızı kımse uzemez dıodu ama uzuolar malesef ıcı kotu olanı engelleyemıosun bıde sen sonradan gelınce aıle otekılerın herseyını kabullenmıs oluo ıyısıyle kotusuyle sen kalıosun arada onlar ole napcan dıolar bu kadar allah buyuk en son oyunlarını baslarına gecırdı esımde herseyı ıyce gordu ama o senelerde omrum yendı hastalık sahıbı oldum
Canim hani iki ses vardir ya icinde ki suan o yüzden konu acmissin
o sesten normalde kötü olani baskin ise aslinda durum o kadarda kötü olmayabiliyor,tabi bi arkadasin dedigi gibi yasamadanda bilemiyor insan.
bak esimde diyor ki eger erkek derse biz onlardan uzak dururuz,bunada biraz süpheli bakacaksin.
sen gerci esin olacak admi daha iyi taniyorsun,ki buda aslinda cogu insanda sonradan farklida olabiliyor,
sana demem o ki mantikli düsünmeye calis ve ama insanlarida o kadar ciddiye alma ve mesafeni koy,taviz verme fazla sende sakalarla karisik kendini savun
de ki ay abla asil tecrübeli olan sizsiniz belkide benim sizin yardiminiza desteginize ihtiyacim olacak ve gül bunun üzerine.
veya deki yoooo ben insanlarin bana karsi olan samimiyetine ve sevgisine bakarim,materiyel seylerle ölcmem.
meltem hatayda yaşamayacasınız değil mi????
meltem hatayda yaşamayacasınız değil mi????
benim annem sdece 1 eltiden neler çekti ben şahidim..Allah yardımcınız olsun
annemde 10 yıl gibi bi süreden sonra rahata erdi tam sayılmasada çünkü onlar başka şehire taşındılar babamın gözü açıldı az çok laf etmeye başladı aynen baama hakaret geldiği için bizdede
Evlılık ıkı kısılık gıbı gozukuyor ama bana kalırsa evlılık ıkı aılenın bırlesmesı demek.Bende Hatay'lıyım.Hatay erkeklerı ne kadar olursa olsun annesıne duskun ınsanlardır hele de kucuk memleket oldugu ıcın o ne der bu ne der elalem muhabbetlerı cok vardır.Sevgılının Hatay da yasamayacagını kesınlestırdıkten sonra evlılık kararı vermen gerekıyor.Ben onunla evlenıyorum aılesıyle degıl mantıgı bence ters.Ama uzak bır sehırde olursun ayda yılda bır aılesıyle bırlıkte olursun ozaman sevdıgın ıcın katlanırsın.
ben senin yerınde olsam bile bile kendimi ateşe atmaz bu ilişkiyi bitirirdim ammma velakin birlikte oldum diyorsun ya ayrılmaya karar verip ayrıldıktan sonra hamile olduğunu öğrenirsen napıcan yada hamile kalırsan dıyem soram ayr çok karışık bidurumeğer evlendiğinizde eşinizin ailesiyle sorun yaşayacağınızı bilseniz ilişkinize devam edermisiniz?
daha sevgiliyken bazı şeyler açıksa mesela eltiler aaa xx senin sevgilin benim işimi yapar evlenince diyerek kendince şaka yapıyorsa? o iş yapacak olan kişide sizseniz?veya aa sen şehirli kızla evlencen o bizi beğenmez soframıza oturmaz diyen elti adaylarınız olsa? böyle boş boş konuşan 4 tane elti adayınız 2 tanede görümce adayınız olsa?
eğer eşiniz yanınızda olursa mutlu bir evlilik olabilir mi? onlardan uzakta ayrı bir şehirde yaşamayı kabul etmiş olsa?
yoksa en baştan herşey belli deyip pes mi etmeli..kimsenin zamanını almamak adına
rahat bir ailede yaşayıp tutucu kayınvalide ve kayınpeder adayınız varsa mesela? ama eşinizle az çok kıyafet konusunda anlaşabiliyor olsanız
evlenince çok büyük problemler çıkar mı? tecrübeliler bilir elbet...ne yapmalı sonu belli olan şeye umut mu etmeli vaz mı geçmeli
bir not daha sevgilim sanırım farkında onlarla anlaşamayacağımın ama bizi kimse üzemez merak etme diyor
canm sevgilim hataylı arap şafi
belki bilgin vardır hani her aile farklı ama genel şeyler olur ya
annesine düşkün kendi diyor ben ana kuzusuyum annemi özlüyorum diye kim özlemez orda haklı tabi
Bence ılk yapacagın ıs bı yolunu bulup sevgılının yasadıgı ortamı yerı gormek olsun.Hatay oyle bır yer kı ne tarz ınsan ararsan var.Farklı kulturler farklı ınsanlar farklı hayat bakısları vardır.Ben Hataylı olmama ragmen cok dıkkat ederım kultur farkı var ya o cok farklı bırsey...suan erkek arkadasım olmasaydı ben acaba nasıl bırıyle bırlıkte olurum dıye dusunmuyor degılım cunku o kadar farklı dın dıl ırk kulturler var kı ondan dolayı bı onları gorupte karar vermen bence mantıklı.
Ama yıne dıyorum Hatay da yasamamanın garantısını al oyle karar ver bence canım
canm sevgilim hataylı arap şafi
belki bilgin vardır hani her aile farklı ama genel şeyler olur ya
annesine düşkün kendi diyor ben ana kuzusuyum annemi özlüyorum diye kim özlemez orda haklı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?