Bence sen bu çocuğa gerçekten aşık değilsin. Belki seviyorsun ama evlilik için yeterli değil ve endişelerin çok daha büyük bu sevgiden.
Beraber olduğun için ya ileride mutsuz olursam diye korkuyorsun. Evlenemezsem, yalnız kalırsam, kimse istemezse beni diye. İyi de evlensen ve mutsuz olsan yine aynı şey.. Önemli olan evlenmek mi? Mutlu bir evliliğinin mi olması?
benimkinin ablası boşandı ama neden bilmiyorum nasıl olduğunuda bilmiyorum çalışmıyorda kendine ev araba almış...eski arsası değerlenmiş..babasıda yardım ediyormuş..ama neden annenlerle yaşamıyor dedim bilmiyorum dedi..annenle anlaşamıyor mu dedim bilmiyorum dedi tabiki biliyor eşşek gibi
garip şeyler yani..babası ablasına kızıyormuş arkasından boşandı geceleri geziyor falan diye sevgilime dert yanıyormuş
aslında vazgeçilmez diye bişey yok ben iyi bilirim onu
18 yaşında ilk aşkımla tanıştım...inandırdı beni falan sonra haber alınamadı meğerse benden ayrılmadan evlenmiş..çok acı çektim ama unuttum
bunuda unuturum alışrım geçer ama bi hata yaptım o bağlıyor beni
benimkininde 2 ablası boşandı. sebep yokmuş, çok sırlı sepetliler ya... nedense hepsi tazminatlarını aldı. yine de iç içeler. Arabistan sevdaları da bitmiyor... senaryo aynı baksana...
meltem, bence iyi araştır. birlikte oldum, evleneyim yanılgısına düşme
sevgilim bana çok değer veriyor..ailesi hatayda burda beni görmek için geceden sabaha kadar çalışıyor..onada kıyamıyorum olmayacaksa kendi hayatına baksın diyorum..bir yandan seviyorum..bir yandan ailemi düşünüyorum onlarda ister mi ? mesela babam sevgilimi tanıyor arkadaşım sanıyor..ve çok efendi çocuk onun gibi biriyle evlen dedi bana..bu bana umut oldu..arada şaka yapıyor seni ona vercem diye..amabu kadar ayrıntıyı bilmeden tabi
Allah hakkımda hayırlısını versin diye dua ediyorum hep
içim hep korku dolu
Devam etmezdim.
Hele de böyle durumlar varsa...
İnsanlar mutlu olmak, huzurlu olmak için evlenirler.
Sürekli sorunları şahsen ben kaldıramazdım.
daha ne sorunlar var
evli olan ablası kaynıyla dertli..ablası kaynnsına bakıyor maaşı alıyor kaynı maaşı istiyor ablasınna saldırıyor benims evgilimi yardıma çağrıyor
yengesi bi yere gitcek benim sevgilimi çağrıyor arabayla götür beni
birinin ehliyeti alınacak benim sevglimi çağrıyorlar al diye
orda kaldığı kısacık sürede herkesin her işine çağrılıyor
abisi oto yıkamada yanına uğraığında sevgilim oto yıkıyor
Bizim annelerimiz zamanında hep bu erkeklerin ailelerinden ezilmediler mi?
Belki senin ailende yoktur istisnadır ama hep duyuyoruz, görüyoruz aile sorunlarını.
Eskiler boşuna sadece kocayla evlenmiyorsun demiyorlar.
Bu anlattıkların senin gördüklerin, birde işin göreceğin ve sana kalacağı kısmı var.
İyi düşün taşın.
Bizim annelerimiz zamanında hep bu erkeklerin ailelerinden ezilmediler mi?
Belki senin ailende yoktur istisnadır ama hep duyuyoruz, görüyoruz aile sorunlarını.
Eskiler boşuna sadece kocayla evlenmiyorsun demiyorlar.
Bu anlattıkların senin gördüklerin, birde işin göreceğin ve sana kalacağı kısmı var.
İyi düşün taşın.
benim annemde çok ezildi
babannem babama hiç değer vermediği halde hemde
anneme o.... bile dedi sırf annaneme evimiz daha yakın diye
sözde babannem çok görgülü kültürlü kadındır
annem hala babamın hatırına görüşüp o kadına anne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?