Sanırım 2 tane görümcen ve 4 tane eltin olacak. 7 çocuklu, muhafazakar ve kontrolcü bir aile..
Başkalarının düşüncelerinden çok fazla etkilenen bir sevgili..
Bilemiyorum ben olsam cesaret edemezdim herhalde.
Sana başka ilde yaşayacağız diye söz vermiş ama muhtemelen diğer kardeşleri ailesinin yanında olacağı için ileride ailesinin olduğu şehirde yaşamak isteyecek, en azından daha yakın bir ile gitmek için başınızın etini yiyeceğine adım gibi eminim.
Diyelim taşınmadınız, tatillerde uzun süre orada kalmanızı bekleyecek, bayramlarda zaten ayrıyız onlardan oraya gidelim diye burnunuzdan getirecek.. Başkalarının düşüncelerinden etkileniyorsa siz nasıl giyinirseniz giyinin, annesi laf ettiğinde kıyafet konusunda size müdahale edecek.. Daha şimdiden eltilerin, görümcelerin dedikodu edip, laf söylemesine bakılırsa sizi güzel günler beklemiyor. Eğer insanların etkisinde kalan biriyse en çok annesinin etkisinde kalacaktır. Ve her gidişiniz de siz o eltilerin ve görümcelerin dediği gibi hizmetçi olacaksınız o evde. Tabi bunlar en kötü ihtimaller ama ne yazık ki çok gerçekçi
Davul bile dengi dengine demişler, maddiyat değil bu sözün söylenme nedeni..
Kültür, yetiştirilme tarzı, aile yapısı bunların hepsi önemlidir evliliklerde. Bence kötü olur bu evlilik ama emin de olamam tabi, seni de üzmek istemiyorum bu sözlerle ama ben çok iyi bir izlenim edinemedim anlattıklarından.
Umarım çok üzmemişimdir seni bu sözlerle, hakkında hayırlısı olsun.