- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.313
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bencede cok sacma ya.24 saat cocuklayim bi terslik olsa anlarim ama kp 2 saate teshis koyuyor bu nasil bisidirBu çok moda olmaya başladı gerçekten zaten öyle bir durum olsa anlarsiniz degil mi
Kp için ne söylesem boş adina seslenmedi diye otizm tanisi koyabiliyorsa tebrik et kendisini çok ama çok saçma
Seslendiginde cevap vermiyorsa ,kulaklarında bir sorun olabilir canım.. devamlımı öyleBenim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Ben zaten neredeyse 1 yil olucak görüşmüyorumki onlarla kv gorumceler konuşmuyorum sadece kp le gorusuyoruz. Bizim eve gelir arada bir bukadar. Haftada bi gunde cocugu kv gotururTek bildiğim aranızdaki çekişmeye çocuğu alet etmeyin
AminAllah sağlık sıhhat versin. Boșver
bence canınızı hiç sıkmayın sadece ismini seslendiğinizde bakmıyor diye konulan teşhisleri umursamayın bence aklı karışmış isim konusunda...birde bir doktordan öğrendiğim önemli bir şey vardı,çocuklara asla annem demeyin,adı ile yada oğlum kızım diye seslenin diyordu,tam kendilerini kavrayamıyorlarmış...Bencede cok sacma ya.24 saat cocuklayim bi terslik olsa anlarim ama kp 2 saate teshis koyuyor bu nasil bisidir
Ya hu birak konuşsun dursun her isteyen istediğini söylüyor malesef sokakta parkta markette bitmez bitmeyecek sen etkilenmekten vazgeçBencede cok sacma ya.24 saat cocuklayim bi terslik olsa anlarim ama kp 2 saate teshis koyuyor bu nasil bisidir
Benim oğlum 3 yasina kadar sadece anne baba dedi suan 5 yasinda ve benden güzel konuşuyor anlatıyor bence her cocuk bir deyil. ve her cocuk az kelime kullandigi icin otizimli de deyil yeni algi böyleBenim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Ya tabi ya bir terslik olsa mutlaka anlardim. 24 saat onunlayim.Otizimli olsa hissederdiniz. En iyi anneler hissediyor. Otizimli olan sey bunu olmadigi halde cocugunuza yakistiran aile buyuklerinizin beyni.
Oglum diyede sesleniyorum ama ismiyle genel olarak seslenmiyorum. Ama bundan sonra dikkat ederimbence canınızı hiç sıkmayın sadece ismini seslendiğinizde bakmıyor diye konulan teşhisleri umursamayın bence aklı karışmış isim konusunda...birde bir doktordan öğrendiğim önemli bir şey vardı,çocuklara asla annem demeyin,adı ile yada oğlum kızım diye seslenin diyordu,tam kendilerini kavrayamıyorlarmış...
Bisi diyimmi gercekten oyle :))) ben seslendigimde diger odadan kosup yanima geliyor. Cocuk onlara bakmiyor diye bunu söylüyorlarBizim ülkede de herkes diplomasız doktor mübarek. Bu çocuk hiç gerçek doktor yüzü görmemiş değil herhalde, öyle bir ihtimal olsa kırk kere söylerlerdi. İsmini söyleyince bakmamasının sebebi belki de seslenenleri umursamamasıdır. Öyle deyin, ciddiyim. Çocuğum çok akıllı, kime bakıp bakmayacağını biliyor deyin. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?