- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.314
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yapiyo canim. Bay bay da yapiyor yemek yediğinde tabagini tezgahin üstünede koyuyor. Bazen egitici çizgi filmler aciyorum onlarin dans ettigi gibi taklitlerini yapiyor. Hahaha dioTakma kafana davranış bozukluğu olmalı aynı zamanda sadece isim değil birde çocuk taklit yapabiliyor mu bakılmalı mesela byby gel gek yada Şıkıdım hareketi varya o tarz hareketkeri tekrar ediyor mu diye özellikle konuşan çocuğa pek otizm tesihi konmuyor ben ilk oglumda buraya çok yazmıştım hatta o zaman çocuk gelişim bölümü davranış bozukluğu formunda hala yazılarım duruyor şimdi oğlum kocaman oldu keşke kimseyi dinlemeyip çocuğu perişan etmeseydim diyorum sağlıklı günler
Yahi o yazdıklarım sadece aklima gelenler cocugim taklittw yapiyor yemek yedigi tabagi tezgahin uzerinede birakiyor. Ben toz aldigim zaman oda bezle siliyor. Daha napsin bu cocukBen zaten benimki süper benimkine göre geri demiyorum.21 aylık normal bi bebeğe göre az diyorum yani benimkiyle kıyaslayarak söylemiyorum bunu.İnternette bile küçük bi araştırma yaparak bunu anlayabilirsiniz benle tartışacağınıza.
Aynen ya keske koymasaydik o ismi. Okqdar pisman oldumkiEvet baba öyle de. Kaynanamın dediği ismi koyarsanız olacağı buydu Deilla hastalık çıkaracaklar.
Ben Dr değilim ama sıkıntı yok bence maşallah gelişimi iyi üzme bosyere kendini 3 çocuk annesi olarak diyorum ki her çocuk özeldir çevre boş yere konuşur sadece bazenYapiyo canim. Bay bay da yapiyor yemek yediğinde tabagini tezgahin üstünede koyuyor. Bazen egitici çizgi filmler aciyorum onlarin dans ettigi gibi taklitlerini yapiyor. Hahaha dio
Yeğenim dört yaşına girecek hala konuşmuyor :) biz bunu kresle çözdük şükür . Yeni yeni konuşuyor sıpa . Bide bizde süphe yok Dr sınırda dedi ama Çin gibi herşeyi anlıyor . Çağırınca keyfi yerinde olursa bakar yoksa oldum Allah bakmaz . Karakter meselesi. :))Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Bisi diyimmi gercekten oyle :))) ben seslendigimde diger odadan kosup yanima geliyor. Cocuk onlara bakmiyor diye bunu söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?