- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aa tabi kiMemlekette önüne gelen diplomasiz doktor valla.
Hangi tıp fakültesi mezunu kendisi?Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Bnde bunu anlatmaya çalışıyorum iste iki isim cocuk bilmiyor olabilir hemn otizmli demek nedrBu cok net zaten bende bebegime ekin aslan ismini koyacagim ki ben ve anne kayinvalidem ekindiyecek aslani babasi koyuyor onu da babasi ve belki bi kac kisi soyleyecek. Daha gecen gun esime dedim cocuk adini ogrenemeyecek diye gulduk. Yani olmasi buyukihtimal bir problem bu. Otizmle ne ilgisi var. Esimin de iki adi var. İkinci ismi herkes kullandigi icin ilk adi ile seslenilgidinde su yasinda bile bakmiyor.
Gercekten kayinpederiniz de ilgincmis.
Takma kafana davranış bozukluğu olmalı aynı zamanda sadece isim değil birde çocuk taklit yapabiliyor mu bakılmalı mesela byby gel gek yada Şıkıdım hareketi varya o tarz hareketkeri tekrar ediyor mu diye özellikle konuşan çocuğa pek otizm tesihi konmuyor ben ilk oglumda buraya çok yazmıştım hatta o zaman çocuk gelişim bölümü davranış bozukluğu formunda hala yazılarım duruyor şimdi oğlum kocaman oldu keşke kimseyi dinlemeyip çocuğu perişan etmeseydim diyorum sağlıklı günlerBnde bunu anlatmaya çalışıyorum iste iki isim cocuk bilmiyor olabilir hemn otizmli demek nedr
İki isimli çocuklarda çok sık görülüyor bu durum.Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Yok daha neler.. ortalama cocuk 2 yasindan sonra konusur ve her cocuk farklidir. 3 cocuk annesi olarak yaziyorum
Senin cocugun ole olabilirde, ortalama oyle degil diyorum.. sen 4 kelimelik cumle kuruyo cocugum, az konusuyor diyosun 21 aylik bebeyeSize yalan borcum mu var hanfendi.Bu ne saçma bi tavır anlamadım.
Senin cocugun ole olabilirde, ortalama oyle degil diyorum.. sen 4 kelimelik cumle kuruyo cocugum, az konusuyor diyosun 21 aylik bebeyekimin tavri sacma bi dusun bakalim
Evet baba öyle de. Kaynanamın dediği ismi koyarsanız olacağı buydu DeBenim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
24 ay civari iki kelime konusabilir yaziyor. Kaldiki bu bebek 21 aylik! Burda oku kimse senin gibi iddiali konusmuyor, pratikte cogu zaman baska yuruyor bu isler yani:)Ben zaten benimki süper benimkine göre geri demiyorum.21 aylık normal bi bebeğe göre az diyorum yani benimkiyle kıyaslayarak söylemiyorum bunu.İnternette bile küçük bi araştırma yaparak bunu anlayabilirsiniz benle tartışacağınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?