- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İki isim taşıyan biri olarak sıkıntılı süreçler. Şimdi bakıyorum herkes iki isim koyuyor Zeynep deniz. Ali Demir, Elif Ece bunlardan biri hemen hemen aynı isimler kişisel çatışmaya yol açtı bende . Evde ayrı okulda ayrı ismim vardı epey bocaladım ve herşeyden önemlisi seslenince bakmıyordum bile çocuğunuz da öyle bence ve ailece tek isimde karar kılın benceBenim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Yok daha neler.. ortalama cocuk 2 yasindan sonra konusur ve her cocuk farklidir. 3 cocuk annesi olarak yaziyorum21 aylık bir çocuk çok daha fazlasını konuşabilmeli.Benim oğlum tam 2 yaşında 3-4 kelimeli cümle kuruyor.
Çocuğunuza neden bu tramwayı kimlik karmaşasını yaşatıyorsunuz ki. Ne isim koyduysanız onu kullanın. Mafem iki isim koydunuz o zaman ikisini birlikte söyleyin söyletin.Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Öncelikle Allah evladınızi bağışlasın, benim oğlumda çok küçük aylarda konuşmaya başladı.21 aylık bir çocuk çok daha fazlasını konuşabilmeli.Benim oğlum tam 2 yaşında 3-4 kelimeli cümle kuruyor.
Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorumama ikinci kez söyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi
Yemin ederim bu insanların kafası basmıyor bir şeyleri. Hadi özürlü ya da doğrusu engelli diyelim Allah korusun da, öyle bile olsa o şekilde söylenmez. Hangi kafayı yaşıyor bunlar hangi vicdanı taşıyorlar anlamıyorum...15 günlük bebeğim dilini çıkarıyor diye görümcem bu çocuk özürlü (aynen bu kelime) olabilir mi testlerini yaptırdınız mı diye tam 3 kere sordu. O an lohusalık falan bir şey diyemedim. Sonra gece bebeğimi emzirirken ay gitmiyo lafları kafamdan. Ağlıyorm hümgür hümgür. Eşime dedim böyle böyle ya sen konuş ya da ben konuşucam haddini bilsin. Gitti konuştu şimdi ay bu çocuk çok zeki olacak falan diyoAnlayacağın söyle eşine o konuşmuyosa sen konuş net bir şekilde yoksa bitmez aptal aptal yorumları
Huzur bozmaya kodlanmışlar bak valla. Hani bakıyolar kaya gibiyiz ama hassas yanımız çocuğumuz ordan vuruyolar işteYemin ederim bu insanların kafası basmıyor bir şeyleri. Hadi özürlü ya da doğrusu engelli diyelim Allah korusun da, öyle bile olsa o şekilde söylenmez. Hangi kafayı yaşıyor bunlar hangi vicdanı taşıyorlar anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?