• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize forml

kxixzxixl balerin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
Yer
İstanbul
arkadaşalar sizlere çok güzel bir tarif vereceğim hem çok pratik hem de çok etkili.Bildiğimiz gripin ilacını yırtıp içindeki beyaz ilacı bir kaba koyuyorsunuz ve üzerine de vazelin ilave edip karıştırıyorsunuz.bu formülü çatlayan ayaklara kuruyan ellere sürebilirsiniz çok etkili.Kuzenimin topuklarındaki çatlaklar artık o kadar derinleşmiştiki 2 günlük bir denemeden sonra topukları pürüzsüz bir hal aldı.Umarım sizlerde fayadasını görürsünüüz şekerler

Bana diilde anneme lazım akşam gidip onun üzeinde deniyim, topukları kupkuru,çatlak , çatlak duruyor

bir denemek lazım...
benimde topuklarım çatlak,sade vazelin sürüyordum ....
biraz fark etti ama bide gripinle deneyelim...

bende vazelin sürerim hep topuklarıma. asprinle yapıldığını okumuştum burada.gripin duymadım. denemek lazım.

bende asprin olarak biliyordum gripin ilk defa duyuyorum. ayrıca şekerle yapılan el ayak peelingi de işe yarıyor

arkadaşalar sizlere çok güzel bir tarif vereceğim hem çok pratik hem de çok etkili.Bildiğimiz gripin ilacını yırtıp içindeki beyaz ilacı bir kaba koyuyorsunuz ve üzerine de vazelin ilave edip karıştırıyorsunuz.bu formülü çatlayan ayaklara kuruyan ellere sürebilirsiniz çok etkili.Kuzenimin topuklarındaki çatlaklar artık o kadar derinleşmiştiki 2 günlük bir denemeden sonra topukları pürüzsüz bir hal aldı.Umarım sizlerde fayadasını görürsünüüz şekerler

hemen gripin alıp deniyorum. Tşk.

Back
X