- 28 Aralık 2012
- 167
- 5
- 118
- 42
Herkese selam..kizlar lafi uzatmadan konuya girecem.uzun yillardir yuzumde gecmeyen gunes lekelerim vardi,boyle kahverengi kahverengi sinir bozucu cil seklinde lekeler ve buna ek olarak sivilce lekelerim..neyse gelelim maskeye..2 avuc pirinci oguttum,un haline getirdim.(isin en zor kismida bu zaten)1 tatli kasigi pirinc ununa biraz sut ekledim..karisim krem kivaminda olmali..sonra yuzumun her tarafina guzelce surdum..tabi once yuz temizleme jelimle yuzumu yikadim..20 dk beklettim sonunda ilik suyla yikadim..bugun 15.gunum..sonuclarindan inanilmaz memnunum..yuzum resmen beyazladi..lekelerim yuzde 70 azaldi,yani belli belirsiz bir hal aldi..yuzum canlandi ve berraklasti..sivilce lekelerimde yuzde 50 oraninda azaldi..okudugum sitede 1 ayda sonuc alinir diyordu ama bell
llln 15 gunde bu sonucu aldim..haftada 3 kez uyguladim..tabi birakmiyorum devam edecem..1 aydan sonra haftada 1 ya da 2 ye dusururum.iste denenmis sonuc bu hanimlar..maskeden sonra nemlendiricinizi surmeyi unutmayin..umarim yardimci olabilmisimdir..birde kizlarllf