Lekeler, Çiller mucize pirinc maskem ve sonuclari

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nurcinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
167
5
118
42
Herkese selam..kizlar lafi uzatmadan konuya girecem.uzun yillardir yuzumde gecmeyen gunes lekelerim vardi,boyle kahverengi kahverengi sinir bozucu cil seklinde lekeler ve buna ek olarak sivilce lekelerim..neyse gelelim maskeye..2 avuc pirinci oguttum,un haline getirdim.(isin en zor kismida bu zaten)1 tatli kasigi pirinc ununa biraz sut ekledim..karisim krem kivaminda olmali..sonra yuzumun her tarafina guzelce surdum..tabi once yuz temizleme jelimle yuzumu yikadim..20 dk beklettim sonunda ilik suyla yikadim..bugun 15.gunum..sonuclarindan inanilmaz memnunum..yuzum resmen beyazladi..lekelerim yuzde 70 azaldi,yani belli belirsiz bir hal aldi..yuzum canlandi ve berraklasti..sivilce lekelerimde yuzde 50 oraninda azaldi..okudugum sitede 1 ayda sonuc alinir diyordu ama bell:3:llln 15 gunde bu sonucu aldim..haftada 3 kez uyguladim..tabi birakmiyorum devam edecem..1 aydan sonra haftada 1 ya da 2 ye dusururum.iste denenmis sonuc bu hanimlar..maskeden sonra nemlendiricinizi surmeyi unutmayin..umarim yardimci olabilmisimdir..birde kizlarllf

Herkese selam..kizlar lafi uzatmadan konuya girecem.uzun yillardir yuzumde gecmeyen gunes lekelerim vardi,boyle kahverengi kahverengi sinir bozucu cil seklinde lekeler ve buna ek olarak sivilce lekelerim..neyse gelelim maskeye..2 avuc pirinci oguttum,un haline getirdim.(isin en zor kismida bu zaten)1 tatli kasigi pirinc ununa biraz sut ekledim..karisim krem kivaminda olmali..sonra yuzumun her tarafina guzelce surdum..tabi once yuz temizleme jelimle yuzumu yikadim..20 dk beklettim sonunda ilik suyla yikadim..bugun 15.gunum..sonuclarindan inanilmaz memnunum..yuzum resmen beyazladi..lekelerim yuzde 70 azaldi,yani belli belirsiz bir hal aldi..yuzum canlandi ve berraklasti..sivilce lekelerimde yuzde 50 oraninda azaldi..okudugum sitede 1 ayda sonuc alinir diyordu ama bell:3:llln 15 gunde bu sonucu aldim..haftada 3 kez uyguladim..tabi birakmiyorum devam edecem..1 aydan sonra haftada 1 ya da 2 ye dusururum.iste denenmis sonuc bu hanimlar..maskeden sonra nemlendiricinizi surmeyi unutmayin..umarim yardimci olabilmisimdir..birde kizlarllf

Pirinci nasıl öğüttün canım =

pirinci nasıl öğüttün bir kez denemiştim becerememiştim

Kizlar kusura bakmayin tlfndan yaziyorum biraz zor ve gec oluyor..hemen soyliyim pirincleri rondoya attim o sekilde oguttum..en zoruda bu zaten...yarim saatten fazla ugrastim ancak yarim nescafe fincani gecik cikarabildim..hatta 1 saate yakin ugrastim..rondoyu ara vere vere calistirdim..valla yarim saatin sonunda bile pirinclerim ancak kirik pirinc seklini almisti..1 saate yakin devam ettim,bu arada makina sesinden basima agrilar girdi elim uyustu rondoyu calistirmaktan...neyse 1 saate yakin rondoda devamli oguttum,sonra baktim iyice ufalandilar aldim rondodan pirincleri tel suzgecte eledim..alttaki kaba un halinde olanlar dokuldu zaten..dedigim gibi yarim nescafe fincanindan fazla cikti..kalanlarida yani iyice ufalananlarida sakladim baska zaman yaparim diye...en azindan ilki kadar ugrastirmaz..bekliyorlar kenarda yarin yapsam iyi olacak iyice azaldi cunku pirinc unum...umarim yardyimci olabilmisimdir..kib

Kizlar birde unutmadan soyliyim disari cikarken mutlaka gunes korumasi iceren kreminizi surun..benim cilt tipim kuru ve hassas oldugu halde hicbir sekilde alerji kizariklik,kasinti falan yapmadi..yanlizca maskeyi cikartirken once guzelce suyla yumusatin sonra yavas yavas fazla ovalamadan bol suyla yikayin..ben ilk yaptigimda maskeyi fazla islatmadan kuru kuru ovalayip cikartmaya calismistim ,ayni zamanda peeling etkisi yapar diye ama yuzum kipkirmizi olmustu ve kuruyan pirincler hafif yuzumu cizmisti..sonraki uygulamalarimda bol bol islatip yumusattim ve nazikce yikadim bir daha ayni sorunu yasamadim..bu da onemli bir not kizlar

Kizlar birde unutmadan soyliyim disari cikarken mutlaka gunes korumasi iceren kreminizi surun..benim cilt tipim kuru ve hassas oldugu halde hicbir sekilde alerji kizariklik,kasinti falan yapmadi..yanlizca maskeyi cikartirken once guzelce suyla yumusatin sonra yavas yavas fazla ovalamadan bol suyla yikayin..ben ilk yaptigimda maskeyi fazla islatmadan kuru kuru ovalayip cikartmaya calismistim ,ayni zamanda peeling etkisi yapar diye ama yuzum kipkirmizi olmustu ve kuruyan pirincler hafif yuzumu cizmisti..sonraki uygulamalarimda bol bol islatip yumusattim ve nazikce yikadim bir daha ayni sorunu yasamadim..bu da onemli bir not kizlar

CAnım direk pirinç unuyla da yapabilrsinnnn.. ben bi videoda izledim pirinç unu tavsiye ediliyor. :) bende denicemmm

Canim,pirinc unuyla ayni etkiyi verirmi bilmiyorum ..o sekilde denemedim ne bileyim pirincten kendim yapayim daha dogal olsun dedim..okudugum suna dumankayanin tarifinde de evde oguttugunuz pirinc ununu kullanin diyordu..hazir pirinc unu evet belki alernatif olabilir

Canim,pirinc unuyla ayni etkiyi verirmi bilmiyorum ..o sekilde denemedim ne bileyim pirincten kendim yapayim daha dogal olsun dedim..okudugum suna dumankayanin tarifinde de evde oguttugunuz pirinc ununu kullanin diyordu..hazir pirinc unu evet belki alernatif olabilir

bende bunu baya araştırmıştım geneli pirinç unuyla yaptı o yüzden dedim pirincin üzerine sıcak su ekle beklet suyunuu bi yere koy düzenli olarak tonik gibi kullan onu daa duydum etkisini arttırıyor maskenin :)

Ne kadar süre sonra gecti lekelerin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CNM ya benm sivilcelerim var ve geçmeyen lekeler bunun için burda bir arkadaşımızn formülünü uyguladım limon ve karbonat ama ilk günler güzeldi iyileşme var gibiydi ama sonra yine sivilceler ve lekeler var sanki anlık bşi gbi geldi . senin formülünde öylemi acaba canm bana yardımcı olabilirmisn senn formülünü uyguluyacağm ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum lekelerim sivilcelerimin yok olmasını istiyorum . acaba işe yararmı ?

Maskeye devam ettin mi? Gelişmeler nasıl?

Back
X