- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar ben bu çayıı azcık değiştirippp öyle yapıyorum aynı tarifin içine biraz maydonoz ve 2 yemek kaşığı papatya atıyorummm..yemek sonraları içiyorum..bakalım sonuç ne olacak?
2 tarifi karıştırdım ben umarım etkili olurra.s.
bende yarın baslıyacagımm..
umarım faydası olur
nazlıcım bebğin masallah ne kadar büyümüs cok tatlı ya yeim ben onu evet tatlım bende işe yaradı 2 kılo verdim 1 haftada simdi tekrar yapıcam ama malzemem yok haftasonu vana gidince alıcam
bu topiğin düşmesini istemiyorum hwerkes faydalansın istiyorum. bende bu iksiri kullanıyorum ama haftada 4 gün yinede işe yarıyor bazen 1 bazen yarım kiilo veriyorumm
110 kiloyum ne yazıkkıaslında ıradem zayıf sanırım yoksa bır ıkı gun bıle yapsam cabuk kılo verebılıyorum ben ama yınede uzgunum,yerı geldı hayata kustugum oldu sırf bu kılo yuzunden,ne hazır kıyafet bulabılıyorum ne ıostedıgım hgıbı gıyınebılıyorum,bıranonce zayıflamam sart artık...ınsallah zayıflayacagım ama artık buı sefer,bembeyaz gelınlıkler ıcınde cok guzel olmak ıstıyorum cunku ama bu halde guzel olamayacagım kesın
sen bitanesin arkadasım bunlar tamamen samımı duygularım ınan yalan yok :)
82 kilodan 79 a inmemde yardımcı oldu ..ben şunuda söylemeden geçemicem ben sürekli yapamadım belli haftalarda yaptım ve bu haftalarda kesinlikle kilo verdim..bu iksir yağ yaktığı için dolayısıyla inceldim..ESMA KESKİN iyiki bu iksiri bizimle paylaştın canımm a.s.nurcanöğretmen peki bu iksirle toplamda kaç kilo verdin.yanında diyet varmı.yani sıkı diyet yoksa sadece yediklerinemi dikkat ettin:enbuyukkk:
bazı arkadaşlar bu iksirin içine zencefilde attıklarını söylemişler.nekadar attınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?