- Konu Sahibi AnneyimBen
Arkadaşlar Bu Formüller Dengeli Beslenme Ile Desteklenmediğinde Bir Işe Yaramaz. Ve Spor Da Tabi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bun içine zencefil de atalıcağını duymuştum çünkü zencefilde metaboolizma hızlandırma ya yardım cı ven ben attım içtim
ben icdim 8kilo verdim yemekden sonra icirdim ben bende cok ise yaradiMalzemeleri aldım ve yaptım hatta akşam yemeğinden sonra bir kupa içtim tadı hoş kokusu bi harika buram buram karanfil koktu heryer ama hala kararsızım yemekten öncemi sonramı diye fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun...
merhabalar zencefili araştırdım iştah açar yazıyo metabolizmayla ilgili hiç bişey demiyo:teytey:
ben icdim 8kilo verdim yemekden sonra icirdim ben bende cok ise yaradi
Malzemeleri aldım ve yaptım hatta akşam yemeğinden sonra bir kupa içtim tadı hoş kokusu bi harika buram buram karanfil koktu heryer ama hala kararsızım yemekten öncemi sonramı diye fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun...
tebık ederım senı 8 kılo yalmızca bu karısımlamı verdın yok sa takvıye kullandınmı artı dıyet yaptın canım tesekkur ederım