Mucize Zayıflama İksiri

kıslarrrr.. özellikle faydası olmayan diyen arkadaşlara sesleniyorum.. sadece bunu içerek bir mucize beklememyin.. bogazınızı keserek.. sspor yapmadan hiç bişey olmaz .. kandırmayalım lütfen kendimizi... için yediklerinizede dikkat edin sporda yapın denemedim ama eminim faydası olacaktırra.s.

e spor yapacak olduktan sonra bide bunu niye içeyimki önemli olan hem yicen spor yapmican normal hayatına devam ederken sadece bunu içerek zayıflamak.yemegi kesip spora başlayınca o zaman ne içsen metabolizman çalışır.çünkü zaten spor başlı başına metabolizmanı çalıştırır yokmu kızlar benim istediğim gibi bi tarifff.:icecream:demekki bunların hiç biri özel formül falan değil.tek başına beni zayıflatırmı hayır.:içelim:

slm kızlar ben bu çayı 1 haftadır uyguluyorum( diyet + spor ile), neden denedim diye sorarsaanız içindeki herşey metabolizmayı hızlandırıcı, karabiber tarçın olması bile zaten yeterli zaten, ben günde 3 defa aç karnına içip bişeler yemek için yarım saat bekliyorum.şimdiye kadar 4 kilo verdim ama bariz bi incelme var şimdi regl dönemim geldi asıl sonuçları 1 hafta sonra göreceğimi düşünüyorum.. inşallahhhh. bakalım faydası olursa hemen haberleri yollarım...

merhaba arkadaşlar bende bu iksiri dün akşamdan beri içiyorum bugünde diyete başladım birhafta sonra sonucunu yazarım sıcakken tadı güzel oluyo soguyunca pek güzel degil kocişim bile iksirin tadını çok begendi aman onun ihtiyacı yok bide o içerse bana kalmaz dimi

Malzemeleri aldım ve yaptım hatta akşam yemeğinden sonra bir kupa içtim tadı hoş kokusu bi harika buram buram karanfil koktu heryer ama hala kararsızım yemekten öncemi sonramı diye fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun...

Malzemeleri aldım ve yaptım hatta akşam yemeğinden sonra bir kupa içtim tadı hoş kokusu bi harika buram buram karanfil koktu heryer ama hala kararsızım yemekten öncemi sonramı diye fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun...
ben icdim 8kilo verdim yemekden sonra icirdim ben bende cok ise yaradi

merhabalar zencefili araştırdım iştah açar yazıyo metabolizmayla ilgili hiç bişey demiyo:teytey:

ilaydacım ben bunu ender saraçtan duymuştum dobra dobrada kök zencefil metabolizmayı hızlandırır demişti a.sve aynı zamanda nette gezinirken bunu deneyen arkadaşın yorumunu okumuştum ama sen bilirsin ben katıyorum ayrıca angelia jolie zayıflamak için zencefil çayı içmiş 3 hafta gibi sürede 11 kilo vermiş tabi sporla berabera.s

Tarife uygun hazırladığın zaman 2-3 litre içecek oluyor. 4-5 gün kadar gidiyor o da...

canım bence yemekten önce daha ii çünkü o seni şişireceği için hemde az yemek yedirecektir daha faydalı bence

sadece bi kaç kere içebildim dahada içemedim..faydası gerçekten var yaa
ilgisini çekenlere tavsiyemiz muhakkak içmelisiniz (=

Back
X