Mucize Zayıflama İksiri

Bu iksiri içmenin kolay bir yolunu buldum nihayet:)Arkasından 1 tatlı kaşığı nar ekşisi de içiyorum.Çok iyi oluyor.sirke ve iksire devam.Hala yediklerime dikkat etsem de bazen sapmalar olabiliyor.Abartmamak koşulu ile.Ayrıca bugün bir arkadaşımla kilolar üzerine sohbet ediyorduk.Diyetisyeni ona demiş ki kilo sabitlenince ve bir azalma olmuyorsa kabağı dilimleyerek haşlamasını ve üzerine yağsız yoğurt sürerek yemesini tekrar zayıflama sürecine gireceğini söylemiş.Bu arkadaşım 25 kg gibi ciddi bir şekilde eksilmişti.

kızlar yaaa:1no2:
ben dun bu karısımı yaptım ıctım ıcıne karanfıl kymayı unutmusum bırde toz tarcın attım..meger rulo tarcın farklıymıs..sımdı benım cay olmadımı..toz tarcınla rulo tarcın bırsey farkettırırımı..hadı karanfılı cayı ısıtırken ıcıne atarımda tarcın ne olacak yardım lutfen...

kızlar yaaa:1no2:
ben dun bu karısımı yaptım ıctım ıcıne karanfıl kymayı unutmusum bırde toz tarcın attım..meger rulo tarcın farklıymıs..sımdı benım cay olmadımı..toz tarcınla rulo tarcın bırsey farkettırırımı..hadı karanfılı cayı ısıtırken ıcıne atarımda tarcın ne olacak yardım lutfen...

canım bence bir şey olmaz ama diğer sefer tarife uygun yapmaya çalış onu kullan şimdi çünkü 2 günde biter elindeki su :içelim:

güselim eger miden sorunluysa sakın içme ben de yaptım içtim 4 gün ama 5.ci günde gece 5 de hastaneye zor gittim midemi mafetti karabiber ve limon sakın içme derim bende ülser başlangıcı varmış bunuda o gün öğrendim genelde agrıodu miğdem ama pek önemsemedim bunuda içince hastalandım burdan midesi sorunlu olanlara duyrulurr

arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. ben bu çayı yaptım 1. gün diyetimi yaptım 2. gün diyetimi bozdum yememe dikkat etmeme rağmen çayımı düzenli olarak sabah ve akşam bir bardak içtim ama bugün sabah tartıldığımda 500 gr gittigini gördüm (kilo çizelgemi degiştiremiyorum) pazartesi diyet + bu çayı yapcam gelişmeliride size yazarım.

2-3 haftadır kullanıyorum ama düzenli değil rejim de yapmadım heralde o yüzden kilo vermedim ama dünden beri diyetteyim umarım faydası olur sonucu sizlere bildiririm :)))

mrbb hanımlar valla hepinisin parmaklarına sağlık çok güsel bilgi paylaşımları bunlar.ya bişi sorucam bn şimdi sirkeli tarifimi yapayım yoksa bu elma+tarçın+limon u mu.sizce hangisi daha etkili.yrdımcı olursanıs sevinirim.öptüm hepinisssiii

3 gün oldu ıcmeye baslayalı yanında yesil cayda ıcıyorum..insallah sonucu ıyı olur..gelısmelerden mutlaka haberdar ederım canımyerimseniben

ya cnm bi etki oldumu zayıfladınmıı ? ya bnde başladımm inş veririm faslalıkları.60 kilo olmuşumm eski halime gelmem lasımm.boyumda çok kısaa senağlama

ya cnm bi etki oldumu zayıfladınmıı ? ya bnde başladımm inş veririm faslalıkları.60 kilo olmuşumm eski halime gelmem lasımm.boyumda çok kısaa senağlama

canım bı kur kürü bitirdım yanlız gecen tartıldım 67.5 yazdı...oysa baslamadan 66.4 tum ..off bılmıyorum yaa..am göbek sıskınlıgım ındı..ben lahanayı denemek ıstıyorum

arkadaşlar ben bu iksiri uyguladım 2 hafta kadar ama malesef bir faydasını görmedim sanırım her bünyede faydalı olmuyor sonra bunu bırakıp iki hafta kaynattığım soğanın suyu ile limon karışımına başladım kahvaltıdan önce ve bazen akşam yemeğinden önce 2 hafta onu uyguladım ve iştahım tamamen kesildi 2 kilo verdim 60 tım 58 oldum ve soğan suyunu bıraktım iştahım kesildiği ve düzenli beslendiğim için biraz daha kilo verdim şu anda 56,5 kiloyum şimdi lahan kürünü uygulamayı düşünüyorum 4 - 5 kilo daha fazlam var göbeğim çıkıyo mekik çekmeye çalışıyorum birde basenler için bacak hareketleri inşaAllah kalan kilolarıda verebilirim...

hiç bi işe yaramadı senağlama neden böyle oldu ki? bence bünyeye göre değişiyo etkisi :çok üzgünüm: ben nasıl zayıflıcam yaa :1shok:

gecenin 1 buçuğunda saatlerdir sizlerin yazmış olduğunuz zayıflama ile ile ilgili bütün yazıları okudum nerdeyse arkadaşlar ve ben karar verdim zayıflamay zaten karar vermiştim ama nasıl başyacapımı bilmiyorudm kararım şudur :
5 i bir yerde çayı
lahana suyu kürü ve
şimdi sizlerin yazmış olduğu tarif tarçınlı kara biberli

ne dersiniz bu kadar karışımı birden içersem kiloyu veririmiyim yoksa ben gidici mi olurum bu kadar karışımdan sonra

artık yoruldum valla her mağzaya gidince çup diye içine sığa bileceim bir pantolon bulamamaktan rahatca alış veriş yapamamaktan ne yapsam allahım artık da şu 15 kiloyu versem ya :.........

arkadaşlar bahsettiğini iksir metabolizma hızlandırıcı canlarım hemen kilo verilmez sabredin sizin inadınız gibi vücutta inat ediyor yenilmeyin..ben neden kilo aldığımı buldum su içmiyorum şimdi 2,5 lt lik şişe yanımda .birde elma sirkesi bal 1 kaşık.1 bardak su sabahları tabi midenizde problem yoksa.

kilo veren yok mu ya neden cevap yazmıyosunuz):

tatlim ben verdim hemde 10 kilo sengözlerimebaksanab süper bişi baska seylerle oyalanmayın... zaman kaybetmeden buna baslayın süper bişi ama ben toz karabiber kullandım :dance: bu on kiloyu bir buçuk ayda verdim bilginize:icecream:

Arkadaşlar son sayfada lahanadan çok bahsedilmiş. Geçen hafta ya bu forumda ya da başka bir yerde(internette) okuyup öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Hipotiroid rahatsızlığı olanlar lahana tüketiminde dikkatli olmalıymış. Çok tüketilmemesi gerekiyormuş. Sevgiler...

arkadaşlar,37 sayfayı birden okyamadım...laksatif etkisi var mı,yani bu çayın bağırsakları çalıştırma özelliği var mı?

arkadaşlar ben de bu karışımı 2 gün önce okudum ve yaptım.böbrekleri çalıştırıyor.o yüzden normalden bir az fazla su içmek gerekiyor.bağırsaklara etkisi yok diyebilirim.bir de kilo kaybı yaşamayan arkadaşlar varmış.bence tuzu keserseniz etkisini görürsünüz.çünkü biliyosunuz tuz su tutucu özelliğe sahip.ben 2 günde yaklaşık 1 kilo attım.

tatlim ben verdim hemde 10 kilo sengözlerimebaksanab süper bişi baska seylerle oyalanmayın... zaman kaybetmeden buna baslayın süper bişi ama ben toz karabiber kullandım :dance: bu on kiloyu bir buçuk ayda verdim bilginize:icecream:

cnm dıyet flan yaptnmı yksa sdc bnu mu ıcerek zayıfladn :uhm:

Back
X