Saç Bakım Ürünleri mucizeleri paylaşalım

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
saçları kuru ve nemsiz olan yalnız ben olmadığıma hemfikiriz :) bu yüzden diyorumki herkez kendi mucizesini yazsın ve birbibirimize bu konuda destek olalım olur mu. Varmı bi fikri olan veya deneyip memnun kaldığı bi yöntemi bulunan ?

Mucize denecek bir ürünle karşılaşmadım ama hc nin şampuanını çok beğenmiştim.

Aslında öyle çok sağlıksız değil saçlarım doğal sarışınım ve yazın saçlarım pilatine kadar açılıyo bende sıkılıyorum haliyle 21 senedir sarıdan boyattım koyu renge saçım nemsiz kaldı

Baden yağı ve hint yağı ayrıca bol su içmek ben böyle buldum yöntemi

saçları kuru ve nemsiz olan yalnız ben olmadığıma hemfikiriz :) bu yüzden diyorumki herkez kendi mucizesini yazsın ve birbibirimize bu konuda destek olalım olur mu. Varmı bi fikri olan veya deneyip memnun kaldığı bi yöntemi bulunan ?
Saçları kuru ve nemsiz olan üstüne bi de sedef hastalığı olan biri olarak size şunu önerebilirim. Doktorum bebe şampuanı kullanmamı önermişti doğal olduğu için ancak saçımı daha da berbat kuruttu. Ben de yves rocher markasının kuru saçlar için olan şampuanını kullanıyorum iyi geldi saçlarıma. Bir de saç losyonu varmış onu denemedim. Ayrıca saçları nemlendiren doğal bitkisel yağlardan alıp duştan önce saç diplerine sürüp 1 saat bekletirseniz çok faydasını görürsünüz :)

40 çeşit yağ var aktarlarda bulabilirsiniz,birde aloe veranın bir yağı var banyodan sonra nemli saça sürülüyor. O benim mucizem işte :)

Saçları kuru ve nemsiz olan üstüne bi de sedef hastalığı olan biri olarak size şunu önerebilirim. Doktorum bebe şampuanı kullanmamı önermişti doğal olduğu için ancak saçımı daha da berbat kuruttu. Ben de yves rocher markasının kuru saçlar için olan şampuanını kullanıyorum iyi geldi saçlarıma. Bir de saç losyonu varmış onu denemedim. Ayrıca saçları nemlendiren doğal bitkisel yağlardan alıp duştan önce saç diplerine sürüp 1 saat bekletirseniz çok faydasını görürsünüz :)
Geçmiş olsun öncelikle eşimde saç dökülmesi olmuştu evlenirken bebek şampuanı kullandı ve sirke dökülmeyi dırdurdu ama saçları sertleşmişti

40 çeşit yağ var aktarlarda bulabilirsiniz,birde aloe veranın bir yağı var banyodan sonra nemli saça sürülüyor. O benim mucizem işte :)
Canım ben aloe vera yetiştiriyorum ama. Yüzümden başka biyere kullanmadım hiç adı ney yağın

Ersagın sac bakom yagını kullandım ıyı gelmıstı baya nemlı saca uygulanıyor durulanmıyor, bırde ara ara banyodan once tatlı badem yagı, cevız yagı, yumurta brde zeytınyagını karıstırıp surerdım

bı keresınde avokado okudum bı yerde onu da yaptım anacım kabus gıbıydu :D arıtamadım sacımdan uzun saclardan avokado parcalarını cıkarana kadar ımanım gevredı

Canım ben aloe vera yetiştiriyorum ama. Yüzümden başka biyere kullanmadım hiç adı ney yağın

Genelde hobby mağazalarında olur.
Ben bunu sürüyorum yumuşacık oluyor saçlarım.
Diğer türlü çok kötü.

Eklentiler

• C23ECE6E-6202-44F7-882C-6856699B2BC0.webp
    C23ECE6E-6202-44F7-882C-6856699B2BC0.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 81
Benim mucizem şehir değişikliği. Ankara’nın suyuyla devamlı nemsiz olan saçlarım ne bileyim bir İstanbul suyu, Antalya suyu gördü mü coşuyor. Kanıtlanmıştır.

Benim mucizem şehir değişikliği. Ankara’nın suyuyla devamlı nemsiz olan saçlarım ne bileyim bir İstanbul suyu, Antalya suyu gördü mü coşuyor. Kanıtlanmıştır.
ankara suyu en iyi şampuan saç kremiyle maskesiyle bile saçı pırıl pırıl bakımlı yapmıyor haklısın.kaşınıyor bir de bitli gibi ara ara.çayyolu suyu böyle en azından

Ersagın sac bakom yagını kullandım ıyı gelmıstı baya nemlı saca uygulanıyor durulanmıyor, bırde ara ara banyodan once tatlı badem yagı, cevız yagı, yumurta brde zeytınyagını karıstırıp surerdım

bı keresınde avokado okudum bı yerde onu da yaptım anacım kabus gıbıydu :KK70: arıtamadım sacımdan uzun saclardan avokado parcalarını cıkarana kadar ımanım gevredı
:D canım ya

Back
X