Mucizeme Az Kald

Öncelikle geçmiş olsun Elgiz...
Transser PGT olup olmamasına bağlı biraz...PGT yaptırırsak çarşamba, yaptırmazsak salı.
Senin ne zaman transfer?

saol canım pgt ne ya bizimde sperm sayısı cok düsük ama öle bise demediler bizeee

feraye canım senin 6 embriyon olmadımı yani PGT ne ay kafam karıstı benim yahu

Elgiz PGT embriyolara 3.gün yapılan bi test, bu test sonucunda embriyoların sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor...Sen nerde yaptırıyorsun tedavini?

Elgiz PGT embriyolara 3.gün yapılan bi test, bu test sonucunda embriyoların sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor...Sen nerde yaptırıyorsun tedavini?

anladım canım hayırlısı bakalım ama bana böyle biseyden bahsetmediler ki:1shok:benim zaten 4 yumurtam toplanmıstı ikisi döllenmis allahıma sükürler olsun bugun aradım bakalım yarın haber verirler galiba herseyin hayırlısı olsun hakkımızda ben memorialde tedavi görüyorum canımm

Memorial hakkında hep iyi şeyler duydum canım...ınşallah ikisi de tutar, ikizin olur hayırlısıyla...ıyi geceler..

canım benim çok geçmiş olsunnn :teselli: üzüldüm dikkat et lütfen
beni dün merkezden akşama doğru aradılar salı günü gelin görüşelim dediler büyük ihtimal trasferiniz olur dediler yumurtalarımı sordum bilgi vermedi :1no2: gelince doktor beyle görüşürsünüz dedi :çok üzgünüm: neden böyle oldu anlamadım yolunda gitmeyen bişey mi var acaba senağlama

kızlar selam...............inş bu yaz guzel olacak herşey yureğınızı ferah tutun............inş rabbım guç versın..........bebişler sıkısıkı tutunsun bızlere...........
elgızcım ......çok geçmış ols canım..inş bebişlerın sana tutunur.............zelacım ...sanada başarılar canım.........kucaklar dolsun innşşşşşşşşşşşşşşşşş.

canım aklına kötü bisey getirme lütfenn inan ben inanıyorum hepimiz hamis kalıcazzz bende demin aradım banada bugun bilgi vermediklerini söylediler yarın arıcaz dediler benimde aklıma kötü seyler geldi senağlamaama sonra aklıma kötü seyler getirmicem dedim kaderimizde varsa yasıcaz böyle düsün icini rahatlat canım insallah olursa aynı ayın hamişleri olacaz ay ne güsel paylasımımız artacak insallah hayırlısı olsun canım hihoyyyt

aleyküm selam canımm cok saol canım iyi deileklerin icin allah razı olsun canım ya ne kadar ihtiyacımız var sizin iyi dileklerinize dualarınıza evet ya ayagım icin tesekkür ederim kaza geliyorum demezdelikafadulden canım sen hamismisin bebeğini rabbim korusun cok öptümm canım dualarını eksik etme olurmu

Memorial hakkında hep iyi şeyler duydum canım...İnşallah ikisi de tutar, ikizin olur hayırlısıyla...İyi geceler..

canım benimmm:1hug:cok saolll iyi dileklerin icin insallah aynıı duada benden insallah sneinde ikizin olurr icimi rahatlattın valla canım az kaldı bakalım

canım elgızcım benım transferım çarşamba olcak.............inş dediğin gıbı hamış olurum rabbım o lısteye koysun hepimizi...hadı canım senı umutla beklıyorum umut ol ............inş sevınecez senınle............inşşşşşşşşşşş

hihoyyyt
ayyy canım insallahhhh dualarım sneinle insallah bebelerimize kavusucazz ben buna inanıyorummm hihoyyythihoyyytinsallah buradan yazıcaz hamisizzz diyeeesenağlama

elgızım canım yenı gordum konunu.
insallah hersey yolunda gıder ve güzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:
ALLAH ım bu mutlulugu sanada yasatır insallah.:Saruboceq:
dualarımız senınle canım.

elgızım canım yenı gordum konunu.
insallah hersey yolunda gıder ve güzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:
ALLAH ım bu mutlulugu sanada yasatır insallah.:Saruboceq:
dualarımız senınle canım.

yaaaa sen nerdesin ya yasıyomusun kıssskötükedihüsocanım cok saoll bakalım transferde olsaydı artık beklicektim hayırlısıytla sen nasılsın umarım hersey yolundadır hamisim diyebilecmiyim acaba senağlama

kıslarrrr benim bugun transferimm bana dua edin saat 4 5 gibi olcakmıs
cok heycan lıyım cok korkuyom ya bana emriyom hakkında bise demediler cok uyus oldum ordamı dicekler ya bu idrar olayı zorlucek beni bu son asamada bitseydi allahım bu yolda olan tüm arkadaslarıma yardım et feraye zelis sizin transfer ne zaman habersiz bırakmayın beni emi herseyin hakkımızda hayırlsıı

canim insallah bugun bebislerini alip geliceksin insallah sna sikica tutunurlar

canım ınsalllah transferın ıyı gecmıstır ve hersey yolundadır.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…