elgom nasılsın canım bebişlerin nasıl kızz su transferinde olsa bi nasıl rahatlıcan sıra balıma geliyo balkafa kaydirigubbakcemile2
Öncelikle geçmiş olsun Elgiz...
Transser PGT olup olmamasına bağlı biraz...PGT yaptırırsak çarşamba, yaptırmazsak salı.
Senin ne zaman transfer?
Elgiz PGT embriyolara 3.gün yapılan bi test, bu test sonucunda embriyoların sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor...Sen nerde yaptırıyorsun tedavini?
canım benimm hosgeldin ay cok gecmis olsun ya neden böyle zor gecti sizin ya her bünye farklı cevap veriyo narkoza iste neyse atlattık bende sana basıma geleni anlatayım gül biraz simdi gece uyuyorum sabah erken kalkıcaz ya toplama icin ben uyuyamadım heyecandan korkudan esimi rahatsız etmiyeyim üzerinden atlamıyayım diye yatagın yanından gecerken ayagımı pufa carptım cok siddetli bir sekilde ama bir cıglık attım sorma delikafaduldensabaha kadar sızlamasından uyuyamadım megerse catlamıs ve ben o ayakla zar zor toplamaya gittim seksekliyerek ayyy ayagımın acısından artık toplama aklıma gelmiyodu o zamanı atlattım ama ayagımdan cok cektim neyse 4 yumosum toplandı delikafaduldencok sükür bugun aradım 2 si embriyo olmus galiba sizi arıcaz dediler cok sevindim insallah bebelerim beni bırakmazlarr size cok dua ettim hep aklımdaydınız senin durumun ne oldu hayırlı haberlerini bekliyorumm yaz olurmu
canım benim çok geçmiş olsunnn :teselli: üzüldüm dikkat et lütfen
beni dün merkezden akşama doğru aradılar salı günü gelin görüşelim dediler büyük ihtimal trasferiniz olur dediler yumurtalarımı sordum bilgi vermedi :1no2: gelince doktor beyle görüşürsünüz dedi :çok üzgünüm: neden böyle oldu anlamadım yolunda gitmeyen bişey mi var acaba senağlama
kızlar selam...............inş bu yaz guzel olacak herşey yureğınızı ferah tutun............inş rabbım guç versın..........bebişler sıkısıkı tutunsun bızlere...........
elgızcım ......çok geçmış ols canım..inş bebişlerın sana tutunur.............zelacım ...sanada başarılar canım.........kucaklar dolsun innşşşşşşşşşşşşşşşşş.
Memorial hakkında hep iyi şeyler duydum canım...İnşallah ikisi de tutar, ikizin olur hayırlısıyla...İyi geceler..
canım elgızcım benım transferım çarşamba olcak.............inş dediğin gıbı hamış olurum rabbım o lısteye koysun hepimizi...hadı canım senı umutla beklıyorum umut ol ............inş sevınecez senınle............inşşşşşşşşşşş
elgızım canım yenı gordum konunu.
insallah hersey yolunda gıder ve güzel haberlerını alırız canım.:Saruboceq:
ALLAH ım bu mutlulugu sanada yasatır insallah.:Saruboceq:
dualarımız senınle canım.
canım ınsalllah transferın ıyı gecmıstır ve hersey yolundadır.:Saruboceq:kıslarrrr benim bugun transferimm bana dua edin saat 4 5 gibi olcakmıs
cok heycan lıyım cok korkuyom ya bana emriyom hakkında bise demediler cok uyus oldum ordamı dicekler ya bu idrar olayı zorlucek beni bu son asamada bitseydi allahım bu yolda olan tüm arkadaslarıma yardım et feraye zelis sizin transfer ne zaman habersiz bırakmayın beni emi herseyin hakkımızda hayırlsıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?