Mucizeme Az Kald

Elgommmmmmm keyvanım canımm sabırsızlıklaaa beklliyoruzzz haberinii.İnanıyorummmmmmm ben hamileyimm kızlarr diyee yazıcaksınnn burdannnnndelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

gece sizlerin bugun test yapacaklarin merakindan yatamadim heycanla yazmalarini bekliyorum insallah guzel haberlerle gelirler

elgo bende sonucunu dört gözle beklıyorum.
ınsallah hamılesındır canım ya cok merak ettım.

arkadaşlar canım elgız feraye şimal ..zelıha....nerdesınız merakla beklıyorımmmm..inşşşş guzel haberle gelın inşşşş

elgo gel artık yaaa valla heyecandan ölcem yaa:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:hadi yaa rosemden sonra sende güldür yüzümüzü allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah

:teytey::teytey: :teytey: :teytey:HADİİİİİ ELGOMMMM TLF DA HABERİNİİ BEKLİYROUM CANIMM HADİİİİ .:teytey::teytey::teytey:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Kızlarr ELgizinn olmamışş.Siteye gelemiceğini söylediii çokk kötüüüüü senağlamamafoldumbenAllahımmsenağlama.Sonuç 4.25 çıkmış

yaaaaaaa............çok uzuldum canım elgız ya..bı tanem çok umutluyduk......canım benım.....Çok üzgünüm çoook

elgiz bu daha 1
sen ben bu tedavide yenildik
sıra 2de en azından daha tecrübeli olacağız
üzüldüm ama dedim ya umut var içimde
sende dik dur lütfen

canım elgızım.....çok uzgunum....ben böyle sevınemıyorum canım keşke beraber sevınseydık tunm arkadaşlar...........ne olur canım ...çok uzme kendını..bebeğın gelecekk ınşş canım...............

elgiz canim rabbim buyuk verecektir elbette ama vakti var belliki boyle dusunup avutmaliyiz kendimizi bende 12 yildir bebis hasreti cekiyorum kolay degil anliyabiliyorum seni ama bosa denmemis umut dunyasi bekliyecez gorecez kaderimizde yazilani yasayacagiz dilerim tez atlatirtirsin bu gunleri !!!!

canım hayırlısı olsunn , inş. bir dahakine bebeğin seninle olurr... nolur en kısa zamanda dön aramıza üzüntünüde burada paylaş paylaş ki daha az acı versin..umut hep var canım .umudunu asla kaybetme,, Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin canımm:Saruboceq:

canım elgızım .......gel ya...........ne dıyebılırımkı...çok zor..........canım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…