Mucizeme Az Kald

kızlar 1. aşılamam tutmamıştı 2. mi yoksa tüpmü derken bebeğim kendi geldi HAMİLEYİM allah tez günde sizede göstersin

canım hayırlısı bu demekki.. sabır imtihan bunun için bizler için var dimi.. inş bizde birgün kavuşacağız meleklerimize... üzülme ne olur...

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:Dışardaymıssın sedadan aldım haberiii.Evee gelincee nete gir olurmu:çok üzgünüm:

kıslarrrr hepinizi o kadar cok seviyorumki anlatamam iyiki varsınız yaaa bugun yenildim sandık hayata birden dünya gözümün önünde durdu sandım aglamaktan beter oldum o kadar büyük bir acıydıkı sanki bebeğimi gercekten kaybettim ve öylede oldu testimin sonucu 4.25 cıktı kıslarrr keske kendimi olumsuza hazırlasaymısım ben dün gece rüyamda bile hamile oldugumu gördümm ama nasip değilmis ben simdi kendimi suclayıp duruyorum acaba hic kalkmamalımıydım ilk gün yola cıkıp eve gelmemelimiydim bir sürü soru ama cevabı yok sabah tandır dısardayız esimle beni dısarı cıkardı esim onada üsüldüm cok ya icine atıyor ama ben aglıyorum cok zor bir gündü benim icin dısarıda bebekleri görünce tekrar aglıyorum bebek kıyafetleri görünce tekrar ama gözyasım durmadı su an bile aglıyorum kendimi bırakmamam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum galiba zamana ihtiyacım var sizleride üzdümm herkes hakkını helal etsinn arkadaslar hep yanımda oldunuz ne olur dualarınızı eksik etmeyinn dıptısım canım sana inan cok üsülmüstüm ama insan yasamayana kadarda anlamıyo ne kadar zor oldugunu ins canım ikincide basarırız umudumu yitirmicem insssss sizleri cok seviyorummm allaha emenet olunnn

Canım benım senı cok ıyı anlıyorum ben bu duyguyu 3 defa yasadım ama hemen toparlanmam lazım canım bızım bebeklerımız cok nazlılar napalım ama ınan bırgun gelıcekler ama geldıklerınde guclu annelerını gormelerı lazım dımı ama hadı canım sımdı kendını ve vucudunu rahatlat ve sonra tekrar basla allahım yar ve yardımcımız olsun

Elgizcim canım...Beterin beteri var canım, dış gebelik var, düşük yapmak var..Çok yıpratma kendini...ınşallah öbür sefere olur, hatta umarım tedaviye gerek kalmadan olur...
Ben de sürekli kaygılıyım...Dış gebelik mi, kimyasal gebelik mi? Değilse bile sonra düşer mi? Düşmese bile sağlıklı doğar mı?....vs vs...Sorunlar, ihtimaller hiç bitmiyo canım...
Allaha sığınıp ona bırakmak lazım galiba...
Allahım hepimize hayırlısını versin...

canım elgızımm ne kadar zor bılıyorum canım.............ama ınankı zamanı gelınce gelecekk bebeğınnnn...........inan bıtanemmmm..............sen ıyı ol sağlıklı ol yetrekı...........inş canım guzel gunler yakındırrrrrrrrrr

mavış nasılsın canımmm

canim iyim cok sukur dun biraz belim agriyordu bugun oda yok elhamdullah bakalim hayirlisi ...
sen nasilsin canim bugun gunes sana daha parlak dogmustur eminim cok seviniyorum senin adina canim insallah burdan bebislerin guzel gelisimini senden duydukca daha mutlu olucaz !!!! vakit agir agirda olsa ilerlliyo bakalim ...

Elgizcim,cnm,şu an üzüntüden kahrolduğunu biliyorum.Sen,benim birlikte yola çıktığım arkadaşımsın.Beraber aynı zamanda bebek istemeye başladık.Aylar oldu,yıllar oldu ama biz anne olamadık.Bence çok büyük sabır gösterdik.'SABREDENLER,KARŞILIKSIZ MÜKAFATLANDIRILACAKTIR' diyor bir Ayette.Bence çok büyük bir kararlılık gösterdin.Umudumuzu hiçbir zaman yitirmeyerek,bu yolda sabırla devam etmek gerekiyor.Kuzenim 3 aşılama,2 tüp bebek yaptırdı.Hepsi negatif.3 ay önce ki denemesinde yumurtaları dondurulmuştu.Bu ay adet olmayı beklerken hamile olduğunu öğrendi.Belki senin bebeğinde doğal yoldan gelmek istiyor.Bu ay belki yola çıkacak annesi.Sevineceğimiz günler yakın.Dibe vurdun,şimdi hızla yukarı çıkıyorsun.Yukarı çıkarken,etrafında ki güzelliklerin farkına var.Ne mutlu ki harika bir eşin var.Her zaman yanında.Şükret ve çok yakında deliler gibi sevineceğin o günü bekle.Hissediyorum çok yakın.Bunlar seni avutmak için söylenmiyor Elgizcim.Seninle duygudaş,yoldaş biri olarak söylüyorum.Bayramımız çok yakın Allahın izniyle.Şimdi silkelen ve kendine gel.Ağla,hıçkıra hıçkıra ağla.Boşalt içindekileri.Sonra da bütün sıkıntılarını bir balonun içine hapset ve uçur balonu.Seni çok seviyorum cnm,mutlu kal...

evet canım vakıyt ağırda olsa ılerlıtyoooooooo.........inş canım..............ağrılar normaldır ın tutunuyodur bebışın canımm.............çok saağol bı tanemm ınşşşş

canım benim o kadar güzel anlatmıssınki icimdekileri daha ne diyeb ilirimkiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlama

saollll canım benim insallah toparlanıcammm sizleri seviyorummm

elgız canım ya..........bıtanem toparlan ınşşşşş beklıyo senı bebışın ınş bu son negatıftır canımmm

elgız canım ya..........bıtanem toparlan ınşşşşş beklıyo senı bebışın ınş bu son negatıftır canımmm

canım benimm ya cok saol insallah seninde üc mikro denemen var canım nasıl atlattın ya bana da söyle seninlede sevinemedim halay cekecektik burda ya ama merak etme moralimi toparlıyayım gelecem halaya kusura bakma olurmu yoksa cok sevindim senin adına canım benimmm sende cok zorluk cekmissin birde muallim im ya sen hep uzandınmı birde hani tarnsfer sonrası yarım saat sonra kalkabilirsiniz dediler ya ben eve geldim 3 saat yol acaba ondanmı tutmadı bak simdi bu sorular kafamı kurcalıyo benim ya ayrıca hala adet olmadım cok pis bisey ne zaman adet olacam ben ya birde sen akupunktur yaptırdın canım değilmi o nasıl etkisi varmı sence

elgizcim nedenleri çok sorgulama tatlım.insan düşündükçe fena oluyor.ben de hep nerede yanlış yaptığımı sorguladım durdum günlerce, aylarca.....ve elimde kocaman bir hiç........
en sonunda herşeyin nasip kısmet olduğuna karar verdim.....o çocuk doğacaksa ;bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ;rabbim ol dediyse sen ne yaparsan yap doğar.herşeyin bir vakti var demekki.bizim vaktimizde yakındır inşallah....
rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını versin.bu cümleyi de dualarından eksik etme.

canım bıtanemm bufftrerının dedığı gıbı çok sorgulama acıtma canını ...............kusura bakarmuyım bıtanem ne zor old bılmem mı...............yureğin acıyoo canım.............ama bılkı ınşş gecekk.............asıl sen kusura bakma..........sevınemedık beraber...........ama o mucıze beklıyooo senı...............unutma...........sen guçlu ol kı gelsın....annesı ınşş................adet olursun canım bekle ılaçların etkısıdır....canım artık kafayı takma ama sordun solım bı işler kısmet ama az yatırmılar senı ...yarım saat çok az bence hem şıre benı dort saat yollamadı ve evde ıkı gıun kalmıcan dedı...........ama bunlar dedım ya kısmet canım akupuntutrun faydasını gordum o sayfayı oku gıden çokk arkadaş varrrrrrrr............kendıne ıyı bak bıtanemmmm........dua ileeee

canım haklısın galibaaa iste insan ister istemez sorguluyo ama elimde değil evet haklsıısn nasip ve hayırlsıı bu cok önemliiii insalalh canım seninde rabbim bebeğini en kısa zamanda sana kavustursun hayıslısıyla insallahhhh :Saruboceq:

evet canım haklısın bencede ya yarım saattt nedir sanki offf ya bende ondan diyorum isteeeee senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…