Mucizeme Az Kald

kızlar............yarın ınş guzel olur bızınm ıçın yaaaaaaaaaaaa ınşşşşşşşş...nerdesıızzzzzzzzzzzzzzzz......................elgızzzzzzzzzzzzzz

kızlar hadı bakalım haberlerınızı beklıyorummmmm... bıkac gundur gıremıyodum kusura bakmayın cok takıp edemedım... herkes nasıl???? ıyı haberlerınızı beklıyorum... cok heyecanlanmayın, ınsallah hamıle oldugunuzu ogreneceksınız :)

kızlar............yarın ınş guzel olur bızınm ıçın yaaaaaaaaaaaa ınşşşşşşşş...nerdesıızzzzzzzzzzzzzzzz......................elgızzzzzzzzzzzzzz

canımmmmmm geldim ama biraz gec geldim ya bugun pazardı dısarı cıktık azcık kocisleeee canım ya benim basım dönüyo la zor duruyodum ayakta markette gidelim dedik ama ben cok öslemistim ya büyük marketlerde gesmeyi cok seviyom ama hamis kalsak artık zor gibi gözüküyoooo yarın test yapıosssssssssssssssssssssssss:CüvCüv:hade hayırlı haberlerinisi bekliyom hepimiz aynı sevincte bulusuruz insallah herseyin hakkımızda hayırlısı eger sonuc negatif cıkarsa napıcaz bilmem ama kendimizi toparlamamız lazım demi:1no2:insallah hersey güsel olucak kıslarrrrrr siziiii koccaman öpüyommm bak yarın sonucu alan gelsin emi habersiz bırakmayalım birbirimizi ayyy cok heycanlı yaaaa delikafadulden

canım sen nerlerdesin kacakkkkkkkkkkkkdelikafaduldenevet yarın test zamanımız bakalım hayırlısıııı ayvisim ya nasıl sendeki durumlar pekiiiiii

evet canım.....baktım şööle....yatıcamm uyuyamadım bu sabahhhh..........uyuyayım bıraz nasılsa sabah yıne uykum kaçacak ınşşş bu ıklemden kurtulucaz yarın............inş ya sevınççç ya huzun...............

tamam canım iyi geceler cok öpüyorumm yarın görüsürüz o zaman hayırlısı herseyinnnn

inşşşş canım ınşşşşşşşşşşşşşş...................hayırlı bereketlı mutlu bı gun lolsun yarın bızım ıçınn inşşşşşşşşşşşşş

takip etmekteyim sizi...
benimde salıya toplama işlemi yapılacak.. çok seviniyorum hamiş haberlerine..
inş yarın her ikinizde bu güzel haberi verirsiniz.. dualarım sizinle..:Saruboceq:

Kızlar,dualarım sizinle.Rabbim yarın hepinizin yüzünü güldürür inşallah da,sevincinizi paylaşırız hep birlikte.Herşey gönlünüzce olsun:)

Kızlar,dualarım sizinle.Rabbim yarın hepinizin yüzünü güldürür inşallah da,sevincinizi paylaşırız hep birlikte.Herşey gönlünüzce olsun:)

takip etmekteyim sizi...
benimde salıya toplama işlemi yapılacak.. çok seviniyorum hamiş haberlerine..
inş yarın her ikinizde bu güzel haberi verirsiniz.. dualarım sizinle..:Saruboceq:

canım seninde tedavin hayırlı olsunnn hepsi geciyo merak etme transferden sonra bekleme süreci biraz gecmiyor ama eger bir seylerle oyalanırsan geciyo ben cok evde durmuyodum öyle gecirdim canım insallah bakalım canım yarın test yapıcaz duaarınızı eksik etmeyin emiiii zemuszemus

tuanaycımmmmmmmmm nasılsın hayatım ya saol canım ya seni burda görmek cok güsel saolun kıslarrrr ya hepinizi cok seviyorumm bizleri yalnız bırakmadınız saolunnnn

:enbuyukkk:kıslarrrrr öncelikle burada cok seyimizi paylastıkkk hepinize sonsuz tesekkürler ediyorumm bizleri yalnız bırakmadıgınız icin ben bu siteye 2007 yılında ilk bebek düsündüğüm zaman üye olmustum iyiki olmusum k k dan cok sey öğrendimm iyiki rastlamısım yani buradaki herkes o kadar candan o kadar iyiki sanki herkes teker teker secilmisde gelmis buraya hepinizden allah razı olsunn her kosulda biz bir aileyizzz siziiii cok seviyorummmm canım arkadaslarımm ablalarım kardeslerimmm veeeeee:enbuyukkk:yarınn buraya insallah müjdeli haberle gelirim eger gelemessemde üzgünüm beni tekrar hic bıkmadan usanmadan dinliceksinizzz ya sizi harbiden cok seviyorum yaaa:1hug:

canım arkadaşlarım allah gönlünüze göre versin inşallah.Muallim canım seni rüyamda gördüm sonucun 100 küsür bişey çıkmış.bana da diyosun ki esra merak etme benim ki tuttuysa senin kide tutmuştur diyosun bende gece hiç uyuyamadım.Senin sonucunu merakla bekliyorum.DUALARIMIZ SıZLERLE ıNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Benide heyecanlandırdınız simdi hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…