Çok geçmiş olsun.. Allah annene şifa versin.
Bu saatten sonra işler değişmiş oluyor. Annen ciddi sağlık sorunları yaşamışken hiçbir şey annenden daha önemli değil.
Böyle olmaz. Annesi iş yaptırmıyorsa o zaman gitsin anasının evine.. o tembelmiş de herkes onun hizmetçisimiymiş? sormak lazım..Çok sinir bozucu ya.. Toplamayı bilmiyorsa dağıtmayacak o zaman.. Ben tembelim diye övünen insan olur mu yaa
annesi kzını prenses değil bildiğin saygısız yapmış.. Allah yardımcınız olsun,çok kızdım saydırasım geldi deneyse susuyorum..
Sevgi sadece konuyu okudum yazdin mi bilmiyorum ama
Hadi annene gelince ona guveniyor da
kendi evinde ne yapiyor bu gelin?
Evdeki yasam nasil?
Abin bu durumdan sikayetci degil mi?
Gelinin annesi de prenses yetistirdim saniyor da bagimli kisilik yetistirmis farkinda degil...
Aslinda iyilik yaptigini sanip, cocuguna en buyuk kotulugu yapan annelerden.
Sen yine iyi sabretmissin
ama yine bir sey deme, topu abine at o konussun...
canım okurken ağzım açık kaldı,
kardeşiniz bu kızı çok mu aradı,
sizin gibi iyi insanlarada böyle pabucumun prensesleri denk gelir.
valla herkes anne babasının gözünde prensestir, bende evlenene kadar hiç bir iş yapmadım yumurta bile kırmadım, benim kayın validemde sağolsun benden iş beklemez ama ben yinede herşeye el atarım elimden geldiğince, prenses olmak iş yapmamak değildir hele önemli bir durum hiç değildir zamanı geldiğinde annenin seni pamuklara sardığı gibi sende evlatlarını prenses yapacaksın ki kraliçe olabilesin işte o kişiye o zaman saygı duyarım ben
darmadağınık evinin prensesi
yağlanmış rafların, yığılmış bulaşıkların, tozlu yüzeylerin vs vs şeylerin prensesi
iğrenç ya
güya annenize mi haddini bildirecekmiş onlar
siz ona bi haddini bildirin bence müdahalede geç bile kalmışsınız
kızda ve ailesinde şöyle bir mantık var anladığım
para biz de hakimiyet biz de kendi paramızla rezil olcak halimiz yok
analı oğullu hizmetimizi görsünler
biz onun oğluna bakıyoz kendiside bizim ayak işlerimize baksın
kusura bakmayın ama bence burda tek suçlu erkek kardeşiniz
çalışmadığı için hem kendi eziliyo hem annesini ezdiriyo
parada elini kolunu bağladığı için sesini çıkaramıyo
Seni bilmesek konu fake ya da abartılıyo diycem . Okurken yemin ediyorum böyyylee kaldım
Böyle bi kız olabilir mi nasıl yaa_? Nasıl utanmaz yani?
Aklım mantığım almadı ki , yorum yapabileyim. Acilen el atıp anneni o edepsizlerin elinden kurtarman lazım.
Vallahi övündüler! Ömrümde görmedim böyle bir şey. Dahası insanlık görmedi
Kendi evinde yani paçaları sıvayıp girersiniz... Mutfakta yerdeki bulaşıklardan seke seke yürürsünüz. Eve baksanız müthiş, denize sıfır, manzarası harika bir daire. Fakat etraftaki dağınıklıktan gözünüz manzara falan görmez. Yıkanacak çamaşırlarını bile arabayla annesine götürür. Annesi arada yemek getirir yoksa 3 öğün dışarıda yiyorlar. Ekmek arasını bile dışardan alırlar. Hani vahşi batı filmlerinde çölde yuvarlanarak giden çalılar olur. Böyle oturur tv seyrederken falan gözünün önenden böle yuvarlanarak giden toz toplarını izlersin.
Allah iyiliğini versin :) öyle bir anlatmışsın ki gözümde aynen canlandı
Bende çok titiz sayılmam ama iğrendim tüh!. Kardeşin hayatından memnun demek ki
Bir yerde tembelliği de anlardım gerçekten anlardım
Ama kirli çamaşırları annesine götürmek ne demekŞoklardayım böyle bir şey ne gördüm ne duydum
İnanamıyorum nasıl bu kadar bomboş olabilir bir insan
Banyoyuda ayda bir yapar bu prenses
Bende pek yemek temizlik bilmezdim ama öğreniliyor karşı tarafa mahcup olmamak için yapacK bişey yok. Ayrıca evime gelen herkes yaptıklarımın tarifini ister çoğunu ilk defa netten yapmama rağmen. Ama çalıştığımdan çok üstüne düşmüyorum..
Annenize üzüldm kardeşinizede söyleyn evlerine gtsnler. Annem hasta kalabalık etmeyn zten yardmcıda olmuyosunuz diye
Kardeşim kendi finansmanı sağlandığı ve çalışmak zorunda kalmadığı için karısına bişey demiyor. Kendide hizmetçi tutmuyor ama kendi annesini hizmetçi gibi kullanıyor. Şu ana kadar "görümce" olmamak için sustum. Ama bazıları cidden zorla olduruyor!
Kicini silebiliyormy gelininiz .terbiyesiz
Cok sinirlendim biz calisiyoruz cocuk var oturamiyoruz oturdugumuz yerde yarim saat sabit ne kadar ayip yeric iceriz toplar temizler evimize geliriz yataktan surunerek cikar sabah altida kalkae cocugu anneye birakip ise gidiyoruz
Kardesinizede yaziklar olsun
Canım eleştirilen hep GELİN olmuş...AMA BENCE SORUN SENİN KARDEŞİNDE ....
Bizde ki koca modellerinden GEN aktarmak lazım...
Annesi 3 kez kriz geçiriyor stent takılıyor ...bakalım bundan sonra tavrı tutumu ne olacak?
Sonuça onlara ait başka bir ev-ocak var degil mi? Annen bu yaşta onları üst üste misafir etmek zorunda degil.
Ama evini ocagını bir kadın kadar erkek te bilmeli.
Tabii ki de MÜDAHALE ETMELİSİN.Ama bence BABANLA BİRLİKT AGIZ BİRLİĞİ EDİP KARDEŞİNİ ALIN KARŞINIZA KONUŞUN.GELİNLE MUHATAP OLMAYIN.ANLAYACAK KAPASİTE GÖREMEDİM ZATEN...BEN TEMBELİM DEMİ ANNE DİYEN DEN NE FAYDA ? HEMDE AMELİYATLI KADINCAZIN BAŞINDA???
Kardesini alın karşınıza konuşun.Pis ,dagınık yaşamak onların seçimi ,ama annenizin başına gelip bu dagınıklıgı ona yaşatmaları ve hizmet beklemeleri olacak iş değil.
Söyleyin kardeşinize bir süre sadece bir kaç saatligine ziyarete gelsin gitsinler.Haftada 1 bilemedin 2 haftada 1 yeter.annen de yatsın dinlensin yazık kadına...
Çok geçmiş olsun,sıkıntı aşılamayacak bir konu degil.bence kardeşin bariz aç kaldıgı için kendini annene atıyor:))
KENDİ DÜZEN-sizliklerinde BİR SÜRE KADERİNE MAHKUM ET...BAKALIM NE OLACAK...İSYAN BAYRAĞINI ÇEKECEK Mİ YOKSA ÖYLECE DEVAM MI ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?