Müdür dediğin böyle mi olur?

Öncelikle ders dağılımı, programı vs hepsine müdahale hakkı var idarenin. Ama size istemediğiniz halde fazla yazamaz. Ama bununla ilgili odasına gidip bana fazla yazamazsınız sizi şikayet edeceğim derseniz işleri iyice sarpa sararsınız.
Peki müdüre hanım. Söyleyin bakalım konu sahibi tehdit edilmeden nasıl bir yol çizsin?
Tabi bu 90 doğumlu arkadaş ayrıca ego sahibi onuda dikkate alınız.

Peki müdüre hanım. Söyleyin bakalım konu sahibi tehdit edilmeden nasıl bir yol çizsin?
Tabi bu 90 doğumlu arkadaş ayrıca ego sahibi onuda dikkate alınız.
Bahsi geçen amirin karakterini bilmeden burada tavsiye veremem. Bazı psikopatlar büyütüp haklı olanı haksız konumuna düşürüyor malesef. Burada kafa tut adama diyemem ya da sessiz kal diyemem. Konu sahibiyle son alıntılarımızda kapatmıştık zaten biz kendisi beni net bi şekilde anlamıştı. Söyledik bakalım buyurun okuyun

Öyle bilinçaltıma işlemiş ki bundan sonra çalışacağım okuldan bile şimdiden korkar oldum. Her idare böyle değildir di mi. Bunu duymaya çok ihtiyacım var. Korkuyorum..
Meslekteki 7. yılım , Batı'da bir ilde ve Ankara'da çalıştım.Toplamda 4 5 idareci gördüm , çoğu böyleydi.Okuldaki gruplar da aynı sizin bahsettiğiniz gibi olur genelde.İşinizi iyi yaparsanız , idarenin size gücü yetmez.İşinizi her zaman iyi yapmaya çalışın.

90 doğumlu olmasına rağmen amiriniz diye saygı mı gösteriyorsunuz? Neden 90 doğumlu diye belirttiniz anlamadım. Bende okul müdürüyüm ve öğretmenlerin bazılarından yaşça küçüğüm ama böyle düşündüklerini bilsem benim için çok şey değişirdi. Yaşla ne alakası var herkes iyi olduğu mesleği yapıyor. Ve evet amiriniz saygı göstermeniz gerekir.

Ayrıca öğretmenler ders almak için yarışır(ek ders ücreti için). Siz almamak için yarışıyorsunuz ilginç bir okul

90 doğumlu olmasına rağmen amiriniz diye saygı mı gösteriyorsunuz? Neden 90 doğumlu diye belirttiniz anlamadım. Bende okul müdürüyüm ve öğretmenlerin bazılarından yaşça küçüğüm ama böyle düşündüklerini bilsem benim için çok şey değişirdi. Yaşla ne alakası var herkes iyi olduğu mesleği yapıyor. Ve evet amiriniz saygı göstermeniz gerekir.

Ayrıca öğretmenler ders almak için yarışır(ek ders ücreti için). Siz almamak için yarışıyorsunuz ilginç bir okul

21 saatten fazlasına girmek zorunda değilsin.Dilekçe verebilirsin. Dilekçende hamile olduğunu da yazabilirsin . Müdürün sanırım havaya girmiş ! Aynı sıkıntıları ben de zamaninda yaşadım. Bu arada kötü haber hemen hemen tüm okullarda böyle celalli! Müdürler olmasa bile ders programıyla ilgili muhakkak sorun oluyor.Hocam kanamalı bir hamilelik geçiriyorum her an dusurebilirsin dedi doktor diyorum. "Ee hocam hanım sen az ders isteyince başkaları diyor ki Elif hocanın az dersi var benim de olsun" keyfimden istedim canım zaten..!!

Back
X