- 26 Şubat 2015
- 3.519
- 2.970
- 333
- Konu Sahibi minizurafa
Böyle idareceleri Allah bildiği gibi yapsın. Benim de başımda var bir tane. Arkamdan atip tutar . Allah onu da bildiği gibi yapsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz haklısınız. geçen gün burda bi öğretmen konusu vardı hem kurs istiyor hem de ders saatlerini birkaç güne toplayıp gününü azaltmaya çalışıyordu onun gibi değil burda gerçekten haksızlık var. ayrıca da 90 doğumlu adamı müdür yaparsan böyle olur, demek ki o da hak etmeden birilerinin torpili ile bir yerlere gelmiş.
AminBöyle idareceleri Allah bildiği gibi yapsın. Benim de başımda var bir tane. Arkamdan atip tutar . Allah onu da bildiği gibi yapsın.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Burda iyi insanın kıtlığını çekiyoruz.Ondan sonda da eğitim sistemi niye geri kaldı niye hersey düzensiz diyorlar .
Inşallah medeniyetin olduğu biryere tayin olursunuz . Her müdür böyle mi bilmem ama haksızlık heryerde var .
Heryer öyle emin olAllah iyi insanlarla karşılaştırsın. Burda iyi insanın kıtlığını çekiyoruz.
tmmSizin için öyle düşünseler çok şey değişirdi öyle mi? Mesela ne değişirdi haksızlık mi yapardınız? Zihniyete gellll. Ayrıca konu sahibi zaten saygı duyuyorum demiş bu gereksiz çıkışınız neden? Kompleksli misiniz? Ayrica birde herkes iyi olduğu işi yapıyor demissiniz emin misiniz :) :) ve anlamamışsınız biz izah edelim konu sahibi ücret falan peşinde değil kursunu bile bırakmış ek dersi ne yapsın akıl var mantık var.
90 doğumlu olmasına rağmen amiriniz diye saygı mı gösteriyorsunuz? Neden 90 doğumlu diye belirttiniz anlamadım. Bende okul müdürüyüm ve öğretmenlerin bazılarından yaşça küçüğüm ama böyle düşündüklerini bilsem benim için çok şey değişirdi. Yaşla ne alakası var herkes iyi olduğu mesleği yapıyor. Ve evet amiriniz saygı göstermeniz gerekir.
Ayrıca öğretmenler ders almak için yarışır(ek ders ücreti için). Siz almamak için yarışıyorsunuz ilginç bir okul
90 doğumlu olmasına rağmen amiriniz diye saygı mı gösteriyorsunuz? Neden 90 doğumlu diye belirttiniz anlamadım. Bende okul müdürüyüm ve öğretmenlerin bazılarından yaşça küçüğüm ama böyle düşündüklerini bilsem benim için çok şey değişirdi. Yaşla ne alakası var herkes iyi olduğu mesleği yapıyor. Ve evet amiriniz saygı göstermeniz gerekir.
Ayrıca öğretmenler ders almak için yarışır(ek ders ücreti için). Siz almamak için yarışıyorsunuz ilginç bir okul
Canim meb sikayet et hic sana birsey olmaz yada tatsizlik cikmasini istmyrsan git nudurle kns deki doktora gittim dedi pek ayakta durma gebeligim icin ufak bi yalandan bse olmz hem senin dedigin olur hem o kirilmaz bi hamilenin beden dersi vermeside ne demekBende öyle biliyordum ama burada öyle olmuyormuş. Beden vermese bile bir sürü başka ders verir. Yani yorgunluktan sızıp kalırım artık .
Her ortamda var iki yüzlü insanlar .Hatta bir çoğu öyle .Böyle kişileri gördükçe acaba benim arkamdan ne sallıyorlar diye merak ediyorum. Yalakalıktan nefret ediyorum ama ne yapalım. Mecburuz onlarla muhattap olmaya.Müdürün egerki laftan anlamazsa.İlçe milli eğitim müdürüne git.Ama sonuç alamaya da bilirsin .Yönetmelikler net değil çünkü.Az dersi olan öğretmen var tabi çogu kankası ya da kocaları kankası. Torpilli olanların çoğu memleketlisi ya da üst görevde kocaları. Ilk defa bir okul ortamından bu kadar nefret ediyorum. Samimiyetsiz bir ortam. Hepsi birbiri arkasından atıyorlar ama yüzyüze gelince kırk yıllık dostlar sanki. Iş yerinde ikiyüzlülüğü de gördüm ya artık tiksiniyorum hepsinden. Yaşamak lazım anlatmak zor.
kursların kapatılmasını bende çok istiyorum. çok haksızlık dönüyor. millet az ders alıp kursun hepsini kapmaya çalışıyor. keşke kapatılsa. hatta seçmeli dersler de kaldırılsa. hem işe yaramıyolar hem iki kat işYerinde olsam eşimi müdürle görüştürürdüm. Belki saçma gelecek ama mdür insan değilse yapacak bişey yok. Size söylediklerimi ona bi söylesin bakalım. Mesela eşiniz su beden eğitimi dersini sorsun mesela.
Ayrıca yaza gidecekmiş siniz madem. Ters düşseniz bi kaybımız olmaz şikayet edin il ve ilçe milli eğitime. Gebe halinizle programı asırı doldurmaya hakkı var mı.
H içi az ders alıp ek ders ücreti cok diye kurs alan bunu maddi sebeplerle yapana da Allah sorar.. Gecen bi konu vardı hak görüyordu konu sahibi kendine. Şu kurslar kapatılsa.
hayır idare tecrübesi ile öğretmenlik tecrübesi apayrı şeyler asla kıyaslanamaz ikisini de tecrübe ettiğim içim net biliyorum. Mutfağa da girdim Yani merak etmeyinAyrıca amirlerin yaz olarak büyük olması tecrübe olarak da büyük olması demek.bu da bir artıdır
Ne kadar şey bilirseniz bilin ne kadar yetkin olursanız olun mutfakta olmak farklı bir şey
Bunu en çok biz öğretmenler biliriz
Tabi ilçe milli egitimdekiler de onun hemsehrisi değilse bir de öyle durum varsa hemen birbirlerini tutarlarÇoğu okul böyle. Güya eğitimli insanlar ve eğitim veren insanlar. Kendi ideolojilerine göre gruplaşanlar, hemşehrilikten dolayı gruplaşanlar, aynı zümreden olup gruplaşanlar vs.. O kadar çok ki. Bu yıl ki okulumda da aynı dediğiniz gibi. İdare kendi adamlarını kayırıyor. Hemen ilçe mem ile görüşün. Müdürünüze geri dönüş yapılacaktır. Asla gecikyirmeyin. Müdürler çok korkar kendi üstünden.
Her ortamda ayrı sıkıntı. İlçe milli eğitimdekiler de bazen geçiştirerek cevap verir.Sonuç alamayabilir. Bence sonuç alamayacak ama denesin tabi şansınıTabi ilçe milli egitimdekiler de onun hemsehrisi değilse bir de öyle durum varsa hemen birbirlerini tutarlar