MÜDÜR DERDİ

Neysesakinim

... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
10.762
11.404
498
38
Dünya köylüsü
Merhaba Hanımlar,

Derdim garip.

Daha önce hiç tanık olmadığım tarzda.

4ay oldu bir işe başladım hep organize sanayi bölgelerinde çalıştım bu seferki butik bir bölge bayiliği ben dahil 6kişi var. birde sağolsun ''kıl bir müdür '' var. önceleri çok sevmiştim bu adamı arkadaş gibi davranıyor hoş sohbet vs. zaten sabah çıkıyor öğleden sonra geliyor toplam 3 saat geçirmiyoruz iş yerinde.

Öncelikle 2 hafta önce bir kursa yazılmıştım her gün iş yerinden sonra oraya gidiyorum. İş yerinden arkadaşlar bırakıyorlar sonra evlerine geçiyorlar(şirket araçlarıyla gidip geliyoruz)
o gün beni bırakacak ekip şehir dışındaydı bu beyefendi bırakacak.
Baktım panik yaptı işim var orası kalabalık filan dedi.
Sorun değil bugün gitmem dedim. Ben eve gitmek için hazırlık yaptım eşimi aradım filan.
Araça bindik baktım kursa gidiyor teşekkür ettim eve geçerdim dedim surat beş karış cevap yok dedi.
İşim vardı ama neyse hallederim dedi epey sonra yol üstünde bir eczaneye uğradı.
Çıktık yola . Ben minnet duygusuyla bu kursuda eniştem habersiz yazdırmış yoksa eşimde istemiyor. Ama kıramadım adamı filan dedi yine tepki yok. Hergün eşim sinirleniyor tabiri caizse küfür ede ede gidiyor dedim. Müdür döndü yine o küfür ediyormuş dedi'' ben direk boşardım dedi '' döndü. Ben buz kestim adamla bir samimiyetim yoktu benim evliliğim ile ilgili tepki vermişti. Sanane be adam sen karına bak dedim içimden sustum kursa geldim ama beynimde yankılanıyor bu cümle. velhasıl eşime filan bahsetmedim adamla samimiyet hiç kurmadım.

Bu cuma çıkış vakti eski bir arkadaşı geldi. Kahve istediler yaptım(az çalışan olunca temizlikçi çaycı yok)
Yaptım kahveleri aşağı katta mutfak çıkarken hem karanlık olduğu için hemde elimde tepsi olduğu için ışığı kapatamadım.
Kahveyi verdim işim vardı oturdum. İnmedim aşağıya adam kahvesini içti uğurlamak için çıkışa gittiler. Dönüşte müdür bir bağırdı korktum ne oldu dedim.
BEFER biliyormusun ben eşimi boşayacaktım şasırdım niye dedim. Vallahi de bıllahiye boşayacaktım bu yüzden ne yüzünden dedim.
Bu açık ışık yüzünden dedi. Elim doluydu kapatamadım dedim.
Müsrifsizniz böyle olmaz filan dedi tamam dedim ben mesele uzamasın diye geldi yukarı geldi anladın dimi bak bu mesele yüzünden karımı boşayacaktım düşün artık dedi.

İşte o an dedim ki ne yani beni de işten mi atarsın yani diye düşündüm içimden suratım asıldı yine oralı olmadım.

bu adama makina mühendisi 34 yaşında evli çocuklu bir adam eşi öğretmen.
beni alttan alta tehdit mi ediyor diye düşünmeye başladım

sanki eşim olsan boşardım ama çalışanımsın işten çıkartırım gibi algıladım

Bu adam beni tehdit ediyorSA . rest çekemiyorum ev kredisi ödüyorum borcum çok. iş yok. çok maaşıda yok karın tokluğuna çalışıyoruz işte.

Ne tepki vereyim aklıma mesefa koymak geldi. ben hep büyük firmalarda çalıştım bir hatamız olduğu zaman müdürümüz elbette kızarsı ama tehdit etmezdi.

Ne yapmak lazım aklım durdu. bir tomar işim var bunları düşünmekten odaklanıp çalışamıyorum.

Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Çok fazla kafaya takılacak bir durum göremiyorum, adamın tarzı bu demek ki. Siz de çok fazla samimiyet kurmadan sadece işinize odaklanırsanız bi sorun kalmaz heralde

Neden eşim küfür ede ede gidiyor dedin bence hoş olmamış ama ışık yüzünden eşimi boşayacaktım lafı da iğrenç ya.
Ampülü karısından çok seviyor demekki. Adam bi garip.

ben onu kötü anlamda kullanmasım sadece oda bu durumdan çok hoşnut değil anlamında kullanmıştım. belkide kelimeleri doğru seçemedim o an

Amma eşini boşamaya meraklı bir adam modeli

her lafı boşayacaktım boşardım

sonuç boşamış mı boşamamış fos

E adama özelini anlatırsan
Özelin hakkında yorum yapma hakkını meşrulaştırırsın

özelimi anlatmadım adamla bir samimiyetimde yok. zaten yeni başladım işe ne samimiyetim olacak. ne kursuna gidiyorsun meselesi olunca anlayışla karşılayacağını düşünüp eniştemin habersiz yazrdırdığından bahsettim.
yorum yapsın ama bu şekilde de çok ağır bence

Çok fazla kafaya takılacak bir durum göremiyorum, adamın tarzı bu demek ki. Siz de çok fazla samimiyet kurmadan sadece işinize odaklanırsanız bi sorun kalmaz heralde

aynen öyle ama sinek küçük mide bulandırıyor. öyle samimiyetim yok zaten işimde gücümdeyim bence benim kursa gitmem zoruna gitti

Karın tokluğuna çalışıyorsun...
Kahve servisi yapıyorsun..İşin ne tam olarak orada???? Yarın bu görevin haline gelecek emin olabilirsin..
Kişisel sınırlarını çizmezsen yarın WC temizliği bile yaptırırlar.
Yeni mezun olduğum yıl fabrikanın ortasına attılar beni. Hiç bir şey bilmiyorum. Elimde saçma sapan şeyler kendimce okulda öğrendiklerimi pratiğe dökeceğim. Dolanıp duruyorum, kimse iş göstermiyor.
Bir gün patrona çıktım dedim ki "ben ne iş yapacağım?" dedi ki: kendi yerini kendin bul.
Bu benim hayat felsefem oldu.
Her ortamda böyle. Kendi yerini kendin bulursun.

Sorunlu resmen. Bu müdürün üstü var mı? Varsa mobbing yaptığı için şikayet edebilirsiniz. Yada adamı şikayet etmekle tehdit edebilirsiniz. O kadar ileri gitmeyim diyorsanız benimde bu şekilde konuşmayın daha profesyonel bir iş ilişkisi istiyorum beni karınıza benzetmek ne demel bir uyarınız varsa normal yollardan yapın falan diyebilirsiniz. Şartlar ne zor allahım insan mecbur kalıyor böyle psikopatların elinde çalışmaya.

Ama adama özelinizi anlatmışsınız ,
Küfür ede ede gitti demek onda laf söyleme hakkını kullanmasına vesile olmuşsunuz!
Mesafe herzaman iyidir,o konuşma aranızda geçmeseydi müdürünüzde bağırarak ışık yüzünden karımı boşayacaktım diye bir ibareme kullanmaya cesaret edemezdi.

Diye düşündüm içimden
Dedim içimden
Hoşuma gitti anlatım tarzın

yüzüne söyleyemiyorum bende kendi kendime içimden söyleniyorum bu çok yoruyor beni doğru kelimeleri seçerim filan düşünmeden konuştum bak işte eşim küfür ede ede gidiyor dedim bak o bile aburst oldu

Kendı ozel hayatınızla ilgili hıc bıseyı koymayın ortaya ki Yorum yapma sansı olmasın.. Bosverın altında bısey aramayı ısınıze odaklanın.. Aranızdaki resmı cızgıye dıkkat edın..

gecen sene hatta konumda var 5 ay işsiz kaldım bir iş buldum 6 ay zor dayandım berbat bir ortamdı. piyasa çok durgun iş yok . muhasebe finans yapıyorum . 5 yıllık deneyimim var. çok büyük fabrikalar bile asgari ücretle çalıştırıyorlar.
çok gelen giden olmuyor hafta iki -üç misafir alışkın değilim dediğinde haklısın iş arıyorum şu an ama bulmadan çıkamam

şu an asgari ücretten fazla alıyor musun?

üstü var tabi olayı o kadar büyütürsek iş güzellikten çıkar çirkefliğe girer uğraşamam . ama olayı dahada devam ettirse aklımda bulunsun haklısınız.
hiç söyleme hanım bey diye hitap ederek olmuyor o profosyenellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…