MÜDÜR DERDİ

Ben minnet duygusuyla bu kursuda eniştem habersiz yazdırmış yoksa eşimde istemiyor. Ama kıramadım adamı filan dedi yine tepki yok. Hergün eşim sinirleniyor tabiri caizse küfür ede ede gidiyor dedim.

Bunları adama söylemenin ne manası var?
Sen adamla gereksiz samimiyet kurmaya çalışmışsın. Almışsın lafını.

Kendine yeni bi iş bakmaya başla bence.

işte özel sektörde çalışamama nedenim senin içinden söylediklerini hep dışımdan söyledim..şimdi mi kpss çalışıyorum.
o adama bi kafa atasım geldi ağzının üstüne ön dişlerine doğru töbe yav edepsiz münasebetsiz.

tek bir cümle ile samimiyet oluyorsa ben bu işi anlamadım. özelden kastıınız nedir. ben sadece o an doğru kelime kullanmamış olabilirim ama verdiği tepkiler doğru değil. mesafeliyim zaten.

senin hareketlerine davranışlarına gıcık olduğu kesin de merak etme işten çıkarmaz

sözünün ardında duran biri olaydı bin kere söylemesine rağmen eşini boşardı mesela boş tehdit

kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam hep öyleyimdir zaten doğru gıcıktır belki ama tabir hiçte hoş değil

laçka değil samimi değilim ama adamın hitabı sanki onu çağrıştırıyor değil mi
şöyle sen gidip özelini anlatınca(eşim küfretti filan demişsin ya) adam da öyle cvp vermiş

yani bu hakkı ona sen vermiş oluyorsun eşinin küfürüne kadar bahsederek deniyor

çokta doğru mesafe koy özelinden bahsetme en doğru olan bu

E adama özelini anlatırsan
Özelin hakkında yorum yapma hakkını meşrulaştırırsın
arkadaşa katılıyorum
müdürünüzle pek samimiyetim yok dediğiniz adamla eşim küfür ede ede gidiyor gibi laçka bir cümle kurarsanız adam size durmanız yeri göstermek için aşağılar da aşağılar
sizin biran da samimi olma çabanızı hoş bulmamış ve sizi muhtemelen hatanızda kapı önüne koymayı düşünüyor
ama neolursa olsun eşimi boşarım çok yanlış bir cümle pislik adam

tek bir cümle ile samimiyet oluyorsa ben bu işi anlamadım. özelden kastıınız nedir. ben sadece o an doğru kelime kullanmamış olabilirim ama verdiği tepkiler doğru değil. mesafeliyim zaten.

Zaten belirttim yukarıda hangi cümle olduğunu ,
Sizde söylemişsiniz zaten yanlış cümle kullandığınızı aynı şeyi düşünüyoruz burda sıkıntı yok,
Yani sizde de sıkıntı yok zaten !! ama erkekler kendilerinde küçük birşey bile söyleseniz bunda söz hakkı olacağını zannediyorlar.Müdürünüzde bunu kendinde görmüş maalesef,
Zaten verdiği tepkinin de doğru olduğunu söylemedim ki tamamen lakayıt bir durum !
Müdür sıfatına yakışmıcak bir pozisyonda !

Evet,nerden bu yüzü bulup söylüyor diye düşünüyor insan. Sanki sen onun kankisisin

yok hayır ne kankisi ne samimiyeti bir gün burada seçimlerden önce hangi partiye vereceğimi sordu ben sevmem o konularda konuşmayı dedim sende bizdensizn filan dedi ben taraf tutmam dedim o kadar

yani öyle bir haşır neşir durumum yok

keşke koysa tazminatımı alır çıkarım ama koyamaz daha ocak ayına kadar idare etmek zorunda diğer çalışanımız doğum izninden o zaman geliyor

yani tamamda her cümleye yorum yapmayacak kadar samimi değilim ki

ışık meselesinden sonra zaten benim kafam bulandı ne yani bir ışık atacaksa atsın o vakit ben ne ler yapıyorum

sen müdürle konuşurken eşim küfür ediyor diyerek arandaki mesafeyi daraltmışsın zaten...bundan sonra zorunlu olmadıkça yani iş dışında konularla ilgili konuşma..

sen adama özelini anlatmasan oda karışmazdı canım bence önceden çalıştığın o büyük firmalara geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…