- Konu Sahibi Neysesakinim
-
yani tamamda her cümleye yorum yapmayacak kadar samimi değilim ki
ışık meselesinden sonra zaten benim kafam bulandı ne yani bir ışık atacaksa atsın o vakit ben ne ler yapıyorum
Anladım. İyi o zaman. Fazla muhatap olmamaya çalış.
Yapacak başka bir şey görünmüyor.
sen müdürle konuşurken eşim küfür ediyor diyerek arandaki mesafeyi daraltmışsın zaten...bundan sonra zorunlu olmadıkça yani iş dışında konularla ilgili konuşma..
töbe yaf ampulü alsın bitarafında yaksın. aman hiç muhatap olma iş harici mümkünse arabasına binme.
tamam ben hata yapmışım diyelim ilkinde ya ikincide
kapı komşusn olsa da binme sonra tırla laf eder arkandan zaten yaranamazsın ayrıda bi sürü iftira atar.mesafen olursa iftira atsada ona geri döner.evimiz aynı yönde ama geliş gidiş uyuşmuyor 4 ayda 3 kere binmemişimdir
Ayrıca ne olursa olsun adamın arabasına binmeyin. Ne olursa olsun diyorum.
Herşey olabilir. Tv de her gün ne olaylar duyuyoruz. Ben binmem bir müdürüm olsa onun arabasına binmem. Eşim de istemez. Ama arkadaşım olsa arabasına binerim. Abi dediğim birinin bi uzak akrabamın arabasına binmek zorunda kalmışsam arka koltukta otururum. Kesinlikle önde oturmam. Yanıma da yakın akrabam dışında bir erkek oturtmam arabayı ben kullanıyorsam. İnsanlık hali ben tedbirli olayım da ne olursa olsun.sarkıntılık eder diye mi söylediniz
Belki kursa götürme isteğinizi fazla ısrarcı buldu. Arabada da gereksiz muhabbet açmışsınız.
Adama esim kufur ede ede gidiyor dersen o da oyle der yani. O konusmyosa arabada sende konusmasaydin keske
Adamın gitmek istemediği yere götürüp sora eşim benim küfür ede ede gidiyor diyorsunuz sizde bir alemsiniz.
Sizi geçtim adam bir daha sizi eşi ile kıyaslar ise;
BURASI SİZİN EVİNİZ DEĞİL BENDE SİZİN EŞİNİZ DEĞİLİM PROFESYONEL OLMANIZI RİCA EDERİM.
diyin net bir tavırla.
Hadsiz bir müdürünüz var birinin haddini bildirmesi gerekli.
Herşey olabilir. Tv de her gün ne olaylar duyuyoruz. Ben binmem bir müdürüm olsa onun arabasına binmem. Eşim de istemez. Ama arkadaşım olsa arabasına binerim. Abi dediğim birinin bi uzak akrabamın arabasına binmek zorunda kalmışsam arka koltukta otururum. Kesinlikle önde oturmam. Yanıma da yakın akrabam dışında bir erkek oturtmam arabayı ben kullanıyorsam. İnsanlık hali ben tedbirli olayım da ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?